A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Пісочинська громада приєдналася до акції "Олімпійський прапор - спорт об'єднує"

Підтримуємо олімпійців України! 23 липня з нагоди відкриття Олімпійських ігор в Токіо Пісочинська громада приєдналася до акції на підтримку всіх спортсменів-учасників "Олімпійський прапор - спорт об'єднує", яка ініційована Національним олімпійським комітетом України за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая з привітальним словом до спортсменів і учасників акції звернувся керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Андрій Уманцев. Сьогодні державні прапори України та НОК України були підняті у всіх територіальних громадах Харківщини. ВІДЕО

15:30 23.07.2021

Облаштовуємо новий освітній простір!

Пісочинською селищною радою придбано й завезено до закладів освіти громади проектори та багатофункціональні пристрої для майбутніх першокласників. Дітям громади – найкращі умови для навчання!

10:04 22.07.2021

Підготовка закладів дошкільної освіти до нового навчального року. Пісочинський ЗДО №2

Підвищуємо рівень безпеки вихованців під час перебування у садочку, поліпшуємо естетичний вигляд закладу дошкільної освіти. 21 липня завершено облаштування огорожі території Пісочинського ЗДО №2. Поки дітки відпочивають, продовжуємо готувати заклади до нового навчального року!

10:01 22.07.2021

Оприлюднено список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оприлюднює список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області» (місце знаходження закладу освіти: 62418, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. Технологічна, 4А) До конкурсного відбору допущено ВОЛОБУЄВУ Галину Миколаївну. Дата та місце проведення конкурсного відбору: 18.08.2021 об 11:00 годині у приміщенні актової зали Пісочинської селищної ради (за адресою: 62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, пров.Транспортний, 2).  

12:47 20.07.2021

Привітання з Днем народження Кулик В.О., керуючого сектору з основних видів діяльності Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Кулик Валерію Олегівну, керуючого сектору з основних видів діяльності Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановна Валеріє Олегівно, прийміть наші щирі побажання невичерпного творчого натхнення, міцного здоров`я, щастя та благополуччя!  Нехай рідні люди завжди дарують Вам свою любов, увагу та підтримки, всі вершини підкорюються Вашому таланту, в серці завжди квітне весна! Зичимо Вам щастя, достатку, вірних друзів, здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! З Днем народження!

08:46 20.07.2021

Новини футболу. Чемпіонат Харківського району

18 липня відбувся передостанній тур першого кола чемпіонату Харківського району з футболу. Два матчі, де зустрічались команди нашої громади закінчились з однаковим рахунком 2:0. Коротичанський "Промінь" приймав на своєму полі одного з лідерів чемпіонату - ФК "Березівка". Перемога коротичан з рахунком 2:0 стала для лідера першою прикрою поразкою в чемпіонаті. Пісочинське "дербі", де суперничали "Надія" та "Пісочинець" ознаменувалося перемогою "Надії" 2:0. До речі, це перша перемога "Надії" в чемпіонаті цього року. Поздоровляємо переможців! Бажаємо командам, які не отримали бажаного результату, перемоги у майбутніх матчах! Вболіваємо за #команди_нашої_громади

15:36 19.07.2021

Привітання з Днем тренера

Сьогодні, 19 липня,  Україна вперше святкує День тренера. Указ № 263/2021  був підписаний Президентом України на підтримку ініціативи працівників сфери фізичної культури і спорту України. Пісочинська громада пишається своїми тренерами! Завдяки професіоналізму та  мудрості тренерського складу Пісочинської ДЮСШ і  Комунального  закладу «ФОК «Мобіль» юні спортивні таланти громади гідно представляють нашу громаду престижних змаганнях. Шановні тренери!  Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом! Дякуємо вам за гідне виховання та високу спортивну підготовку юного покоління громади, за ваш особистий приклад безмежної любові до спорту! Бажаємо вам  перемог і рекордів, нових досягнень ваших вихованців, яскравого та насиченого спортивного життя, здійснення всіх мрій і втілення всіх планів! Зі святом!

13:49 19.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень