A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

#Щасти_на_ЗНО

25 травня 2021 року 54 випускники закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради складають Зовнішнє Незалежне Оцінювання з англійської мови. Відділом освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради організовано підвезення до пунктів тестування та створені всі умови для дотримання протиепідемічних вимог. Дорога наша молодь! Зичимо успішно справитися з завданнями та отримати гарні результати! #Щасти_на_ЗНО

09:37 25.05.2021

24 травня – День слов’янської писемності й культури

Щорічно 24 травня ми вшановуємо пам’ять святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, які перекладали церковнослов’янською мовою богослужебні книги та Євангеліє, відкривали при церквах школи, упорядкували слов’янський алфавіт. Кирило й Мефодій заклали основу для подальшого удосконалення кирилиці. Кирилицею й сьогодні користуються понад 250 млн. людей. Вона стала третім офіційним алфавітом Європейського Союзу після латини і грецького письма. В Україні ім'я Кирила і Мефодія мала перша українська політична організація в Києві – Кирило-Мефодіївське братство (1845–1846). Дбати про історико-культурну спадщину, забезпечувати розвиток сучасної креативної української культури - наш спільний обов’язок! Адже лише любов до власної історії, примноження культурної спадщини свого народу є основами морального та духовного розвитку суспільства.

15:19 24.05.2021

Вітаємо Канівець Людмилу з перемогою на Відкритому всеукраїнському конкурсі акторської пісні імені Людмили Гурченко!

Вітаємо неперевершену Людмилу Канівець, золотий голос Пісочинської громади з новим творчим успіхом! Лауреат 1 ступеня у номінації "Професіонали" Відкритого всеукраїнського конкурсу акторської пісні імені Людмили Гурченко - блискучий результат таланту та невтомної праці! Пишаємося нашою прекрасною співачкою! Зичимо нових перемог, прихильності Муз і шанувальників!

16:38 23.05.2021

#Разом_у_вихідні #Творча_родина

Шановні батьки! Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка буде знайомити вас із досвідом цікавих творчих занять. Відчуйте гордість від шедеврів, створених власноруч! Комунальний заклад Пісочинська початкова школа «Надія». Вихователь - Нестеренко Наталія Павлівна. Роль іграшки в гармонійному розвитку дитини важко переоцінити. Ігрова діяльність є провідною для дітей дошкільного віку. Сьогодні вихователь пропонує батькам разом із дітьми виготовити нову іграшку. Ви проведете свій час із користю, адже заняття сприяє розвитку дрібної моторики дитини, розкриттю її творчого потенціалу та заощадженню сімейного бюджету. ВІДЕО

10:50 21.05.2021

День вишиванки святкуємо разом!

До Всеукраїнського дня вишиванки 19 та 20 травня в закладах освіти та культури Пісочинської селищної ради відбулись різноманітні тематичні заходи. Дорослі та діти подарували один одному чудову атмосферу свята. Неповторні вишиванки, радісний настрій і щирі усмішки стали яскравою ознакою цих прекрасних днів! Зі святом, Україно! Зі святом, громадо!  

23:58 20.05.2021

Книжкова виставка "Україна у вишиванці". Коротичанська бібліотека-філія

До Всеукраїнського дня вишиванки в Коротичанській бібліотеці - філії відкрита книжкова виставка "Україна у вишиванці", на якій представлені книги, що розповідають про історію української вишиванки, мистецтва вишивки, схеми українського орнаменту. Дорогі читачі, запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку! Вишиванка рідна, ну хіба не диво? В ній ходити модно, стильно і красиво. Це митецький витвір, це краса і казка, В ній душі наснага, материнська ласка. Кольори сплелися в ній в узори й квіти, Щоб були щасливі і сміялись діти. Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров'я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка символізує і родинну пам'ять, вірність та любов у сім'ї. Зі святом, Україно! Зі святом, громадо!

19:39 20.05.2021

Вітаємо артистів народного театру-студії "Чудеса в решеті" з новими творчими успіхами!

15 травня актори групи «Парне молоко» народного театру-студії "Чудеса в решеті" представили виставу «Дивовижна подорож кролика Едварда» за казкою Кейт ДеКамілло на ІІІ  дистанційному фестивалі «Перевтілення». Вистава здобула перемогу в номінації «Краща казка». Талановита акторка колективу Дар’я Курінна отримала відзнаку «Краща роль другого плану» за роль Бабусі Пелегріни. «Краща чоловіча роль» фестивалю у Михайла Ичка за роль Кролика Едварда,  «Краща жіноча роль» -  Вероніка Зоріна за роль Абілін. Також вистава відзначена спеціальною  нагородою журі  за кращі сценічні костюми. Вітаємо з успіхом режисера Наталію Устінову! Вітаємо всіх акторів групи. Ви - найкращі! Зичимо нових перемог і творчих звершень!

19:36 20.05.2021

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи « Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5» (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради  (код ЄДРПОУ 42455321) 1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації « Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5»

11:11 20.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень