A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тематична бесіда "Як урятуватися від пожежі". Пісочинський ЗДРО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Вихователь групи середнього дошкільного віку "Буратино" Бондаренко Нелли Захіржаківна провела з вихованцями тематичну бесіду "Як урятуватися від пожежі". Метою цієї бесіди було ознайомлення дітлахів з причинами виникнення пожеж і закріплення правил протипожежної безпеки.

15:59 21.04.2021

Команда Пісочинського ліцею - учасник ХХVІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі

Команда Пісочинського ліцею «RozumnikStyle» у складі Михайла Ічко, Дударьок Ренати, Распопіної Софії, Рогожиної Поліни, Нараєвської Ганни та Шевченка Дмитра приймає активну участь в ХХVІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі. Пишаємося та бажаємо команді успіху!

15:54 21.04.2021

Уряд продовжив карантин до 30 червня

Кабінет Міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації, а також карантину до 30 червня 2021 року. Про це підчас засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. «Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації і, відповідно, карантину. Цей режим у першу чергу стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії. Водночас це ще одне нагадування всім українцям, що ми маємо залишатися обачними та обережними. Адже від цього залежить здоров’я та життя наших близьких», – зазначив Шмигаль. OSVITA.UA

14:46 21.04.2021

Правила поведінки на дорозі. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

21 квітня в групі раннього дошкільного віку "Сонечко" закладу дошкільної освіти відбулось заняття з розвитку мовлення та культури мовленнєвого спілкування "Правила поведінки на дорозі". Під час заняття вихователь, Криницька Ольга Федорівна познайомила дітей з правилами дорожнього руху, дорожніми знаками,  пішохідним переходом та правилами поведінки на дорозі. Цікаво, пізнавально, корисно!

13:23 21.04.2021

Тиждень безпеки дитини. Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

19 квітня в Коротичанському ЗДО розпочався Тиждень безпеки дитини. Діти дошкільного віку ще малі і беззахисні, тож їх потрібно оберігати від небезпечних предметів, ситуацій, обов'язково навчити обережності. У рамках тижня в садочку відбудуться тематичні заходи, спрямовані на зміцнення здоров’я та безпеку життєдіяльності дітей. Прищеплювати підростаючому поколінню навички здорового способу життя, навчати правильно поводитися в екстремальних ситуаціях – актуальна вимога для всіх дорослих!  

17:11 20.04.2021

До світлого свята Великодня. Березівська бібліотека-філія

В Березівській бібліотеці відкрита яскрава книжково-ілюстративна виставка з елементами поробок «Ясний Великдень на Землі приніс нам янгол на крилі». Активну участь в оформленні виставки взяли родина Толкачових, Ганна Блінова, Анна Фурсова. Дякуємо за чудові враження, адже наразі всім нам дуже потрібні саме позитивні емоції!

16:34 19.04.2021

Увага! Конкурс плакатів до 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

35 років тому в мирний час вогонь Чорнобильскої катастрофи обпік землю, залишивши свій слід по всій нашій країні та Європі. Чорнобильска аварія увірвалась у наше життя як найбільша техногенна катастрофа ХХ століття, яка стала трагедією, викликала страждання мільйонів людей, змінила навколишнє середовище на великій території. Конкурс плакатів проводиться з метою залучення уваги підростаючого покоління до трагічних подій на Чорнобильській АЕС та подвигу ліквідаторів ядерної катастрофи. Організатором  конкурсу є Комунальний заклад  «Пісочинський палац культури та мистецтв» за підтримки Пісочинської селищної ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту. Конкурс проводиться серед мешканців Пісочинської ОТГ - дітей від 8 років і дорослих. Розподіл за віковими категоріями буде відбуватися за мірою надходження заявок. УМОВИ КОНКУРСУ: 1.  Намалювати власноруч або створити в програмі для графічного дизайну плакат на тему аварії на Чорнобильській АЕС.  Плакати будуть оцінюватися в різних номінаціях: - комп’ютерна графіка (плакати виконані в програмах Photoshop. AdobeIllusrator та інші програми для графічного дизайну); - плакати олівцями; - плакати фарбами; - плакати гелійовими ручками; 2.  Сфотографувати (якщо ваша робота створена в програмі графічного дизайну надіслати в форматі JPEG) свою роботу та надіслати на електрону адресу Пісочинського палацу культури - pesochin.dk@gmail.com 3. В листі з фото своєї роботи ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ: - Прізвище, ім’я, вік, номер телефону, навчальний заклад та клас (для дітей), населений пункт виконавця. Роботи приймаються до 24 квітня 2021 року.  Результати конкурсу будуть опубліковані  на офіційних сторінках Палацу культури та мистецтв 26 квітня 2021 року о 19:00. Усіх переможців та учасників буде нагороджено подяками та пам’ятними призами від Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ. За додатковою інформацією та організаційними питаннями звертатися за  телефоном: +38(098)8638236 Яна

21:34 16.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень