A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Кузьменка С.С., тренера-викладача з футболу Пісочинської ДЮСШ

Вітаємо з Днем народження Кузьменка Сергія Сергійовича, тренера-викладача з футболу Пісочинської ДЮСШ! Шановний Сергію Сергійовичу, прийміть наші щирі побажання успіху та наснаги у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай добре здоров`я та підтримка однодумців стануть запорукою втілення всіх планів, життя буде яскравим і насиченим позитивними емоціями, нові перемоги підопічних сповнюють серце гордістю! Зичимо взаєморозуміння та злагоди у сімейному колі, достатку та благополуччя у всіх сферах життя, вірних людей в оточенні, гармонії в серці й на душі! З Днем народження!

09:34 29.04.2021

Нова спортивна форма для велосипедистів Пісочинської ДЮСШ

28 квітня вихованці відділення велоспорту Пісочинської ДЮСШ, які тренуються під керівництвом Ігоря Костянтиновича Гримайла, отримали нову спортивну форму від Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая. Як зазначила директора спортивної школи Валентина Іванівна Шуригіна, спортсмени та тренер висловлюють вдячність Пісочинській селищній раді в особі Олега Олександровича за чудову нову форму та всебічне сприяння розвитку велоспорту в громаді. Вже зовсім скоро наша команда братиме участь у чемпіонаты України з велоспорту. Бажаємо успіху, пишаємося та вболіваємо за наших дітей!

09:30 29.04.2021

Заклади освіти Пісочинської громади забезпечено миючими та дезінфікуючими засобами

Для підтримки чистоти, комфорту та забезпечення належного санітарного стану Пісочинською селищною радою придбано миючі, чистячі та дезінфекційні засоби для закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

10:56 28.04.2021

До Дня охорони праці. Коротичанська бібліотека-філія

Щорічно 28 квітня в Україні відзначають  День охорони праці. Охорона праці є невід'ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Підвищення рівня  охорони праці в суспільстві - це запорука збереження здоров'я та життя працівників. Напередодні дати в Коротичанській бібліотеці - філії організовано тематичну книжкову виставку. Умови праці та правове поле повинні розвиватися з урахуванням інтересів молоді, забезпечуючи захист від небезпечних виробничих факторів,  збереження життя та здоров'я майбутнього трудового потенціалу нашої країни.

09:46 28.04.2021

Участь учнів Пісочинського ліцею в освітньому мотиваційному проєкті "Слідами CHORNOBYL"

Учні КЗ "Пісочинський ліцей" Меркулов І. (9-В), Басараб Е. (10-Б), Єфременко М.(10-А), Садрицька П. (10-А), Шкута С. (10-Б) взяли участь в освітньо-мотиваційному проєкті "Слідами CHORNOBYL" . Проєкт до 35 роковин Чорнобильської катастрофи, який був оголошений Національним технічним університетом "Харківський політехнічний інститут", складався з двох етапів. На першому етапі учням та вчителям було запропоновано переглянути онлайн-уроки на платформі TEAMS або прямий ефір в групі Instagram. На уроках викладачі ХПІ ознайомлювали учасників проєкту з історією, енергетикою, хімією та екологію, ядерною фізикою та альтернативною енергетикою. На завершальному етапі, що відбувався 26 квітня, необхідно було взяти участь в онлайн-конкурсі. Усі учасники набрали достатньо високі бали. Педагогічний колектив і учні Пісочинського ліцею висловлюють вдячність університету "ХПІ" за змістовний науковий матеріал, який дав змогу учасникам проєкту поглибити знання про події, які відбувались на ЧАЕС, екологічні проблеми та міфи, наслідки аварії, перспективи ЧАЕС та альтернативної енергетики.

09:40 28.04.2021

Новий посуд для харчоблоків закладів освіти Пісочинської громади

Пісочинською селищною радою придбано новий посуд для харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади. Створюємо умови для повноцінного та якісного харчування в закладах освіти. Наші діти гідні найкращого!

15:39 27.04.2021

Герої, які живуть поряд із нами

Чорнобиль… Слово це стало символом горя й страждання, покинутих домівок. Минуло 35 років від тієї страшної трагедії. Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й усього світу. Хоча ні, це не прості люди, це герої, які живуть поряд з нами. Один з них - Валенчук Юрій Владленович, відомий багатьом жителям громади, шанований учнями та колегами вчитель біології Пісочинського ліцею. Зустрівши його на роботі чи просто на вулиці , завжди бачиш щиру посмішку та чуєш побажання доброго здоров‘я . А ще наш герой - чудовий учитель, цікавий співрозмовник та творча людина! Шановний Юрію Владленовичу! Дякуємо Вам за те, що захистили нашу Землю! Від щирого серця бажаємо Вам здоров‘я, добробуту та жаги до життя!

10:32 27.04.2021

Увага! Переможці конкурсу "4 Блок" до 35 роковин Чорнобильської катастрофи

За результатами конкурсу "4 Блок", присвяченого 35-річниці трагедії на Чорнобильскій АЕС переможцями стали : - Нікіта Ігнатов; - Дмитро Баранніков; - Анастасія Бобрусь; - Анастасія Толкачова; - Наталія Ігнатова. В номінації  "За оригінальне рішення "  перемогу здобув Єгор Шабанов. Вітаємо переможців та учасників! Ви - найталановитіші  митці!

10:29 27.04.2021

Вітаємо з новими творчими успіхами вокалістів хору "Мобіль" КЗ "ЦДЮТ "Імпреза"!

Дитячий шкільний хор "Мобіль"  Комунального закладу "ЦДЮТ "Імпреза" посів 2 місце на  Міжнародному вокальному конкурсі "Сузір'я талантів". Пишаємося досягненнями дітей! Дякуємо керівнику гуртка  Ганні Леонідівні Бучинській за гідну підготовку учнів до конкурсу! Бажаємо нових перемог і творчих досягнень!

10:21 27.04.2021

Тренувальне навчання з охорони праці. Пісочинський ЗДО №1

23 квітня в Пісочинському ЗДО №1 під керівництвом директора закладу Таірової Г.І. та завідувача господарством Малишевої Л.В. відбулося тренувальне навчання з охорони праці. Раніше, 21 квітня, до закладу дошкільної освіти був запрошений рятувальник 7 Державної пожежно-рятувальної частини головного управління ДСНС України у Харківській області Бандура Дмитро Сергійович, який провів інструктаж з працівниками закладу по використанню вогнегасника у випадку пожежі.

10:17 27.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень