A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо спортсменів з пауерліфтингу з новою перемогою!

19 вересня у місті Харкові спортсмени Пісочинської ДЮСШ під керівництвом тренера Геннадія Матвієнка взяли участь у Чемпіонаті Харківської області з пауерліфтингу (жим лежачи) серед юнаків і дівчат, юніорів і юніорок, дорослих і ветеранів спорту. Результати спортсменів, як завжди, порадували вірних вболівальників: - Зазулін Артур у ваговій категорії 49 кг посів 1 місце з результатом 52,5 кг; - Курочка Роман у ваговій категорії 74 кг посів 1место з результатом 120 кг; - Курочка Андрій у ваговій категорії 66 кг з результатом 57,5 кг посів 4 місце. - Курочка Оксана серед дорослих у ваговій категорії 57 кг з результатом 57,5 кг виборола 2 місце й стала бронзовою призеркою в абсолютній першості. Вітаємо спортсменів та тренера з новими досягненнями! Хай перемоги завжди дарують вам відчуття гордості та задоволення!

11:02 21.09.2021

Участь представників Пісочинського ліцею «Мобіль» у змаганнях зі слалому

Протягом 13-18 вересня школярі ліцею взяли участь у змаганнях за Кубок України зі слалому, які відбувалися у с. Есхар Чугуївського району Харківської області. У загальному заліку зі слалому на катамаранах команда під керівництвом наставників Водолазької О.В., Шестак Д.Л., Радченко О.М. посіла 4-е місце. В загальному заліку зі слалому на байдарках учень 9-А класу Шпак Артем та учень 9-Б класу Кравчук В'ячеслав посіли призове 2-е місце! Вітаємо юних представників громади з перемогою у Всеукраїнських змаганнях! Так тримати!

11:00 21.09.2021

До уваги студентів навчальних закладів або молодих людей, які хочуть розпочати або вже розпочали свій кар’єрний шлях в сфері ІТ

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерства молоді та спорту України розпочинає набір на другу менторську програму Mentorplace 1.1 від фахівців у сфері IT в межах ініціативи «Пакт заради молоді – 2025». За інформацією Центру більше п’ятидесяти представників з понад 20 IT-компаній України готові ділитися досвідом з активною вмотивованою молоддю, у т.ч. з вразливих категорій населення. Участь можуть взяти студенти/ки навчальних закладів або молоді люди, які хочуть розпочати або вже розпочали свій кар’єрний шлях в сфері ІТ. Менторство – це універсальний інструмент передачі досвіду від успішних фахівців компаній до молоді, що допомагає молодій людині зі значним колом питань: - надає ясності у виборі напрямів кар’єри та власних кар’єрних цілей; - допомагає отримувати задоволення від роботи й кар’єрного просування; - навчає новим способам мислення, ставлення до подій і людей; - розширює мережу контактів, надає доступ до певних ресурсів тощо. Ментор/ка проведе з кожним/ою не менше 2х індивідуальних зустрічей у зручному для обох сторін форматі (оффлайн чи онлайн) тривалістю до 60 хвилин кожна. Періодичність і тривалість кожної окремої консультації ментор/ка і менті погодять окремо один з одним. Детальніше про програму можна дізнатися за посиланням:  https://mentorplace.in.ua/program/programa-mentorplace-1-1-it/ Реєстрація триває до 23 вересня 2021 року (включно). Контактна особа: Людмила Лук’янова - Координаторка молодіжних програм Центру “Розвиток КСВ” тел. +380959257672, ел.пошта: ll@csr-ukraine.org  

17:09 20.09.2021

Нові успіхи спортсменів КЗ "ФОК "Мобіль"

Протягом 17-18 вересня в місті Токмак Запорізької області відбувся XXVII Всеукраїнський турнір з вільної боротьби до Дня міста та пам'яті героя П.І Матюха. В змаганнях взяли участь  220 спортсменів - представники 29 команд. Вихованці Комунального закладу ФОК "Мобіль" під керівництвом тренера Олександра Косинцева посіли наступні місця: - 2 місце - Лобик Ярослав (у ваговій категорії 55кг); - 3 місце - Косинцев Артур (у ваговій категорії 40кг). Одночасно з цими змаганнями в місті Очаків Миколаївської області проходив Чемпіонат України ГО "ФСТ Спартак" серед юнаків 2004-2007 р.н. В складі збірної команди Харківської області в чемпіонаті  взяв участь наш представник - Косинцев Олександр, який  виборов 2 місце в ваговій категорії 52 кг. Вітаємо спортсменів із чудовими результатами  і бажаємо подальших перемог у майбутньому!

11:29 20.09.2021

#World_Cleanup_Day. Пісочинська громада приєдналася до Всесвітнього дня прибирання

Сьогодні, 18 вересня, Пісочинська громада приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який щорічно проводиться о третю суботу вересня за ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let`s Do It Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let`s Do It World» за підтримки Міністерств, відомств, установ і організацій. Дякуємо всім, хто приєднався до нас у цей день! Щира турбота про добробут громади завжди у реальних справах!

21:17 18.09.2021

Вітаємо з перемогою виховательку Пісочинського ЗДО №1 Оберемко Ірину!

Вітаємо виховательку Пісочинського ЗДО №1 Оберемко Ірину, яка стала переможницею конкурсу освітніх технологій – 2020! Публікація Ірини «Флораріум: пейзаж у мініатюрі», що була надрукована у другому номері методичного журналу «Дошкільне виховання», зацікавила багатьох освітян, а також батьків. Пишаємося успіхом виховательки та бажаємо нових досягнень у професії!

21:12 18.09.2021

Садочок - територія комфорту для малечі!

Відтепер приміщення санвузлів у групах «Ромашка», «Дюймовочка» та «Веселка» Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» облаштовані дзеркалами та туалетними перегородками. Завдяки проведеному капітальному ремонту санвузлів і партомийок у 3 групах садочка маленькі вихованці будуть розвиватися та отримувати корисні знання й навички в ще більш комфортних і сучасних умовах!

13:32 16.09.2021

До уваги батьків і школярів!

До уваги школярів і батьків! Рух шкільного автобуса за маршрутом сел. Пісочин - Рай-Оленівка - Пісочин - Надточії - Пісочин буде відновлений 20 вересня (понеділок). Рейси здійснюватимуться згідно з діючим розкладом.

13:23 16.09.2021

Запрошуємо на свято театрального мистецтва - V міжнародний фестиваль аматорських театрів ім. В. К. Гужви "В кулісах душі-2021"!

Дорогі маленькі та дорослі мешканці громади! З великим задоволенням повідомляємо вам, що вже зовсім скоро у нашій громаді відбуватиметься справжнє свято театрального мистецтва! З 23 по 26 вересня в Пісочинському палаці культури та мистецтв буде проведений V ювілейний міжнародний фестиваль аматорських театрів ім. В. К. Гужви "В кулісах душі-2021". Пісочин знову прийматиме гостей з різних куточків України - акторів і режисерів, критиків і глядачів, художників і композиторів! Девіз фестивалю цього року - "Осінь. Театр. Ми". 24 вересня о 10:00 запрошуємо глядачів на виставу для дітей від 7 років «Подорож Блакитної стріли» за мотивами однойменної повісті Джанні Родарі зразкової театральної студії «Маленький принц» з Рівного. Це історія про іграшковий потяг «Блакитна стріла» та його пасажирів іграшок, які вирушають на пошуки хлопчика Франческо. Не зважаючи на холод та різні випробовування на їхньому шляху, іграшки прямують до Франческо, щоб і його мрія здійснилася у чарівну передноворічну ніч. 24 вересня об 11 годині запрошуємо на виставу для дітей від 5 років “Як рятували країну Мережину 2.0» від театральної студії “Чародійчики” місто Київ. Одного разу на різнобарвну країну Мережину нападає чорний Павук, який зачакловує веселих мережинців і позбавляє їх рідної мови. Кілька жителів лишилися не завороженими і звернулися за допомогою до хлопчика з нашої реальності Євгена. Він допомагає мережинцям позбутися Павука та його родичів та стає героєм. Вхід на всі вистави безкоштовний. Запис за телефоном: +38 (097) 02 02 192 (з 12:00 до 19:00). Вистави проходитимуть з обов`язковим дотриманням карантинних вимог! Запрошуємо вас насолодитися світом мистецтва, приєднатися до великої театральної родини та отримувати естетичне задоволення від ігри талановитих акторів! Чекаємо на вас!

11:34 16.09.2021

Увага! 16 вересня скасовуються рейси шкільного автобуса

До уваги батьків і школярів закладів освіти Пісочинської громади! 16 вересня, у зв`язку з хворобою водія, з 11:30 відміняються рейси шкільного автобуса за маршрутом сел. Пісочин - Рай-Оленівка - Пісочин - Надточії – Пісочин. По відновлення руху автобуса буде повідомлено додатково на офіційних джерелах Пісочинської селищної ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

09:20 16.09.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень