A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Встановлено нову витяжку до харчоблоку Березівської ЗОШ

Для забезпечення належного функціонування харчоблоку освітнього закладу та дотримання відповідних санітарних умов при виготовленні їжі  в Березівській ЗОШ встановлено нову витяжку. Дітям громади – найкращі умови для виховання та навчання!

16:21 16.06.2021

Привітання з Днем народження Хащіної Ю.В., медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Хащіну Юлію Володимирівну, медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановна Юліє Володимирівно, від щирого серця бажаємо Вам щастя! Нехай у Вашому житті пануватимуть любов, гармонія, краса та успіх, злагода й добробут у сімейному колі даруватимуть натхнення на нові звершення, всі мрії та сподівання втілюються у життя! Міцного здоров’я та невичерпної енергії у всіх починаннях! З Днем народження!

09:05 15.06.2021

Волейболісти Пісочинської громади - переможці першого регіонального відбіркового туру Харківського обласного чемпіонату з баскетболу 3х3 "Kingz of the street"!

12 червня у м. Мерефа відбувся перший регіональний відбірковий тур Харківського обласного чемпіонату з баскетболу 3х3 "Kingz of the street" в рамках турніру "Street Culture Games 2021". Представники Пісочинської громади - Юрій Зайченко, Олександр Кравченко, Сергій Перешивайлов, Андрій Тугай у складі команди "Пісочин" стали переможцями турніру. У 1/2 фіналу з рахунком 8:7 вони обіграли команду "Пупирки"(Харків). А у фіналі, в овертаймі, здолали команду "415 кг"(Мерефа) - 8:6. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо успіхів у подальших змаганнях!  

11:05 14.06.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

13 червня відбувся 5 тур чемпіонату за участі команд Пісочинської громади. Традиційно вітаємо футболістів ФК «Березівка», які перемогли команду Люботин "Дербі" з рахунком 6:0! "Партизан" Покотилівка - "Промінь" Коротич - 1:1, "Надія" Пісочин - "Авангард" Мерефа - 1:4; ФК "Водолага" - "Пісочинець" - 5:4 Черговий 6-й тур чемпіонату Харківського району відбудеться 20 червня. Команда "Пісочинець" прийматиме на своєму полі "Маяк 1959" із сел. Селекційне, а Коротичанський "Промінь" вдома зустрінеться з ФК "Водолага". В селище Бабаї місцевий "Колос" зустрічається з чемпіонами району ФК "Березівка", а команда "Надія" їде на випробування до Покотилівського "Партизану". Наші улюблені спортсмени! Ми - разом! Вболіваємо та підтримуємо Вас! Бажаємо перемоги #команди_Пісочинської_громади !

11:03 14.06.2021

Привітання з Днем народження Поддубної В.П., лікаря Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»

Вітаємо з Днем народження Поддубную Вікторію Павлівну, лікаря Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»! Шановна Вікторіє Павлівно! У цей святковий радісний день бажаємо Вам доброго здоров`я, невичерпного оптимізму, наснаги у всіх повсякденних справах! Нехай злагода, затишок і благополуччя в родині сповнюють серце радістю! Нових професійних успіхів і досягнень, втілення планів і задумів у життя! З Днем народження!

11:02 14.06.2021

Продовжується оновлення матеріально-технічної бази харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти

11 червня здійснюється завезення нового посуду до Березівської ЗОШ, Коротичанського ліцею, Коротичанського ЗДО (ясла-садок), Пісочинського ліцею «Мобіль», Пісочинського ЗДО №2.

14:30 11.06.2021

Запрошуємо на звітний концерт учнів Пісочинської школи мистецтв "АРТ НОВА"

Пісочинська школа мистецтв "AРТ НОВА" запрошує 12 червня (субота) о 12:00 на звітний концерт, який відбуватиметься в приміщенні Пісочинського палацу культури та мистецтв. У фойє палацу проходитиме виставка вітражу та батіку від учнів художнього відділення школи. Чекаємо на Вас!

10:26 11.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень