A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Увага! Важлива інформація!

З 06 травня в Харківській області буде скасована низка обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "червоного" рівня епідемічної небезпеки! Сьогодні, 05 травня, відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Згідно протоколу Державної КТЕБ від 05 травня 2021 року №27, протоколу Харківської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 05.05.2021 року №11 Харківська область переводиться до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Шановні мешканці! З 06 травня учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради переводяться на очну форму навчання до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Відновлюється очна форма навчання у закладах позашкільної освіти та закладах культури Пісочинської селищної ради до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Комунальний заклад "ФОК "Мобіль" з 06 травня відновлює свою роботу до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Незважаючи на те, що наразі статистика з захворюваності поліпшилась, звертаємося до Вас із проханням дотримуватися соціальної дистанції, маскового режиму та уникати великого скупчення людей! Не наражайте себе та інших на небезпеку! Бережіть себе!

20:54 05.05.2021

Літературно-поетична виставка «Вклоняємося мамі до землі». Березівська бібліотека-філія

До найтеплішого у світі свята – Дня матері, яке ми відзначатиме у цьому році 9 травня, у Березівській бібліотеці-філії відкрилась чудова експозиція літературно-поетичної виставки «Вклоняємося мамі до землі». Завітайте до Березівської бібліотеки! Душевна родинна атмосфера, великий і цікавий бібліотечний фонд подарують Вам незабутні позитивні враження!

16:06 05.05.2021

Розпочато капітальний ремонт Пісочинського ліцею

Розпочато капітальний ремонт правої частини першого поверху Пісочинського ліцею. В ході ремонту планується заміна системи опалення, електропроводки, покриття підлоги, стін та стелі. Буде оновлений кабінет математики.

10:43 05.05.2021

Увага! ЗНО-2021. Додатковий період реєстрації

Протягом 6?18 травня 2021 року триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Право на реєстрацію в цей період мають особи, які: не змогли зареєструватися під час основного періоду реєстрації і проживають (перебувають) на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану; брали участь в антитерористичній операції та/або у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, або належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період; проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, або переселилися з них та не зареєструвалися в основний період реєстрації; за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах; мають проходити державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, але з поважних причин не змогли зареєструватися в основний період реєстрації (такі особи реєструються для участі в додатковій сесії лише з навчальних предметів, із яких їм будуть зараховані результати зовнішнього незалежного оцінювання як оцінки за державну підсумкову атестацію). Щоб зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО, потрібно: правильно вибрати категорію; створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА»; підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл/ліцеїв/гімназій, студентів закладів професійно-технічної освіти і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років). Зауважуємо, що комплект реєстраційних документів має містити: оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»; заяву для участі в додатковій сесії (формується автоматично одночасно з реєстраційною карткою); засвідчену копію паспорта громадянина України; засвідчену копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років); за потреби інші документи (медичний висновок про створення  особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації іноземною мовою). Рекомендації щодо реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розміщено в розділі «Процедура реєстрації». Нагадуємо, що дату подання реєстраційних документів визначають  за відтиском штемпеля на поштовому конверті. OSVITA.UA

10:33 05.05.2021

Вітаємо з Великоднем!

Божого Благословення, миру та злагоди, добра й щастя, затишку та благополуччя Вашим родинам! Христос воскресе!

10:37 02.05.2021

Благодійна акція «Добро заради майбутнього». Пісочинська початкова школа «Надія»

Протягом квітня в Комунальному закладі «Пісочинська початкова школа «Надія» проходила благодійна акція «Добро заради майбутнього»,  спрямована на допомогу дітям, що проживають і виховуються у дитячому будинку. Небайдужі мешканці – батьки вихованців і учнів освітнього закладу принесли чудові іграшки, канцелярське приладдя, підгузки, засоби гігієни, які згодом будуть передані до дитячого будинку. Висловлюємо велику подяку всім, хто не лишився осторонь і взяв участь у благодійній акції!

11:01 30.04.2021

Книга для родинного читання "Святкування Великодня" - чудовий подарунок для свята!

Яскраву та напрочуд цікаву книгу для родинного читання "Святкування Великодня" отримали в якості подарунка до свята від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая вихованці закладів дошкільної освіти громади.

16:49 29.04.2021

Увага! ЗНО-2021!

Сьогодні, 29 квітня 2021 року, на інформаційних сторінках https://zno.testportal.com.ua/info/login 389 683 учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску. Учасникам ЗНО необхідно до 21 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки https://zno.testportal.com.ua/info/login на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Запрошення-перепустку необхідно роздрукувати завчасно: цей документ – обов’язковий для допуску до пункту тестування. Докладніше: bit.ly/3gTI5dD

15:47 29.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень