A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спортивні новини громади.

Дата: 26.01.2019 21:40
Кількість переглядів: 14

На урочистому заході, який відбувся в цей день в приміщенні комплексу, були присутні представники юного покоління, що відвідують спортивні секції, їх тренери та батьки, депутати Пісочинської селищної ради, працівники ФОКу. 
З привітаннями до присутніх звернулась заступник голови - керівник апарату Харківської районної державної адміністрації Оксана Малишева. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай відзначив колосальну підтримку голови ХОДА Юлії Світличної, обласної та районної влади, завдяки якої більше 500 дітей та 100 дорослих мають можливість безкоштовно відвідувати спортивні секції ФОКа! Директор комплексу Олексій Савельєв подякував персоналу за самовіддану працю, а мешканцям громади – за підтримку.
В ході урочистого заходу були представлені всі секції спортивного закладу, а також проведена естафета. Грамотами та солодкими подарунками від Пісочинської селищної ради відзначено тренерів та працівників спортивного закладу. П’ять футбольних м’ячів для занять у комплексі та солодощі всім діткам від Пісочинської селищної ради стали чудовим подарунком до святкової події!
Фотозвіт

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень