A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тематичні заходи в Березівській бібліотеці-філії.

Чудові різноманітні тематичні заходи проводяться в Березівській бібліотеці-філії Пісочинської селищної ради: - книжково-ілюстративна виставка «Магія зимових свят»; - народознавча полиця «Відкривайте двері, мамо й тату! Колядники йдуть до хати»; - краєзнавчий куток «Наша велика об’єднана громада»; - патріотично - книжкова ілюстративна виставка «Соборність у наших серцях: від минулого до сьогодення» ( до 100-річчя знаменної дати); - тематична полиця «Хай у серці кожної дитини живе любов до України» ( до 100-річчя знаменної дати) та багато інших! Завдяки своєму надзвичайному досвіду провідній бібліотекар закладу, Віра Харитонівна Клименко, сприяє розвитку у юного покоління поваги та любові до рідного краю, вивченню історії та національної культури України, інтересу до життя Пісочинської громади та повноцінної в ньому участі!

10:32 29.01.2019

Творчі успіхи народного естрадного колективу "Шоу-Театр Xcluzity" комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв».

На міжнародному конкурсі - фестивалі дитячої та молодіжної творчості «Золотий Олімп Карпат», талановиті артисти народного естрадного колективу "Шоу-Театр Xcluzity" КЗ «Пісочинський палац культури та мистецтв» презентували 9 чудових номерів. Блискучий результат - 7 перших місць, одне друге та одне третє місце, приз глядацьких симпатій! На фестивалі "Цирк III тисячоліття", який проходив у Харкові, колектив своїми неповторними виступами гідно представив Пісочинський палац культури, продемонструвавши високий рівень розвитку культури в нашій громаді! Вітаємо артистів та їх творчого керівника, Карпенка Олексія з вагомими творчими досягненнями! Пишаємось і зичимо постійного натхнення та нових перемог!  

17:05 28.01.2019

Виставка учнівських робіт, малюнків, плакатів та рефератів за темою "Здоровим - у доросле життя" в комунальному закладі «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Здоровий спосіб життя передбачає виконання певних правил, що забезпечують гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я людини. Практичні дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму й поліпшення загального самопочуття сприяють оздоровленню юного покоління, що є вкрай важливим для майбутнього нашої громади та її добробуту!

16:24 28.01.2019

Весела зимова пора хореографічного колективу «Aquarelly».

Свої зимові канікули талановиті танцівники колективу провели разом з творчим керівником Маргаритою Бесараб в місті Свалява, Закарпаття. Захоплююче катання на лижах, тюбінгах, ковзанах і повозках, екскурсії в Шенборнскій та Мукачівський замки, Воєводино, різноманітні квести - чудова можливість відпочити та оздоровити дитячий організм! Зовсім недавно артисти взяли участь в святках, які проходили в комунальному закладі «Пісочинський палац культури та мистецтв».  Яскраві, незабутні враження та позитивні емоції стануть безцінним дитячим досвідом для наших улюблених танцівників!

13:45 28.01.2019

Вітаємо учасників XVII Чемпіонату Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу!

26 - 27 січня на спортивній базі комунального закладу «Пісочинський ліцей» проходив фінальний етап XVII Чемпіонату Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу серед хлопців 2004-2005 ррн. У змаганнях взяли участь шість команд вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл: КЗ «Пісочинська ДЮСШ»; ДЮСШ «Олімпія» м. Лозова; ДЮСШ-8 м. Харків; ДЮСШ смт Борова; ДЮСШ «Юність» смт Дворічна; ДЮСШ-11 м. Харків. За підсумками проведених партій 1 місце посіла команда ДЮСШ-8 м. Харків, на другому - ДЮСШ «Олімпія» м. Лозова, бронзовими призерами стали спортсмени команди ДЮСШ «Юність» смт Дворічна. Юні спортсмени КЗ «Пісочинська дитячо-юнацька школа» посіли 5 місце.

11:58 28.01.2019

Новини культури. Хореографічний колектив "START" комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв»

Хореографічний колектив "START" (творчий керівник Анна Токаренко)  комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв» - талант та неперевершена чарівність! На фото: виступ танцівників у Харківській народній філармонії, Єврейському культурному центрі "Бейт Дан" на концерті "Примхи зими" та чудова вистава "Святки" у КЗ «Пісочинський палац культури та мистецтв».

18:36 27.01.2019

26 січня. Пісочинська громада святкує першу річницю з дня відкриття комунального закладу «ФОК «Мобіль»»!

На урочистому заході, який відбувся в цей день в приміщенні комплексу, були присутні представники юного покоління, що відвідують спортивні секції, їх тренери та батьки, депутати Пісочинської селищної ради, працівники ФОКу.  З привітаннями до присутніх звернулась заступник голови - керівник апарату Харківської районної державної адміністрації Оксана Малишева. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай відзначив колосальну підтримку голови ХОДА Юлії Світличної, обласної та районної влади, завдяки якої більше 500 дітей та 100 дорослих мають можливість безкоштовно відвідувати спортивні секції ФОКа! Директор комплексу Олексій Савельєв подякував персоналу за самовіддану працю, а мешканцям громади – за підтримку. В ході урочистого заходу були представлені всі секції спортивного закладу, а також проведена естафета. Грамотами та солодкими подарунками від Пісочинської селищної ради відзначено тренерів та працівників спортивного закладу. П’ять футбольних м’ячів для занять у комплексі та солодощі всім діткам від Пісочинської селищної ради стали чудовим подарунком до святкової події! Фотозвіт  

21:40 26.01.2019

Новини спорту громади.

26 січня талановиті футболісти команди «Юніор» КЗ «Пісочинська дитячо-юнацька спортивна школа» успішно провели черговий матч Чемпіонату  м. Харкова з  міні-футболу: Юніор 7 4:0 Валки 7. Вітаємо спортсменів та їх тренера Кузьменка С.С. з перемогою! Бажаємо нових досягнень та успіхів!

15:19 26.01.2019

Тиждень профілактики правопорушень у комунальному закладі «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

З метою підвищення рівня профілактики правопорушень та злочинів серед учнів, усунення причин і умов, що сприяють їх вчиненню,  в освітньому закладі громади проведено тематичний тиждень. В рамках тижня класні керівники провели виховні години, тренінги та анкетування, презентації, виставку малюнків, конкурс стіннівок на правову тематику, книжкову виставку в бібліотеці на тему: «Закон, за яким ми живемо». Також була проведена гра–конкурс ”У країні карного розшуку” серед учнів  8-10 класів і представниками шкільного самоврядування “ Лідер “. Цікаво, пізнавально, надзвичайно корисно!

15:01 26.01.2019

"День творчих професій" у комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль»».

25 січня в освітньому закладі пройшов надзвичайно цікавий та пізнавальний захід – тематична п`ятниця. Юні творчі особистості з задоволенням уявляли себе в ролі митців, співаків, танцівників, циркових артистів, моделей, фотографів та інших. Креативно, весело, незвично!

09:34 26.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень