A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

#Творча_родина Пісочинський ЗДО №2

Добрий день, шановні батьки! Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка буде знайомити вас із досвідом цікавих творчих занять. Кожна дитина унікальна та талановита! Вихователі наших садочків допоможуть розвинути здібності малечі. Різноманітні майстер-класи, які будуть опубліковані на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Відчуйте гордість від шедеврів, створених власноруч! Пісочинський ЗДО №2, вихователь Бондаренко Ольга Володимирівна. Нетрадиційне малювання жатим папером розвиває мислення та креативність, виховує естетичний смак дитини. ВІДЕО

10:20 11.06.2021

Весела розвага для дітей "Парад мильних бульбашок". Пісочинський ЗДО №1

Сьогодні, 10 червня, в Пісочинському ЗДО №1 відбулася весела розвага для дітей "Парад мильних бульбашок". Захід створив у садочку святкову атмосферу й подарував дітям яскраві незабутні враження. Під веселу запальну музику діти вчились видувати мильні бульбашки, активно взаємодіяли у спільних іграх, спілкувалися та ділилися враженнями.

11:18 10.06.2021

Створюємо в Пісочинській громаді ще більш комфортні та сучасні умови для здобуття освіти.  Капітальний ремонт частини першого поверху Комунального закладу «Пісочинський ліцей»

Продовжується капітальний ремонт частини першого поверху Комунального закладу «Пісочинський ліцей». Наразі виконуються роботи щодо ремонту системи опалення закладу. Дітям громади найкращі умови для виховання та навчання!

11:16 10.06.2021

Дебют маленьких акторів Пісочинської початкової школи «Надія»

2 червня в приміщенні школі відбулась прем’єра вистави "Пепі Довгапанчоха", всі ролі в якої зіграли учні освітнього закладу - маленькі актори групи "Чудо" народного театру-студії "Чудеса в решеті" (режисер Наталія Устінова). Це був дебютний виступ акторів. Протягом кількох місяців діти готувалися до вистави, дуже хвилювались та з відповідальністю вчили ролі. Наші дітки молодці! Вистава дуже сподобалась глядачам і вони з нетерпінням очікують нові виступи акторів!

08:58 09.06.2021

Туристичні команди КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль" взяли участь у спортивних заходи, присвячених Дню захисту дитини

01 червня туристичні команди Пісочинського ліцею "Мобіль" взяли участь у спортивних заходах, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, які були проведені Комунальним закладом "Харківська обласна станція юних туристів".

08:56 09.06.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

6 червня відбувся черговий 4-й тур чемпіонату Харківського району з футболу, де команди нашої громади здобули наступні результати: "Маяк 1959" Селекційне - ФК "Березівка" - 1:6; БФК "Безлюдівка" - "Надія" Пісочин - 0:0; "Пісочинець" Пісочин - "Партизан" Покотилівка - 0:2; "Авангард" Мерефа - "Промінь" Коротич - 4:1. Наступні матчі відбудуться 13 червня. ФК "Березівка" зустрінеться вдома з Люботинським "Дербі", "Надія" Пісочин прийматиме "Авангард" з міста Мерефа. Інші дві команди виступатимуть на виїзді: ФК "Водолага" - "Пісочинець" та "Партизан" Покотилівка - "Промінь" Коротич. Вболіваємо за наших спортсменів! Бажаємо перемоги!

08:53 09.06.2021

Вітаємо Вертій Юлію з призовим місцем на XV ювілейному  Еко-енерго-конкурсі творчих робіт щодо збереження природних та енергетичних ресурсів!

4 червня в приміщенні Харківського театру для дітей та юнацтва відбулося урочисте нагородження призерів і переможців XV ювілейного Еко-енерго-конкурсу творчих робіт щодо збереження природних та енергетичних ресурсів. Юна представниця громади – вихованка «ЦДЮТ «Імпреза»  Вертій Юлія зайняла почесне 2 місце! Вітаємо дівчинку та бажаємо нових досягнень у майбутньому!

13:38 08.06.2021

Участь учнів закладів освіти Пісочинської громади у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Рух – це здорово»

З метою формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації і розвитку рухових активностей 7 та 8 червня 2021 року діти та тренерський склад педагогів Пісочинських закладів освіти взяли активну участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Рух – це здорово». У приміщенні Пісочинського фізкультурно-оздоровчого комплексу «Мобіль» відбулася загальна руханка учасників заходу. Проведено товариські ігри з видів спорту: «Великий теніс», «Вільна боротьба», «Самбо», «Акробатика», «Велоспорт», «Футбол», «Баскетбол 3х3», «Волейбол», «Настільний теніс», «Шахи». Вітаємо юних спортсменів, зичимо перемог і нових рекордів!

13:15 08.06.2021

Привітання з Днем народження Мандрика А.І., сторожа Комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Мандрика Андрія Івановича, сторожа Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Андрію Івановичу, від щирого серця зичимо Вам міцного здоров’я! Нехай у Вашій родині панують любов, злагода та добробут. Бажаємо Вам завжди відчувати підтримку вірних друзів і задоволення від успішного втілення задумів! Здійснення заповітних мрій, радісних емоцій, миру та гармонії на серці й на душі! З Днем народження!

08:58 08.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень