A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Поповнюється фонд підручників

У серпні 2021 року до закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради надійшла чергова партія підручників: - для 4 класу 1062 примірники 2 найменувань; - для 8 класу 3686 примірників 10 найменувань.

10:37 28.08.2021

Новини освіти. Участь освітян громади в обласній педагогічній конференції

26 серпня працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, представники освітніх закладів селищної ради взяли участь участь в обласній серпневій конференції, що відбулася в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого міста Харкова. У ході конференції було визначено пріоритетні напрямки організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році. Присутні привітали учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, які отримали за його результатами 200 балів. Щиро вітаємо Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» з отриманням високої нагороди – нагрудного знаку «Василь Сухомлинський»! Цим знаком нагороджуються наукові, науково-педагогічні і педагогічні працівники, а також інші особи за значний особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління, науковому та навчально-методичному забезпеченні загальної середньої освіти, підготовці висококваліфікованих педагогічних кадрів, створенні високоякісних підручників і навчальних посібників для середніх загальноосвітніх навчально-виховних закладів. Бажаємо Галині Миколаївні нових досягнень у професії на благо нашої громади та України! Зичимо нашим освітянам натхнення та наснаги для втілення всіх ідей і планів!

12:58 27.08.2021

До уваги батьків!

До Вашої уваги розклад руху шкільного автобуса Пісочинської громади на 2021-22 навчальний рік, який здійснює перевезення за маршрутом  смт Пісочин - смт Рай-Оленівка - смт Пісочин - с. Надточії - смт Пісочин

13:13 26.08.2021

Пісочинський фінал турніру з баскетболу 3х3

23 серпня у місті Охтирка відбувся турнір з баскетболу 3х3 "Kingz of the Street", у якому взяли участь команди з Харківської, Сумської та Полтавської областей. Пісочинська громада була представлена двома командами, які, зрештою, зустрілися у фіналі та вибороли золоті й срібні медалі. Переможцями змагань стала команда "Внучата" (Тугай Андрій, Бєлоус Річард, Літвінов Роман, Зємцов Владислав). Друге місце посіли "Тєлєжки" (Зайченко Юрій, Друзенко Андрій, Кравченко Микита). Вже 4 вересня, у місті Харкові відбудеться фінал Харківських обласних змагань з баскетболу 3х3. Право виступати на якому вибороли обидві пісочинські команди. Вітаємо наших баскетболістів та бажаємо майбутніх перемог!

14:45 25.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень