A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Увага! Конкурс плакатів до 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 16.04.2021 21:34
Кількість переглядів: 6

35 років тому в мирний час вогонь Чорнобильскої катастрофи обпік землю, залишивши свій слід по всій нашій країні та Європі. Чорнобильска аварія увірвалась у наше життя як найбільша техногенна катастрофа ХХ століття, яка стала трагедією, викликала страждання мільйонів людей, змінила навколишнє середовище на великій території.

Конкурс плакатів проводиться з метою залучення уваги підростаючого покоління до трагічних подій на Чорнобильській АЕС та подвигу ліквідаторів ядерної катастрофи.

Організатором  конкурсу є Комунальний заклад  «Пісочинський палац культури та мистецтв» за підтримки Пісочинської селищної ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Конкурс проводиться серед мешканців Пісочинської ОТГ - дітей від 8 років і дорослих. Розподіл за віковими категоріями буде відбуватися за мірою надходження заявок.

УМОВИ КОНКУРСУ:

1.  Намалювати власноруч або створити в програмі для графічного дизайну плакат на тему аварії на Чорнобильській АЕС.  Плакати будуть оцінюватися в різних номінаціях:

- комп’ютерна графіка (плакати виконані в програмах Photoshop. AdobeIllusrator та інші програми для графічного дизайну);

- плакати олівцями;

- плакати фарбами;

- плакати гелійовими ручками;

2.  Сфотографувати (якщо ваша робота створена в програмі графічного дизайну надіслати в форматі JPEG) свою роботу та надіслати на електрону адресу Пісочинського палацу культури - pesochin.dk@gmail.com

3. В листі з фото своєї роботи ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ:

- Прізвище, ім’я, вік, номер телефону, навчальний заклад та клас (для дітей), населений пункт виконавця.

Роботи приймаються до 24 квітня 2021 року.  Результати конкурсу будуть опубліковані  на офіційних сторінках Палацу культури та мистецтв 26 квітня 2021 року о 19:00. Усіх переможців та учасників буде нагороджено подяками та пам’ятними призами від Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ.

За додатковою інформацією та організаційними питаннями звертатися за  телефоном: +38(098)8638236 Яна


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень