A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з перемогою юних каратистів громади!

15 травня в місті Харкові відбувся Відкритий всеукраїнський турнір з карате SKIF "KANAZAWA CUP 2021". Спортсмени Пісочинської громади, які тренуються під керівництвом Костянтина Недбайла, блискуче виступили на змаганнях і подарували своїм вболівальникам справжне задоволення від своєї майстерності! Кушнаренко Марія - 1 місце в особистому ката (формальні вправи ) серед дівчат 2004-2005 ррн.; 1 місце в командному ката серед дівчат 2004 ррн.; - Кушнаренко Олександра - 2 місце в особистому ката (формальні вправи ) серед дівчат 2004-2005 ррн.; 1 місце в командному ката серед дівчат 2004 ррн.; - Шевченко Уляна – 2 місце в ката серед дівчат 2014 ррн; - Матюшин Тарас – 3 місце в ката серед хлопців 2012 ррн; - Вилегжанін Даниил- 3 місце в ката серед хлопців 2010-2011 ррн; - Фролов Мирослав – 3 місце в ката серед хлопців 2009 ррн, 1 місце в кумите (спаринг) серед хлопців 2009 ррн. Вітаємо всіх учасників команди Пісочинської громади, що взяли участь у змаганні!

14:58 17.05.2021

В Україні стартував міжнародний культурно-соціальний проєкт "Таємниці України для тебе"

Багато хто каже, що хоче чкурнути за кордон, мріє побачити Ейфелову вежу чи Єгипетські піраміди. А хто знає, що в українському містечку Рахів географічний центр Європи? Чи навіть те, що найдовший музичний інструмент – це українська трембіта. А наша українська кухня для більшості - це борщ і вареники, хоча насправді вона дуже різноманітна, мультикультурна і насичена.

14:18 17.05.2021

#Творча_родина. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка буде знайомити вас із досвідом цікавих творчих занять. Кожна дитина унікальна та талановита, а вихователі наших садочків допоможуть розвинути здібності малечі! Різноманітні майстер-класи, які будуть опубліковані на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Відчуйте гордість від шедеврів, створених власноруч! Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок». Вихователь: Нараєвська Наталія Іванівна. Діти впізнають світ, використовуючи багато різноманітних факторів. За допомогою системи геометричних фігур проводиться аналіз навколишнього світу, задовольняється потреба в тому, щоб розібратися в різноманітності форм та предметів, що дозволить оволодіти дітям іншими видами діяльності. ВІДЕО

10:48 14.05.2021

Завітайте до Березівської бібліотеки! Книжкова виставка до Дня Європи в Україні

Напередодні Дня Європи в Україні Березівська бібліотека-філія відкрила експозицію книжково – ілюстративної виставки «Європа наш спільний дім!» Для маленьких читачів у бібліотеці оформлена тематична полиця «Подорож казковою Європою».

21:40 13.05.2021

Відкриті уроки футболу - підвищення мотивації дітей до здорового способу життя!

У Харківській області продовжується реалізація  соціального проекту «Відкриті уроки футболу». 12 травня на території Пісочинської громади відбувся спортивний захід у рамках проекту, що спрямований на ознайомлення дітей з навичками гри у футбол та підвищення мотивації дітей до здорового способу життя. До участі у спортивно-масовому заході залучались учні 3-5 класів (всього близько 100 дітей) закладів освіти Пісочинської селищної ради. З привітальним словом до юних спортсменів звернулися представники Департаменту управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Пісочинської селищної ради, Асоціації футболу України. Для проведення заходу поле Пісочинського ліцею було поділено на квадрати, на яких команди виконували різноманітні фізичні вправи, передаючи естафету один одному. Діти мали змогу поспілкуватись з представниками служби у справах дітей та сім'ї, поліцейським офіцером громади, які розповіли їм про їх права та обов'язки. Після закінчення змагань діти фотографувалися на згадку та обмінювалися враженнями. Також вони виразили щиру вдячність організаторам цих змагань, запевнивши їх у гарній поведінці, старанному навчанні та спортивних перемогах у майбутньому. Всі учні отримали сертифікати учасника фестивалю, солодкі подарунки, а навчальні заклади - спортивний інвентар.

20:33 12.05.2021

Семінар-практикум за тематикою «Впровадження в закладах освіти системи безпечності харчових продуктів (НАССР)»

12 травня на базі Пісочинської початкової школи «Надія» відбувся семінар-практикум за тематикою «Впровадження в закладах освіти системи безпечності харчових продуктів (НАССР)» за участі працівників Управління Держпродспожслужби в Харківській області та представників закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. Захід проводився з дотриманням карантинних вимог.

20:29 12.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень