A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.05.2021 11:11
Кількість переглядів: 6

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі –

ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи « Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5»

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської  селищної  ради

 (код ЄДРПОУ 42455321)

1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації « Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5»

виконаній згідно з Наказом Мінрегіону «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» від 01.11.2021 р. № 281. Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний  звіт експертна организація ТОВ «ПРОСПЕР КБЗ»  № КБЗ-38/21Х від 29.10.2021 року. Проектно-кошторисна документація затверджена рішенням сесії Песочинської селищної ради №1609 від 27.01.2022 року. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.      

 2. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: 

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік по об’єкту "« Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5"  визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Пісочинської селищної ради на 2022 рік в сумі  1 713 421,00 гривень з ПДВ.

3. Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

 Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено відповідно до Наказу Мінрегіону «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» від 01.11.2021 р. № 281 та згідно із зведеним кошторисним розрахунком, який є частиною проектної документації: «Капітальний ремонт з утепленням східного фасаду прибудови (літера А-2) КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» Харківської області,за адресою смт.Пісочин,Харківський район, Харківська область, вул..Клубна, 5».

              

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:

Згідно із технічним завданням за посиланням: http://UA-2021-05-17-011681-b


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень