A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові перемоги велосипедистів громади

16 жовтня у місті Люботин відбувся Відкритий турнір з велоспорту пам`яті Олександра Загудаєва, в якому взяли участь юні спортсмени Пісочинської ДЮСШ – вихованці тренера Ігоря Костянтиновича Гримайла. Блискуче та впевнено виступили наші дівчата: - Кононенко Карина – перше місце у віковій категорії 2007-2008 ррн; - Стецюк Ярослава – перше місце у віковій категорії 2009-2010 ррн; - Кононенко Вікторія – друге місце у віковій категорії 2009-2010 ррн; - Ушакова Анастасія – перше місце у віковій категорії 2012 ррн та молодше; - Гончарова Вероника – третє місце у віковій категорії 2012 ррн та молодше. 17 жовтня наші спортсмени взяли участь в обласних змаганнях з велоспорту у місті Харкові. І знов дівчата порадували своїх вболівальників! Кононенко Карина стала переможницею у груповій гонці серед спортсменів віковій категорії 2007-2008 ррн, а Вікторія Кононенко – срібний призер у категорії 2009-2010 ррн.Дебютант змагань – Зиночкин Максим посів третє місце у гонці Eliminator. Пишаємося, вболіваємо та бажаємо нових успіхів і перемог нашим спортсменам і тренеру! Так тримати!

17:29 19.10.2021

Розпочався фінальний турнір за звання абсолютного чемпіона Харківського району з футболу сезону 2021 року

17 жовтня в Харківському районі розпочався фінальний турнір за звання абсолютного чемпіона Харківського району з футболу сезону 2021 року. За результатами цьогорічного чемпіонату в турнірі возьмут участь по три найсильніші команди з двох конференцій району. З конференції "Північь" - це "Маяк" Глибоке, "Патріот" Руські Тишки та ФК "Липці". З конференції "Південь" до турніру потрапили дві команди нашої громади - ФК "Березівка", "Промінь" Коротич, а також команда "Дербі" з Люботина. Мереф'янський "Авангард", який посів третю сходинку, відмовився від участі в фінальній стадії чемпіонату. Команди нашої громади вдало розпочали турнір: ФК "Березівка" перемогла "Патріот" з Руських Тишків з переконливим рахунком 7:3, а Коротичанський "Промінь" подолав супротив ФК "Липці" - 4:2. Переможець визначиться за результатами 5-ти турів фінального турніру та завершиться 14 листопада. Наступний тур відбудеться 24 жовтня, де ФК "Березівка" зустрінеться з командою "Маяк" Глибоке, а "Промінь" зіграє з командою "Патріот" з Руських Тишків. Побажаємо нашим командам впевненої гри в подальших зустрічах з суперниками!

17:18 18.10.2021

Відбувся перший тур чемпіонату області з волейболу "Дитячо-юнацька спортивна ліга" серед дівчат та хлопців 2005-2006 р.н.

17 жовтня в КЗ ФОК "Мобіль" відбувся перший тур чемпіонату області з волейболу "Дитячо-юнацька спортивна ліга" серед дівчат та хлопців 2005-2006 р.н. Вихованці Височанської ДЮСШ здобули перемогу над вихованцями Пісочинської ДЮСШ:  хлопці з рахунком 3:2, дівчата - 3:0. Вітаємо спортсменів, бажаємо нових цікавих змагань і впевнених перемог!

10:50 18.10.2021

Відбулись змагання з настiльного тенicy "Пicoчинська осiнь"

16 жовтня на спортивній базі Пісочинського лiцею відбулись змагання з настiльного тенicy "Пicoчинська осiнь" серед юнакiв та дiвчат. За результатами проведених партій визнано переможців - СЕРЕД ЮНАКІВ: 1 місце - Зелений Микола; 2 місце - Меркулов Iван; 3 місце - Глущенко Єгор; - СЕРЕД ДІВЧАТ: 1 мicце - Супрунець Iрина; 2 мiсце - Кисiль Катерина; 3 місце - Мiрзоян Нарине. Призери змагання отримали медалі та дипломи від Пiсочинської селищної ради, а переможці - пам`ятні статуетки. Всі учасники отримали солодкі подарунки від селищної ради. Вітаємо юних спортсменів і бажаємо нових успіхів і перемог!

10:45 18.10.2021

Нові перемоги спортсменів громади. Кубок Харківської області з класичного пауерліфтингу

16 жовтня в місті Первомайський відбувся Кубок Харківської області з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів і юніорок, у якому взяли участь спортсмени Пісочинської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Матвієнка Геннадія Євгеновича. Вихованець ДЮСШ Зазулін Артур посів 1 місце у ваговій категорії 49 кг з результатом в сумі триборства 210 кг. Інший спортсмен - Курочка Андрій посів 4 місце у ваговій категорії 66 кг з результатом в сумі триборства 280 кг. Вітаємо наших спортсменів з успішним виступом на змаганні та бажаємо нових перемог у майбутніх змаганнях!

10:40 18.10.2021

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

13 жовтня 2021 року відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, на якому були присутні 8 з 10 членів атестаційної комісії. Під час засідання розглянуті питання: - Ознайомлення з наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради від 06.09.2021 № 95-ОД «Про утворення атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради та атестацію педагогічних працівників Пісочинської селищної об'єднаної територіальної громади в 2021/2022 навчальному році». Про форму голосування членів атестаційної комісії на засіданнях. - Про план роботи та графік засідань атестаційної комісії ІІ рівня в 2021/2022 навчальному році. - Про розподіл функціональних обов'язків між членами атестаційної комісії ІІ рівня. - Про затвердження списків педагогічних працівників, які атестуватимуться комісією ІІ рівня в 2021/2022 навчальному році. - Про вивчення професійної діяльності педпрацівників, які атестуватимуться комісією ІІ рівня в 2021/2022 навчальному році. Працівникам відділу освіти доручено вивчити професійну діяльності педпрацівників.

09:10 18.10.2021

Вітаємо з перемогою борців громади!

09 жовтня у місті Харкові пройшов V всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2009 ррн. “Зоряна осінь-2021”. У турнірі брали участь спортсмени із Харківської, Київської, Запорізької, Сумської, Полтавської, Донецької, Дніпропетровської, Одеської областей, а також із Республіки Молдова - всього 185 спортсменів. Спортсмени Комунального закладу "ФОК "Мобіль" під керівництвом тренерів - Олександра Косинцева та Івана Будника порадували своїх вболівальників, в черговий раз продемонстрував гарну підготовку та спортивну майстерність: - Селезньова Аліса - 1 місце у ваговій категорії 33кг; - Шахбазов Ренат - 2 місце у ваговій категорії 62 кг. Щиро вітаємо борців з чудовими результатами та бажаємо подальших перемог!  

10:04 13.10.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

10 жовтня відбувся передостанній тур чемпіонату Харківського району з футболу. В конференції "Південь" центральним матчем туру стала гра в Березівці, де місцева ФК "Березівка" приймала команду "Промінь" з Коротича. Гра фактично визначала майбутнього переможця конференції в цьому сезоні, тому команди підійшли до зустрічі з усією відповідальністю та бойовим настроєм. Всі 90 хвилин матчу вболівальники відчували неймовірно яскраві емоції, які їм дарувала динамічна та напружена гра. З розвідки почали матч команди та вже до 15-ї хвилини обмінялись дуже гострими атаками. Неймовірну майстерність продемонстрували голкіпери обидвох команд. І все ж таки гравцям ФК "Березівка" вдалось підібрати ключ до захисту коротичан: на 20-й хвилині Ігор ЛУЦЕНКО, а на 25-й хвилині Віталій СОБКО засмутили гостей. Рахунок першого тайму - 2:0 на користь березівців. В другому таймі "Промінь" пішов вперед. Напруга сягнула апогею, коли на 57-й хвилині Євген ЗОРЯ потужним ударом з близької відстані вколотив м'яч в ближню "дев'ятку" господарів поля. Далі велику роль відіграла майстерність та досвід діючих чемпіонів Харківського району. Вони завдяки пресингу та контролю мяча перехопили ініціативу та довели зустріч до перемоги. На 65-й хвилині, вийшовши на побачення з воротарем гостей, Владислав МАЛЬОВАНИЙ холоднокровно перекинув мяч через голкіпера. 3:1 - остаточний результат зустрічі. Також 10 жовтня відбулось Пісочинське дербі, де "Пісочинець" переміг "Надію" з рахунком 3:1. В четвер, 14 жовтня, чекаємо на останній тур, де остаточно вирішаться долі золотих медалей конференції "Південь". Вболіваємо за команди громади!

11:15 11.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень