A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

У неділю, 03 жовтня, відбулись матчі 20-го туру чемпіонату Харківського району з футболу. Найцікавішою та найважливішою для нашої громади грою була зустріч в Мерефі, де претенденти на вищі нагороди в конференції "Південь" виборювали вкрай важливі для них залікові очки. Місцевий "Авангард" перед зустріччю на 2 очки поступався чемпіону 2020 року - ФК "Березівка". Мотивація та налаштування гравців нашої команди, прагнення підтвердити звання абсолютного Чемпіону Харківського району зробили свою справу: впевнена перемога ФК "Березівка" з рахунком 3:0! Березівці не надали господарям поля жодних шансів на успіх, вже після першого тайму рахунок міг бути набагато більшим ніж 2:0, але мереф'янам щастило. У складі ФК "Березівка" відзначились Олександр БРИНЬКО - 2 голи та Ігор ЛУЦЕНКО. Вітаємо наших гравців з впевненою перемогою! Лідер конференції "Промінь" Коротич також впевнено переміг "Пісочинець" 5:2 та перед останніми двома турами на одне очко випереджає ФК "Березівка". Тому, вінцем боротьби в конференції "Південь" стане протистояння між ними, яке відбудеться в цю неділю, 10 жовтня, на стадіоні селища Березівка. Початок зустрічі о 16:00. Завітайте на цю подію - яскраві емоції вам гарантовані!

08:56 06.10.2021

Проведено базові сезонні роботи з очищення дахів, водостоків і жолобів у закладах освіти

З настанням осіннього періоду на замовлення Пісочинської селищної ради проведено базові сезонні роботи з очищення дахів, водостоків і жолобів у закладах дошкільної і загальної середньої освіти громади від опалого листя, гілок дерев та іншого сміття, яке створює умови для засмічення водостоків. Дбаємо про належне утримання закладів освіти, забезпечуємо комфортне перебування дітей у навчальних закладах!

10:07 05.10.2021

Маленькі митці Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Талановиті вихованці Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» групи старшого дошкільного віку «Їжачок» посіли 2 та 3 місце в онлайн-конкурсі малюнків "Я дитина! Я малюю!", який проводився у місті Запоріжжя. Вітаємо наших маленьких митців і бажаємо їм нових успіхів! Дякуємо вихователю Зажарській Марині Олександрівні за розкриття талантів малечі та сприяння  подальшому розвитку творчих здібностей вихованців!

09:53 05.10.2021

Нові перемоги велосипедистів Пісочинської ДЮСШ

02 жовтня в Харкові відбувся Чемпіонат міста з велоспорту МТБ. У гонці з роздільним стартом, в категорії 2009-2010 ррн абсолютною переможницею стала Вікторія Кононенко, на другому місці – Стецюк Ярослава, 5 місце у Дашевської Аліни, Остапенко Катерина на 8-му місці. Серед юнаків 2005-2006 ррн четверте місце посів Арсеній Качанюк. В групі хлопчаків 2011-2012 ррн інший вихованець Пісочинської ДЮСШ - Зиночкин Максим став шостим. Дебютант змагань Кирило Соловій гідно показав себе на змаганнях, подолавши значну дистанцію та багато різноманітних підйомів. Колишні вихованці ДЮСШ – Майданник Вадим і Косилко Дмитро також порадували своїх вболівальників! Вадим став срібним призером, а Дмитро посів 5 місце у змаганні. Пишаємося нашими юними спортсменами! Дякуємо тренеру - Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за гідну підготовку вихованців, особистий приклад любов до спорту та належне виховання молоді! Так тримати! Бажаємо нових перемог і досягнень!

17:22 04.10.2021

Вітаємо з творчими успіхами артистів громади - талановитих вокалісток ЦДЮТ "Імпреза"!

Вітаємо талановитих артисток КЗ ЦДЮТ "Імпреза", вихованок вокального гуртка ''Карамель''  Вероніку Перемот, Анастасію Ванькову, вихованку гуртка ''Балаганчик'' Маргариту Семенову та їх талановитого керівника Зуб Аліну Владиславівну з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі ""Кабріоль-Світ''! Бажаємо творчого натхнення та нових успіхів у майбутньому!

17:18 04.10.2021

Нові успіхи каратистів громади

03 жовтня в місті Києві відбувся Кубок України з карате версії SKIF. Змагання є першим етапом відбору спортсменів для участі в Чемпіонаті Європи 2022 року, який проходитиме в Голландії. Спортсмени Пісочинської громади взяли участь у Кубку в складі збірної команди Харківської області. За результатами змагань Кушнаренко Марія посіла 3 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн і 2003-2003 ррн та стала переможницею в командному ката серед дівчат доросліше 2003 ррн. Кушнаренко Олександра посіла 1 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн, а також 1 місце в командному ката серед дівчат доросліше 2003 ррн. Недбайло Костянтин, тренер команди виборов перемогу в ката серед чоловіків 1982 – 2002 ррн. Вітаємо збірну Харківської області, яка стала переможцем Кубку України! Пишаємося нашими спортсменами! Бажаємо нових цікавих змагань і впевнених перемог!

17:15 04.10.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

До фінішу прямує чемпіонат Харківського району з футболу - залишилось три останні тури в конференції "Південь". В черговому 20-му турі центральною грою стане двобій головних претендентів на призові місця в чемпіонаті, а саме "Авангард" з м. Мерефа прийматиме наш ФК "Березівка". Цей матч відбудеться 03 жовтня о 16 годині на міському Мереф'янському стадіоні. Інший фаворит чемпіонату Коротичанський "Промінь" свої останні три гри зіграє виключно з командами нашої громади: 03 жовтня приймає "Пісочинець", 10 жовтня грає на виїзді з ФК "Березівка", 17 жовтня остання гра сезону в Пісочині з командою "Надія". Ось таке цікаве завершення другого кола чемпіонату чекає вболівальників наших команд. Підтримаємо футболістів та побажаємо впевненої гри!

09:15 02.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень