A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Концерт юних артистів Пісочинської школи мистецтв "ART NOVA"

26 травня талановиті учні Пісочинської школи мистецтв "ART NOVA" подарували свої виступи учням Пісочинської початкової школи «Надія».  Безліч позитивних емоцій та яскравих вражень отримали всі присутні на мистецькому заході! 

14:15 27.05.2021

Вітаємо Лавренчук Юлiю - переможницю І відкритого фестивалю-конкурсу творчих робіт «ДИВОСВІТ-ART fest»!

22 травня в Люботинській спеціалізованій мистецькій школі-інтернаті «Дивосвіт» відбувся ІІ (фінальний) етап І відкритого фестивалю-конкурсу творчих робіт «ДИВОСВІТ-ART fest». Конкурс зібрав 87 учасників із Харківської області та міста Харкова віком від 8 до 15 років. Після відбіркового етапу до фіналу було запрошено 52 дитини. Фестиваль-конкурс, який проходив за підтримки Благодійного фонду Євгена Пивоварова і Культурно-ділового центру корпорації «КГ Рубаненко і партнери», проводився в номінаціях: «Живопис», «Декоративний розпис», «Витинанка», «Писанкарство», «Графіка», «Лялькарство». Вітаємо Лавренчук Юлiю, талановиту ученицю Пісочинського ліцею, яка стала переможницею конкурсу в номінації «Живопис» у середньої віковій категорії (11-12 років)! Дякуємо її наставнику – вчителю образотворчого мистецтва Пісочинського ліцею Ганні Яківні Назаровій за гідну підготовку учениці до конкурсу! Бажаємо творчих успіхів, натхнення та нових шедеврів!

09:51 26.05.2021

Новини велоспорту. Пісочинська ДЮСШ

Протягом 13 - 17 травня в місті Суми проходила  Всеукраїнська багатоденна гонка на шосе, що складалася з 4 етапів: гонка з роздільним стартом (5 км та на 10 км) на час, а також 2 групові гонки довжиною 40 км.  У перегонах взяли  участь 160 спортсменів із різних областей України.    У категорії молодших дівчат за збірну команду Харківської області прийняли участь спортсменки Пісочинської ДЮСШ - Кононенко Карина та Стецюк Ярослава. Це був їх перший перегін по шосе. Дівчата продемонстрували гідні результати: Стецюк Ярослава посіла 13 місце, Карина Кононенко - 16 місце в загальному заліку серед 32 учасниць. Наступна гонка за участі спортсменок відбудеться з 27 по 30 травня в м. Кропивницькому. Бажаємо нашим дівчатам перемоги!

17:30 25.05.2021

Спортсмени Комунального закладу "ФОК "Мобіль" - призери V Всеукраїнського турніру з вільної боротьби до Міжнародного дня авіації і космонавтики

22 травня в місті  Харкові  пройшов традиційний ІV Всеукраїнський турнір з вільної боротьби до Міжнародного дня авіації і космонавтики. Команда  КЗ «ФОК «Мобіль»  взяла  участь у складі 16 спортсменів, 14 із яких стали призерами у  своїх вагових  категоріях: 1місце - Тарас Шевченко - 29 кг; 1місце - Селезньова Аліса - 31 кг; 1 місце - Підорна Щоліта - 40 кг; 1місце - Косинцев Артур - 37 кг; 1місце - Шахбазов Ренат - 60 кг; 1місце - Кузьмін Ярослав - 60 кг; 2 місце - Артюх Максим - 33 кг; 3 місце -  Михайлик Михайло - 27 кг; 3 місце - Сергєєва Ніка - 31 кг; 3 місце - Волкова Анастасія - 31 кг; 3 місце - Смирнов Гліб - 34 кг; 3місце - Медведєв Владислав - 35 кг; 3місце - Слободюк Віталій - 60 кг; 3місце - Пєфтієв Матвій - 60 кг. За крок до перемоги були Керімов Ренат і Демура Микола. Вітаємо спортсменів з блискучими результатами та бажаємо подальших успіхів! Дякуємо наставникам молоді – тренерам ФОКу «Мобіль»  Олександру Косинцеву та Івану Буднику за гідну підготовку молоді до змагань!

16:56 25.05.2021

Творчі досягнення артистів Пісочинської громади

Вітаємо керівника народного естрадного колективу  «Шоу-театр Xcluzity» Пісочинського палацу культури та мистецтв Олексія Карпенка та його талановитих вихованців  з перемогою на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва «Дивоцирк» у місті Києві! Пишаємося творчими досягненнями артистів! Бажаємо невичерпного  творчого натхнення й нових перемог!

16:46 25.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень