A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відбулось засідання КТЕБ Пісочинської селищної ради

23 жовтня в приміщенні Пісочинської селищної ради відбулось засідання КТЕБ Пісочинської селищної ради із запрошеними керівниками закладів загальної середньої освіти громади та генеральним директором КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД №2 Харківського району" Канцедал Л.В. Розглянуто першочергові питання: стан захворюваності населення; відсоток вакцинації населення та подальша робота закладів освіти з 25.10.2021 року. За інформацією КНП "ЦПМД №2" станом на 23 жовтня на лікуванні від COVID-19 знаходяться 195 мешканців громади. 10 мешканців перебувають на підтримуючій кисневій терапії (кисневі концентратори). З 18.10.2021 року було відібрано понад 700 експрес тестів, з яких майже 200 позитивних. Беручи до уваги статистику захворюваності в громаді,  рекомендації засідання РНБО та Департаменту науки і освіти ХОДА, прийнято рішення впровадити додаткові канікули для учнів 1-х класів та дистанційне навчання для учнів 2-11 класів закладів освіти Пісочинської селищної ради з 25.10.2021 по 01.11.2021. (Протокол №10 від 22.10.2021р.)  

19:17 22.10.2021

Семінар з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти

21 жовтня 2021 року представники відділу освіти, культури, молоді та спорту,  директори закладів дошкільної освіти Харківського району стали учасниками семінару з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти, який проводили представники Управління Державної служби якості освіти у Харківській області. Захід було проведено із суворим дотриманням карантинних вимог.

16:11 21.10.2021

Новини футболу від команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

16 та 19 жовтня юні футболісти Пісочинської ДЮСШ, які тренуються під керівництвом Кузьменка С.С., взяли участь у чергових матчах Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу. Ігри відбувались на спортивній базі ЦПКІВ ім. Максима Горького. 16 ЖОВТНЯ: Юніор11 3-1 Бразилія Юніор10 3-0 ДЮСШ13 Юніор11 3-0 Північ 1 технічна поразка Юніор14 14-0 СХО Мобіль плей-оф 19 ЖОВТНЯ: Юніор11 3-0 Спарта (технічна поразка). За результатами проведених матчів у фінальній часті змагань представлятимуть Пісочинську громаду наші команди: "Юніор10", "Юніор11", "Юніор12", "Юніор13" та "Юніор14". Вболіваємо за наших юних футболістів і бажаємо їм перемоги! 17 жовтня Юніор10 також провів матч у рамках Чемпіонату Харківської області з футболу на спортивній базі Пісочинського ліцею та поступився суперникам - команді "Люботин 9" із рахунком 2-3. Підтримуємо спортсменів і бажаємо успіху у наступних іграх!

09:48 21.10.2021

Нові творчі успіхи артистів народного театру-студії "Чудеса в решеті"

Протягом 14-17 жовтня артисти народного театру-студії «Чудеса в решеті» Пісочинського палацу культури та мистецтв з виставою «Нагороди» за мотивами коміксів Херлуфа Бідструпа взяли участь у VІІ Відкритому театральному фестивалю "Комора", що відбувався у місті Кам`янець-Подільский. Вітаємо колектив з перемогою в колективних номінаціях «Краще пластичне вирішення» та «Вдале сценічне переосмислення творчості Херлуфа Бідструпа»! Як завжди неперевершені та унікальні! Наші дорогі улюблені артисти, ми пишаємося вашими досягненнями! Бажаємо вам нових цікавих мистецьких заходів, невичерпного творчого натхнення, нових шедеврів і любові глядачів!

15:46 20.10.2021

До уваги випускників! Значення математики при вступі до вишів підвищиться

Значення сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з математики при вступі до вишів у 2022 році підвищиться. Про це свідчить аналіз  переліку конкурсних предметів для вступу на навчання на програми бакалавра (медичного магістра) в 2022 році, що затверджений Міністерством освіти і науки разом з Умовами прийому до вищих навчальних закладів  у наступному році. Загалом, для вступу до вишу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра наступного року абітурієнти подаватимуть сертифікати ЗНО з трьох конкурсних предметів (або двох у випадку проведення творчого конкурсу). За такої умови першим конкурсним предметом традиційно є українська мова або українська мова і література. Водночас у порівнянні з цьогорічною вступною кампанією роль математики буде підвищена для вступу на спеціальності «Політологія», «Журналістика», «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення», де математика стане другим обов'язковим конкурсним предметом. Також зміни у переліку конкурсних предметів стосуватимуться спеціальностей галузі «Міжнародні відносини». Зокрема, для вступу на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» результат ЗНО з математики став третім конкурсним предметом замість кількох предметів на вибір. Це ж стосується й вступу на спеціальність «Міжнародні економічні відносини», для вступу на яку математика стала другим обов'язковим предметом. Водночас при вступі на всі спеціальності галузі «Охорона здоров’я» у вступників з'явиться вибір – замість другого обов'язкового предмета математика, абітурієнт зможе обрати математику або біологію. Окрім того, результати ЗНО з математики традиційно будуть необхідні вступникам на спеціальності, що пов'язані з інформаційними технологіями, інженерією, комунікаціями, виробництвом, будівництвом, соціальною роботою, транспортом тощо. ВСТУП 3НО-2022: СЕРТИФІКАТИ ЗНО ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ БАКАЛАВРА

14:29 20.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень