A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Розпочався фінальний турнір за звання абсолютного чемпіона Харківського району з футболу сезону 2021 року

Дата: 18.10.2021 17:18
Кількість переглядів: 10

17 жовтня в Харківському районі розпочався фінальний турнір за звання абсолютного чемпіона Харківського району з футболу сезону 2021 року.

За результатами цьогорічного чемпіонату в турнірі возьмут участь по три найсильніші команди з двох конференцій району. З конференції "Північь" - це "Маяк" Глибоке, "Патріот" Руські Тишки та ФК "Липці".

З конференції "Південь" до турніру потрапили дві команди нашої громади - ФК "Березівка", "Промінь" Коротич, а також команда "Дербі" з Люботина. Мереф'янський "Авангард", який посів третю сходинку, відмовився від участі в фінальній стадії чемпіонату.

Команди нашої громади вдало розпочали турнір: ФК "Березівка" перемогла "Патріот" з Руських Тишків з переконливим рахунком 7:3, а Коротичанський "Промінь" подолав супротив ФК "Липці" - 4:2.

Переможець визначиться за результатами 5-ти турів фінального турніру та завершиться 14 листопада. Наступний тур відбудеться 24 жовтня, де ФК "Березівка" зустрінеться з командою "Маяк" Глибоке, а "Промінь" зіграє з командою "Патріот" з Руських Тишків.

Побажаємо нашим командам впевненої гри в подальших зустрічах з суперниками!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень