A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУЛИСЯ ПЛАНОВІ НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Відповідно до річного плану роботи на 2021 рік відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, з 29 березня по 31 березня 2021 року фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківської області, Британь Робертом Миколайовичем і Костюком Юрієм Григоровичем, були проведені навчання керівників та відповідальних осіб закладів освіти, культури та спорту Пісочинської селищної ради з питань Цивільного захисту. Навчання для учасників проводилися в групах відповідно до кількості працівників на об’єктах господарювання, із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Під час навчань з цивільного захисту опрацьовані такі питання: - аналіз законодавчих та нормативно-правових документів; - організація роботи з питань Цивільного захисту на об’єктах господарювання; - оформлення відповідної документації в закладах освіти, культури та спорту (інструкція та план дій персоналу в разі виникнення надзвичайної ситуації, договір на випадок евакуації, плани, графіки проведення навчань і тренувань працівників, накази керівника інше); - організація проведення Тижня безпеки дитини, Дня Цивільного захисту, навчальних тренувань з евакуації; - використання засобів індивідуального захисту. Також учасники навчань ознайомилися з відеоматеріалами щодо видів засобів пожеж.

15:47 31.03.2021

Березневий фестиваль педагогічних ідей «Проєктна діяльність як одна із форм інноваційних методичних технологій навчання». Коротичанський ліцей

29 березня в Комунальному закладі «Коротичанський ліцей» проведено традиційний березневий фестиваль педагогічних ідей «Проєктна діяльність як одна із форм інноваційних методичних технологій навчання» або «Проєктні технології як компонент інноваційної діяльності ».

16:21 30.03.2021

Привітання переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику "Пожежі краще запобігти!". Пісочинська ЗОШ

30 березня в Пісочинській ЗОШ привітали переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику "Пожежі краще запобігти!".  - Стасенко Микита посів 1 місце; - Власюка Романа - 1 місце; - Ртіщева  Альбіна - 2 місце. Бажаємо талановитим дітям нових  творчих успіхів та перемог!

13:59 30.03.2021

СВЯТО МИСТЕЦТВА, ТАЛАНТУ, НАТХНЕННЯ

27 березня, у Міжнародний день театру, в Пісочинському палаці культури та мистецтв відбувся I Відкритий конкурс читців для дітей, підлітків та молоді "АНТРАКТ".

09:29 30.03.2021

Нові досягнення спортсменів громади. Пауерліфтінг

27-28 березня відбувся Чемпіонат Харківської області з класичного пауерліфтингу серед усіх вікових груп. Вітаємо спортсменів громади, вихованців Пісочинської ДЮСШ, які взяли участь у змаганні та традиційно продемонстрували високу майстерність і неймовірну волю до перемоги: - Курочка Роман – у ваговій категорії до 74 кг посів 1 місце із сумою триборства 442,5 кг; - Курочка Оксана – у ваговій категорії до 57 кг посіла 2 місце із сумою триборства 267,5 кг; - Зазулін Артур – у ваговій категорії до 49 кг посів 4 місце із сумою триборства 187,5 кг. Вітаємо талановитих спортсменів! Дякуємо наставнику молоді, тренеру Геннадію Матвієнку за гідну підготовку команди до змагань. Бажаємо нових перемог у майбутньому!

17:23 29.03.2021

Українська версія платформи з цифрової освіти тепер доступна на Facebook

За підтримки Міністерства цифрової трансформації України компанія Facebook запустила українську версію платформи з цифрової освіти Get Digital. Про це повідомили в Мінцифри. Платформу Get Digital створено для того, щоб допомогти сформувати основні компетенції та навички, необхідні молодим людям для безпечного користування ресурсами цифрового світу. Get Digital пропонує уроки та ресурси, які базуються на матеріалах, наданих Гарвардським університетом і Каліфорнійським університетом у Берклі. Інформація розділена на п’ять основних блоків («Основи цифрової грамотності», «Благополуччя», «Спілкування в інтернеті», «Соціальний вплив у цифровому середовищі» й «Цифрові можливості») та розроблена для того, щоб допомогти сформувати основні компетенції та навички, необхідні молодим людям для безпечного користування ресурсами цифрового світу. Наприклад, у розділі «Ресурси для педагогів» вчителі можуть знайти готові до використання плани уроків для опрацювання обраних питань зі своїми учнями. Для батьків є матеріали, які допоможуть почати розмову зі своїми дітьми про цифрову безпеку з необхідними термінами для обговорення. А підлітки можуть знайти цікаві вправи, що допоможуть краще орієнтуватися в інтернеті та створювати онлайн-спільноти. OSVITA.UA

10:25 29.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень