A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Урок пам‘яті « Чорнобиль - мій біль». Пісочинський ліцей

26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Відлуння цієї трагедії ми чуємо і донині… Тому ми повинні гідно вшанувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров’я за те, щоб ми сьогодні могли спокійно жити в нашій державі. 26 квітня в Пісочинському ліцеї класні керівники 1-11 класів провели урок пам‘яті « Чорнобиль - мій біль». Ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Від усього серця бажаємо кожному міцного здоров’я, життєвого оптимізму, достатку й злагоди в родинах. Вічна пам’ять справжнім героям, віддавшим своє життя в боротьбі з радіаційною катастрофою!

15:38 26.04.2021

Вітаємо талановитих дітей громади з новими перемогами!

23 квітня закінчився XXVI Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Фестиваль проходив протягом трьох днів. В творчому заході брали участь біля 50 команд з усіх куточків України. Активним учасником фестивалю стала й команда Пісочинського ліцею "RozumnikStyle" у складі Михайла Ічка, Дударьок Ренати, Распопіної Софії, Рогожиної Поліни, Нараєвської Ганни, Шевченка Дмитра під керівництвом команди вчителя предметів "Захист України" та "Основи здоров'я" Сєдих Миколи Володимировича. У тематичній сесії "Сучасні HEALTHY - тренди" команда посіла I місце. Також у цій номінації став переможцем у персональній першості Михайло Ічко. Команда "RozumnikStyle" отримала диплом за бездоганну роботу в команді, а в номінації "Громадська думка" наша команда зайняла загальне III місце, В підготовці матеріалів до фестивалю, інфографіки, промороликів, у своїх виступах учні Пісочинського ліцею показали видатні таланти, креатив, нові ідеї, творчі здобутки, а також пропагували та показували приклад досягнень Пісочинської громади. Змінюємо світ на краще!  

11:31 26.04.2021

Увага! Важлива інформація!

Шановна Пісочинська громадо! З 11 квітня 2021 року на території Харківської області впроваджено «червоний рівень» епідемічної небезпеки згідно Протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 09.04.2021 №9. На даний час обмеження залишаються незмінними до наступного рішення КТЕБ Харківської області. За інформацією генерального директора КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2 Харківського району» Любові Канцедал ситуація досі важка. Більше 60% ПЛР тестів є позитивними і ця тенденція поки що не змінюється. Закликаємо Вас відповідально ставитися до карантинних вимог, дотримуватися соціальної дистанції та використовувати індивідуальні засоби захисту. Відсвяткуйте Великдень вдома, з близькими! Не наражайте себе та інших на небезпеку! Ми розуміємо, що всі втомились від постійних обмежень, але саме зараз ми повинні згуртуватись і зробити все можливе, щоб після Великодня учні початкової школи закладів освіти Пісочинської громади все ж таки вийшли на очне навчання! Дбаємо про загальне благополуччя разом!   З повагою, відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

22:33 23.04.2021

Привітання з Днем народження Даудової Л.Б., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Даудову Лімару Бахтійорівну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Лімаро Бахтійорівно, у цей святковий день прийміть наші щирі привітання та побажання доброго здоров`я Вам і Вашим рідним, всеохоплюючого відчуття щастя, затишку та благополуччя у сімейному колі, успіхів і невичерпної наснаги у всіх починаннях! Нехай всі Ваші мрії та сподівання здійснюються, прикрощі та негаразди оминають Вашу родину стороною, життя дарує лише приємні події і радісні емоції,! З Днем народження!

08:51 23.04.2021

Команда Пісочинського ліцею «RozumnikStyle» - учасник ХХVІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому дню Землі

Як ми вже повідомляли раніше, команда Пісочинського ліцею «RozumnikStyle» у складі Михайла Ічко, Дударьок Ренати, Распопіної Софії, Рогожиної Поліни, Нараєвської Ганни та Шевченка Дмитра бере активну участь в ХХVІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості до Всесвітнього дня Землі. Сьогодні, 22 квітня, відбувся виступ представників команди Михайла Ічка та Дмитра Шевченка. Учні в своїх виступах пропагували досягнення Пісочинського ліцею та Пісочинської громади.  Вболіваємо за команду! Бажаємо талановитим дітям перемоги!

15:21 22.04.2021

Запрошуємо до участі в конкурсі військово – патріотичної пісні  «Від героїв минулих часів» до Дня Перемоги

Пісочинський палац культури та мистецтв  за підтримки Пісочинської селищної ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту  оголошує  конкурс  військово – патріотичної пісні  «Від героїв минулих часів» до Дня Перемоги серед  мешканців Пісочинської ОТГ  та всіх бажаючих. 1. Завдання конкурсу: - Привітання всіх з Днем Перемоги ( в разі проведення конкурсу дистанційно за допомогою записаних відеоматеріалів). - Реалізація творчого потенціалу та демонстрація кращих виконавських робіт у рамках конкурсу військово – патріотичної пісні «Від героїв минулих часів». 2.  Участь у конкурсі – БЕЗКОШТОВНА! 3. Регламент проведення конкурсу: - з 19 квітня  по 07 травня 2021 року  відбуватиметься   прийом заявок та конкурсного матеріалу на випадок дистанційного проведення конкурсу; -  07 травня  2021 року проводитиметься  робота оргкомітету з відеоматеріалами (якщо конкурс буде проходити в онлайн-режимі); - 08 травня  2021 року  відбудеться засідання журі, оцінювання конкурсних відео ( якщо конкурс буде проходити в онлайн-режимі); - 09 травня 2021 року  проводитиметься конкурс військово – патріотичної пісні «Від героїв минулих часів» ( або оголошення результатів конкурсу на офіційних сторінках, якщо конкурс буде проходити онлайн : Facebook – Пісочинський палац культури, Instagram – Palace_of_culture_pisochyn). 4.Учасники:  Конкурс проводиться у двох категоріях: дитяча (від 5 до 18років) та доросла (від 18 років) 5. Умови конкурсу. - Для участі у конкурсі необхідно до 07 травня 2021 року надіслати анкету – учасника (додаток до Положення) в електронному вигляді на електронну пошту організатора pesochin.dk@gmail.com - Прикріпити відеоматеріал конкурсної роботи. 6. Програмні та технічні вимоги: - Учасник виконує 1 (одну) пісню  присвячену даній тематиці. - Участь у конкурсі 2021 року можуть взяти лише сольні виконавці, якщо конкурс буде проходити онлайн; - Учасник виконує твір лише напам’ять! Не допускається використання тексту при виконанні. - Відео має бути горизонтального орієнтування; 7. Контакти оргкомітету: - ЗА ОТРИМАННЯМ АНКЕТИ УЧАСНИКА можна звертатися на електронну  пошту Пісочинського палацу культури та мистецтв:  pesochin.dk@gmail.com - сторінки  у соціальних мережах: Facebook – Пісочинський палац культури та мистецтв, Instagram – Palace_of_culture_pisochyn. - Номер телефону:  0683440453  Тетяна Олександрівна.

09:11 22.04.2021

Онлайн-виставка дитячих малюнків "Чорнобиль очима дітей". Комунальний заклад "ЦДЮТ Імпреза"

26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства – вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Це трагедія, яка відгукується нестримним болем у наших серцях, змінила життя багатьох людей. Пам'ятаємо подвиг ліквідаторів! До 35-річчя  аварії  на Чорнобільській АЕС серед вихованців Комунального закладу "ЦДЮТ Імпреза" проведена онлайн-виставка дитячих малюнків "Чорнобиль очима дітей".

08:58 22.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень