A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

15-річчя комунального закладу «Пісочинська дитячо-юнацька спортивна школа».

02 лютого своє 15-річчя відзначив комунальний заклад «Пісочинська дитячо-юнацька спортивна школа»  - осередок спортивного життя та виховання юного покоління нашої громади! Тренерський склад школи та юних футболістів, учасників чергового етапу Кубка Пісочинської громади з міні-футболу, особисто привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Він подякував наставникам молоді за особистий приклад прихильності до здорового способу життя та любов до спорту, а юним спортсменам побажав успіхів та перемог! З нагоди річниці тренерський склад закладу було відзначено почесними грамотами, м`ячами та солодощами від Пісочинської селищної ради. Учасники футбольних команд в якості приємного сюрпризу отримали солодкі  подарунки. Вітаємо чудових спортивних наставників громади зі святом! Ми вдячні вам та пишаємося досягненнями ваших вихованців!

16:52 02.02.2019

Роботи з очищення покрівель будівлі комунального закладу "Пісочинський ліцей".

Проводяться роботи з очищення покрівель будівлі комунального закладу "Пісочинський ліцей" від снігу, а саме ділянок над ганком та майстернями.  Також планується із залученням вишки здійснити очищення даху ліцею від скупчення бурульок .  Роботи виконуються на замовлення Пісочинської селищної ради.

15:48 02.02.2019

Спортивні новини громади

  Успіхом увінчались чергові матчі футболістів «Юніора» КЗ «Пісочинська дитячо-юнацька школа». - 27 січня. Чемпіонат м. Харкова з міні-футболу. Юніор 8 3: 0 Кобра (технічна поразка) - 31 січня. Чемпіонат України з міні-футболу. Юніор 2 : 1 ДЮСШ 7 (Харків) Юніор 4 : 3 П'ятихатки. Вітаємо талановитих футболістів нашої громади та їх тренера, Кузьменка С.С. з високим рівнем спортивної майстерності та новими успіхами!

21:09 01.02.2019

Дитяче харчування в комунальному закладі "Пісочинська ЗОШ І - ІІІ ступенів".

Збалансоване харчування є визначальним фактором у повноцінному розвитку, гарному самопочутті, високих розумових і фізичних здібностях підростаючого покоління. Різноманітність, насиченість вітамінами та мінералами, безпека й натуральність продуктів, відповідна сервіровка їдальні - всі ці найважливіші моменти організації правильного харчування в повній мірі враховуються в КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів»!

13:06 01.02.2019

Правильне харчування школярів у КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Одним з найважливіших факторів, що безпосередньо впливають на формування організму дітей та підлітків, є харчування. Його правильна організація забезпечує організм школярів усіма ресурсами не тільки для розвитку, а й для значних навантажень у школі. В комунальному закладі «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» при складанні раціону для дітей враховується баланс важливих поживних речовин та вітамінів. Харчування в школі оптимально та адекватно енерговитратам дітей. Продукти, які вживають школярі натуральні й корисні, а сервіровка в їдальні сприяє гарному апетиту у підростаючого покоління нашої громади.

12:04 01.02.2019

Організація харчування школярів в комунальному закладі «Пісочинський ліцей».

Сучасні шкільні програми надзвичайно насичені, вони вимагають від школярів значних зусиль і великої витрати часу. Величезна кількість інформації, колосальні навантаження, пов'язані з соціальною адаптацією - зберегти здоров'я школяра та допомогти йому впоратись з перенавантаженням покликане правильне, збалансоване харчування. Таке харчування - запорука не тільки дитячого здоров'я, а й успішності та повноцінного розвитку. Саме таким принципам слідує  персонал комунального закладу «Пісочинський ліцей» при організації шкільного харчування. Смачно, збалансовано, гарно, корисно!

21:29 31.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень