A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Гурток петриківського розпису «Петріківка» КЗ "Пісочинський палац культури та мистецтв".

Гурток петриківського розпису «Петріківка» комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв» (керівник Ячіна Наталія Олександрівна») – диво творчості юних митців! Вся краса та неповторність дитячого світогляду передається у виробах вихованців гуртка.

17:14 06.02.2019

Організація шкільного харчування в комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль»»!

Правильному харчуванню відводиться особлива роль в повноцінному зростанні й розвитку дитини: воно зміцнює організм та забезпечує енергією, впливає на успішність, працездатність і працьовитість дитини. Збалансоване меню шкільного харчування ліцею «Мобіль», яке включає всі необхідні корисні продукти, й в якому в оптимальному співвідношенні поєднуються білки, вуглеводи, жири, вітаміни та амінокислоти,  в повній мірі задовольняє потреби підростаючого організму в поживних речовинах і вітамінах. Доброзичливі працівники їдальні, привабливий вигляд страв, красива сервіровка  - все сприяє гарному настрою та апетиту школярів освітнього закладу громади!

12:45 04.02.2019

Вітаємо футболістів команди «Юніор» КЗ "Пісочинська дитячо-юнацька спортивна школа" з новими досягненнями!

02 лютого. Блискучі перемоги команди в чергових іграх на Чемпіонаті міста Харкова з міні-футболу: Юніор 9 9:1 ДЮСШ 8 Юніор 7 4:0 ДЮСШ 8 (1) Юніор 8 10:2 Академія (3). Дуже приємно, що юні талановиті футболісти та їх мудрий наставник Кузьменко С.С. з нагоди 15-річчя спортивної школи нашої громади присвятили їй свої перемоги! Пишаємось вами!

16:39 03.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень