A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові творчі успіхи митців ЦДЮТ "Імпреза"

Вітаємо юного митця Таїсію Капінус, вихованку  керівнику гуртка "Слобожанські мотиви" Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза» з перемогою у ІІІ Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Моя територія натхнення".  Робота Таїсії "Птах надії" вразила жюрі та була оцінена найвищим ступенем. Дякуємо керівнику гуртка  Наталії Олександрівні Ячіній за гідну підготовку молодих талантів нашої громади!

10:29 05.04.2021

Привітання з Днем народження Кузьміних Г.В., тренера – викладача з футболу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Кузьміних Григорія  Валерійовича, тренера – викладача з футболу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Григорію Валерійовичу,  зичимо Вам завжди відчувати гордість за нові успіхи та перемоги Ваших вихованців. Хай міцне здоров’я дарує наснагу та натхнення на нові звершення, любов і родинне благополуччя сповнюють серце радістю, підтримка вірних друзів сприяє втіленню всіх задумів. Яскравих вражень, позитиву та приємностей щодня! З Днем народження!

06:25 04.04.2021

УВАГА! ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!

Беручи до уваги рішення Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  Харківської області  (протокол №8 від 02 квітня 2021 року)  та рекомендації Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, проаналізувавши стан захворюваності серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради ПОВІДОМЛЯЄМО, що  з 05 квітня 2021 року учні 1-11 класів переходять на дистанційну форму навчання до наступних рекомендацій КТЕБ Харківської області. Звертаємося до батьків з розумінням поставитися до вимушених мір і нагадуємо, що для всіх нас здоров'я дітей – найголовніше! ПРОТОКОЛ №8 від 2 квітня 2021 року

13:08 03.04.2021

Вітаємо Єлизавету Луговець, ученицю Пісочинської школи мистецтв "ART NOVA" з творчим успіхом!

Наприкінці березня учениця 2-А класу образотворчого  мистецтва  Єлизавета ЛУГОВЕЦЬ (викладач Олена ДЯДЧЕНКО) стала лауреатом І ступеня у номінації  "Графіка"  ІІІ Всеукраїнського  конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Моя територія натхнення». Вітаємо талановиту дівчинку та її викладача! Бажаємо невичерпного натхнення  та подальших перемог!

13:18 02.04.2021

Практичний семінар для вихователів ЗДО Пісочинської ОТГ «Створення інтерактивного розвивального середовища як ігрового поля для формування у дошкільнят дослідницької компетентності»

Сьогодні, 02 квітня, на базі Пісочинського ЗДО №1 проходить практичний семінар для вихователів закладів дошкільної освіти Пісочинської ОТГ «Створення інтерактивного розвивального середовища як ігрового поля для формування у дошкільнят дослідницької компетентності». Вихователі ЗДО №1 підготували для вихователів інших закладів дошкільної освіти Пісочинської ОТГ цікаві майстер-класи та тренінги.

11:20 02.04.2021

Тиждень профорієнтації. Коротичанський ліцей

У Комунальному закладі  «Коротичанський ліцей»  відбувся  Тиждень профорієнтації. Учителі початкових класів підготували для дітей тематичні години спілкування: «Цікавий світ професій» - 1-Б (класний керівник Єгупова В.П.);  2-Б  (класний  керівник  Кирій С.О.);  4-Б (класний керівник Ієвлєва Л.В.); «Подорож у світ професій» -1-А (кл. кер. Марченко О.В.); 4-А (кл. кер. Ключка І.М.); 3-Б (кл. кер. Литвиненко Г.С.); «Професії наших батьків» гра-аукціон -3-А (кл. кер. Юношева О.О.). Класні керівники 9-11 класів підготували для старшокласників інформаційні години спілкування онлайн «Усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху». Цікаво, пізнавально, корисно!

09:55 02.04.2021

Онлайн-виставка коміксів, присвячена Дню сміху. Пісочинський ліцей

У світі 1 квітня відзначається День сміху й жартів. В Україні День сміху з’явився приблизно наприкінці XVIII століття, а остаточно затвердився у ХІХ ст. Його, як і новорічне свято, «завезли» іноземці. Тодішня преса рясніла першоквітневими жартами – здебільшого досить невинними. Традиція розігрувати цього дня рідних, друзів та колег збереглася й донині. Сьогодні, 1 квітня, в Пісочинському ліцеї пройшла онлайн-виставка коміксів. Основною темою жартів було, звичайно ж, дистанційне навчання. Вчителі  та учні ліцею бажають всім: "Посміхніться та будьте здорові!"

15:50 01.04.2021

Заміна перекриття. Пісочинський ЗДО №2

Проводиться заміна перекриття на переходом, що з`єднує основну будівлю Пісочинського ЗДО №2 та харчоблок закладу. Проблему старого перекриття було зазначено під час батьківських зборів. Реагуємо оперативно!

15:46 01.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень