A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з професійним святом працівників закладів дошкільної освіти громади

27 вересня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав з професійним святом працівників закладів дошкільної освіти громади. Шановні освітяни! Щиро бажаємо  вам і вашим близьким міцного здоров`я та родинного благополуччя! Хай всі плани успішно втілюються у життя, натхнення дарує нові ідеї, в родинах панують злагода та добробут! Вдячні за вашу самовіддану працю на благо наших дітей! Нехай всі ваші мрії і сподівання здійснюються! Зі святом!

10:27 28.09.2021

Вітаємо з перемогою талановитих спортсменок Пісочинської ДЮСШ

Вітаємо з перемогою талановитих спортсменок Пісочинської ДЮСШ, стипендіаток іменної стипендії Пісочинского селищного голови Олега Чернобая, учениць Пісочинського ліцею «Мобіль» Стецюк Ярославу та Кононенко Карину! Протягом 22-26 вересня в місті Рівне дівчата взяли участь у Чемпіонаті України з велоспорту (МТБ), який проводився у двох дисциплінах – багатоденній гонці та крос-кантрі на короткому крузі.  У напруженій боротьбі, в умовах негоди спортсменки громади вибороли перемогу та за результатами змагань стали чемпіонками України! Вітаємо дівчат! Ваша перемога – це гордість нашої громади! Дякуємо всім, хто підтримує та допомагає спортсменкам: батькам, тренеру Ігорю Костянтинову Гримайлу, керівнику Пісочинської ДЮСШ Валентині Іванівні Шуригіній, директору КЗ «ФОК «Мобіль», депутату селищної ради Олексію Валерійовичу Савельєву! Пісочинська громада – спортивна громада!

10:21 28.09.2021

Нові перемоги каратистів громади

26 вересня в місті Харкові відбувся Кубок Харківської області з карате версії SKIF. В змаганні взяли участь спортсмени Пісочинської громади під керівництвом тренера - Костянтина Недбайла. За результатами змагань - Шевченко Уляна посіла 1 місце в ката (формальні вправи ) серед дівчат 2014 ррн; - Ващенко Володимир посів 3 місце в ката серед хлопчаків 2008-2009 ррн; - Ващенко Єлизавета стала бронзовим призером в ката серед дівчат 2013 ррн; - Решетило Аристарх посів 3 місце в ката и 2 місце в куміте (спаринг) серед хлопчаків 2008-2009 ррн; - Кушнаренко Марія - 2 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн, 2 місце в ката серед дівчат від 2002 ррн; - Кушнаренко Олександра посіла 3 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн, 3 місце в ката серед дівчат 2002г.р та доросліше; - Безрук Матвій - 3 місце в ката, 1 місце в куміте серед хлопчаків 2013 ррн; - Ванькова Анастасія - 2 місце ката, 3 місце в куміте серед дівчат 2008-2009 ррн; - Гончаров Кирило посів 3 місце в куміте серед хлопчаків 2006-2007 ррн; - Горбатенко Вадим - 2 місце в куміте серед хлопчаків 2013 ррн; - Бердніков Дмитро - 3 місце в куміте серед хлопчаків 2013 ррн; - Матюшин Тарас - 3 місце в ката серед хлопчаків 2012 ррн. Також гідно виступили у змаганнях інші учасники нашої команди, продемонстрував волю до перемоги та спортивну майстерність. Пишаємося досягненнями наших каратистів і бажаємо їм нових перемог у майбутньому! Наступне випробування – Кубок України, який відбудеться 03 жовтня. Вболіваємо за спортсменів!

15:52 27.09.2021

Урочисто стартував  V театральний фестиваль аматорських колективів  ім. В.К. Гужви «В кулісах душі»

23 вересня в Пісочинському палаці культури та мистецтв урочисто стартував  V театральний фестиваль аматорських колективів  ім. В.К. Гужви «В кулісах душі». На чотири дні  Пісочин стане  осередком  театрального мистецтва та зустрічатиме  друзів з різних куточків України та Європи. 18 театрів, понад 280 учасників – видатні діячі мистецтва у поважному журі,  постановки класичної та сучасної драматургії, насичена програма фестивалю -  це буде дійсно вражаюче! Вітаємо всіх учасників фестивалю! Бажаємо  успіху та бурхливих овацій глядачів! Запрошуємо всіх долучитися до дивовижного світу мистецтва та відвідати вистави! *Нагадуємо, що захід проводиться з обов`язковим дотримання карантинних вимог.

14:22 24.09.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень