A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відкриті уроки футболу - підвищення мотивації дітей до здорового способу життя!

Дата: 12.05.2021 20:33
Кількість переглядів: 6

У Харківській області продовжується реалізація  соціального проекту «Відкриті уроки футболу».

12 травня на території Пісочинської громади відбувся спортивний захід у рамках проекту, що спрямований на ознайомлення дітей з навичками гри у футбол та підвищення мотивації дітей до здорового способу життя.

До участі у спортивно-масовому заході залучались учні 3-5 класів (всього близько 100 дітей) закладів освіти Пісочинської селищної ради.

З привітальним словом до юних спортсменів звернулися представники Департаменту управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Пісочинської селищної ради, Асоціації футболу України.

Для проведення заходу поле Пісочинського ліцею було поділено на квадрати, на яких команди виконували різноманітні фізичні вправи, передаючи естафету один одному. Діти мали змогу поспілкуватись з представниками служби у справах дітей та сім'ї, поліцейським офіцером громади, які розповіли їм про їх права та обов'язки.

Після закінчення змагань діти фотографувалися на згадку та обмінювалися враженнями. Також вони виразили щиру вдячність організаторам цих змагань, запевнивши їх у гарній поведінці, старанному навчанні та спортивних перемогах у майбутньому. Всі учні отримали сертифікати учасника фестивалю, солодкі подарунки, а навчальні заклади - спортивний інвентар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень