A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Пісочинський фінал турніру з баскетболу 3х3

23 серпня у місті Охтирка відбувся турнір з баскетболу 3х3 "Kingz of the Street", у якому взяли участь команди з Харківської, Сумської та Полтавської областей. Пісочинська громада була представлена двома командами, які, зрештою, зустрілися у фіналі та вибороли золоті й срібні медалі. Переможцями змагань стала команда "Внучата" (Тугай Андрій, Бєлоус Річард, Літвінов Роман, Зємцов Владислав). Друге місце посіли "Тєлєжки" (Зайченко Юрій, Друзенко Андрій, Кравченко Микита). Вже 4 вересня, у місті Харкові відбудеться фінал Харківських обласних змагань з баскетболу 3х3. Право виступати на якому вибороли обидві пісочинські команди. Вітаємо наших баскетболістів та бажаємо майбутніх перемог!

14:45 25.08.2021

Привітання з Днем народження Куца С.М., тренера-викладача з волейболу Пісочинської ДЮСШ

Вітаємо з День народження Куца Сергія Миколайовича, тренера-викладача з волейболу Пісочинської ДЮСШ! Шановний Сергію Миколайовичу, зичимо Вам завжди відчувати задоволення та гордість за нові перемоги вихованців! Нехай життя дарує тільки радісні враження й приємні події, а злагода та добробут в родині сповнюють серце відчуттям щастя! Міцного здоров`я та наснаги на підкорення всіх життєвих вершин! З Днем народження!

12:36 24.08.2021

До Дня Незалежності України. Пісочинська публічна бібліотека

До 30-річчя незалежності України  працівники Пісочинської публічної бібліотеки організували і провели цикл патріотичних заходів. Так, 21 серпня в приміщенні бібліотеки було розгорнуто книжкову виставку «Україна починається з тебе» та проведено дитячу вікторину "Омріяна, звитяжна, незалежна моя Україна!". Основною метою вікторини було виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління. У ході вікторини учні 5-6 класів освітніх закладів громади продемонстрували свої знання, вміння та кмітливість. Діти відповідали на запитання про історію України: від доби Київської Русі до новітньої історії нашої Батьківщини. Вони ділилися думками про українських князів та гетьманів, вітчизняних письменників та поетів, композиторів, художників, якими Україна може пишатися, а також продемонстрували високий рівень знань щодо наших державних символів, безпомилково відповідали на всі запитання про герб, прапор та гімн України. Діти з задоволенням складали пазл-мапу України, сміливо та творчо "редактували" текст українських віршів, натхненно писали вітання і побажання на день народження України. З нагоди свята діти отримали приємні подарунки.

11:15 23.08.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

22 серпня выдбувся 14 тур чемпіонату Харківського району з футболу. Лідер конференції ФК "Березівка" з великим рахунком переграв аутсайдерів ліги Височанський "Кайлас" 7:0. Важливу гру проводив на своєму полі місцевий "Пісочинець" з одним із лідерів конференції - мереф'янським "Авангардом". Рахунок 2:0 після першого тайму надавав вболівальникам справжні надії на домашній успіх, але доля матчу все одно була в руках мереф'ян - 2:5 на користь гостей. "Надія" поступилась в гостях команді "Дербі" з міста Люботин - 1:7. Без втрати очок в другому колі разом з березівцями крокує Коротичанський "Промінь". Чергова перемога на виїзді 2:0 над БФК "Безлюдівка" надає коротичанам надії на боротьбу за першість в конференції "Південь". 15 тур відбудеться 29 серпня. ФК "Березівка" приймає "Маяк 1959" Селекційне, "Надія" приймає БФК "Безлюдівка", Коротичанський "Промінь" приймає "Авангард" Мерефа. "Пісочинець" їде в Покотилівку на зустріч з місцевим "Партизаном". Успіху нашим футболістам і зі святом всіх вболівальників!

11:07 23.08.2021

Всеукраїнська стратегічна сесія «Реформування освіти в умовах децентралізації. Якісна освіта для кожного»

З нагоди 30 річниці незалежності України 19-20 серпня 2021 року відбувся Всеукраїнський серпневий форум «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху», локації якого проходили у 15 регіонах нашої країни. На території Чернівецької області відбулася Всеукраїнська стратегічна сесія «Реформування освіти в умовах децентралізації. Якісна освіта для кожного», делегатом якої стала Світлана Головня, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. Робота стратегічної сесії розпочалася на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, де відбулося включення локації «Децентралізація в освіті» Всеукраїнського серпневого форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху» до загального проведення форуму, що відбувається в очній формі та Телемосту під головуванням Міністра освіти і науки України. На початку заходу Сергій Шкарлет зачитав вітання Президента України Володимира Зеленського. Продовжилася робота в Чернівецькому багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей, на подвір’ї якого делегати з усієї країни разом розгорнули прапор України. Завдячуючи експерту з питань освіти Центрального офісу реформ Сергію Дятленко учасники стратегічної сесії дізналися більше про критерії освітньої децентралізації, фінансову автономію шкіл та ефективну мережу закладів освіти територіальної громади. Учасники заходу ознайомилися з досвідом роботи Мамаївської сільської ради, завітавши до Лужанського-опорного закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені Василя Орелецького. Діалогові платформи «Опорний заклад – шлях до якісної освіти в територіальній громаді» і «Центр професійного розвитку педагогічних працівників: виклики та перспективи», майстер-клас: «Технологія приготування страв за новим 4-х тижневим меню у ЗЗСО» підвищили компетентність та обізнаність учасників всеукраїнського заходу. Докладніше із інформаційно-аналітичними матеріалами щодо розвитку освіти, пріоритетами діяльності Міністерства освіти і науки України  на 2021 – 2030 роки «Освічена нація: розвиток людського капіталу», інформаційно-аналітичним збірником «Освіта в незалежній Україні: розвиток та конкурентоспроможність», відео трансляції форуму можна ознайомитись на сайті МОН за посиланням https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/konferenciyi/vseukrayinskij-serpnevij-forum-osvita-ukrayini-30-bez-baryeriv-vektori-yakosti-ta-uspihu-u-2021-roci Освіта – майбутнє нашої держави. Зі святом, з Днем Незалежності України!

10:35 23.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень