A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Увага! Важлива інформація!

Дата: 05.05.2021 20:54
Кількість переглядів: 8

З 06 травня в Харківській області буде скасована низка обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "червоного" рівня епідемічної небезпеки!

Сьогодні, 05 травня, відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Згідно протоколу Державної КТЕБ від 05 травня 2021 року №27, протоколу Харківської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 05.05.2021 року №11 Харківська область переводиться до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Шановні мешканці! З 06 травня учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради переводяться на очну форму навчання до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки.

Відновлюється очна форма навчання у закладах позашкільної освіти та закладах культури Пісочинської селищної ради до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки.

Комунальний заклад "ФОК "Мобіль" з 06 травня відновлює свою роботу до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки.

Незважаючи на те, що наразі статистика з захворюваності поліпшилась, звертаємося до Вас із проханням дотримуватися соціальної дистанції, маскового режиму та уникати великого скупчення людей!

Не наражайте себе та інших на небезпеку! Бережіть себе!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень