A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Екологічний двомісячник "Зелена весна". Коротичанський ліцей

У рамках екологічного двомісячника "Зелена весна" в Комунальному закладі «Коротичанський ліцей» розпочалися заходи щодо облаштування території. 02 квітня педагогічний колектив ліцею взяв участь у трудовому десанті «Чисте селище-чиста Земля». Добра ініціатива, благородна справа!

17:10 06.04.2021

Вітаємо з новими перемогами  представників Пісочинського ліцею «Мобіль»!

Пошукова група ліцею «Мобіль» (керівники – Радченко О.М., Водолазька О.В., Шестак Д.М.) посіла 1 місце у першому етапі туристсько-краєзнавчої експедиції учнівської молоді з активним способом пересуванням «Мій рідний край». В свою чергу експедиційна група ліцею виборола 3 місце у ІІ (Всеукраїнському) турі конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересуванням «Мій рідний край» за дослідження теми: «Розподіл макроміцетів за рослинними угрупуваннями». Керівники – Радченко О.М., Водолазька О.В., Шестак Д.Л. Пишаємося талановитими дітьми нашої громади! Дякуємо наставникам учнів за гідне виховання та підготовку дітей до конкурсу!

17:09 06.04.2021

Увага! З 00 годин 00 хвилин 6 квітня на території Пісочинської селищної ради встановлено "червоний рівень" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Шановні мешканці! 05 квітня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради. Згідно протоколу КТЕБ №2 від 05.04.2021р. 1. З 00 годин 00 хвилин 6 квітня на території Пісочинської селищної ради встановлено "червоний рівень" епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. 2. Вводяться додаткові обмеження до обмежень, передбачених жовтим і помаранчевим рівнями епідемічної небезпеки. Шановні мешканці, Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання карантинних вимог. Від Ваших дій залежить благополуччя та життя Ваших близьких!

21:26 05.04.2021

Конкурс талантів "Первоцвіт України". Пісочинська початкова школа «Надія»

1 квітня в освітньому закладі пройшов конкурс талантів "Первоцвіт України". У творчому заході взяли участь як учні школи, так і вихованці садочку. Наприкінці концерту всі учасники отримали грамоти за участь у конкурсі. Творчо, креативно, позитивно, натхненно! Вітаємо талановитих дітей і бажаємо завжди втілювати свої мрії у життя!

14:32 05.04.2021

До Дня птахів. Пісочинський ліцей

Міжнародний день птахів відзначається з 1906 року, після підписання та набуття чинності «Міжнародної конвенції з охорони птахів, корисних в сільському господарстві». 8 жовтня 1950 року на зміну документу 1902 року в Парижі було підписано «Міжнародну конвенцію про охорону птахів». На відміну від попереднього документа, конвенція розглядала вже всі віди птахів, а не тільки корисні для сільського господарства. За традицією, в цей час в очікуванні пернатих розвішуються шпаківні, синичники, гоголятники та інші «пташині будиночки». У Комунальному закладі «Пісочинський ліцей» до Дня птахів серед учнів 1-4 класів пройшла виставка малюнків під назвою «Птахи з Червоної книги України». Годівнички розвішані на території ліцею вже багато років. Протягом зими учні постійно підгодовують пташок, які зимують у Пісочині. Дбайте по пташок, бо вони мелодійна окраса природи!

14:27 05.04.2021

Вітаємо з перемогою!

Протягом 2-4 квітня проходив ХІХ Всеукраїнський турнір "Кубок Токмака" з вільної боротьби до Дня Перемоги серед юнаків та дівчат. Аліса Селезньова, юна талановита спортсменка Комунального закладу «ФОК «Мобіль» продемонструвала свою спортивну майстерність і неймовірну волю до перемоги, став переможницею змагань у ваговій категорії 30 кг. Усі схватки Аліса виграла достроково! Дякуємо тренеру дівчинки Буднику Івану Олександровичу за гідну підготовку до турніру!Бажаємо нових успіхів і перемог! Пишаємося досягненнями спортсменки громади!

10:47 05.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень