A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

10 жовтня відбувся передостанній тур чемпіонату Харківського району з футболу. В конференції "Південь" центральним матчем туру стала гра в Березівці, де місцева ФК "Березівка" приймала команду "Промінь" з Коротича. Гра фактично визначала майбутнього переможця конференції в цьому сезоні, тому команди підійшли до зустрічі з усією відповідальністю та бойовим настроєм. Всі 90 хвилин матчу вболівальники відчували неймовірно яскраві емоції, які їм дарувала динамічна та напружена гра. З розвідки почали матч команди та вже до 15-ї хвилини обмінялись дуже гострими атаками. Неймовірну майстерність продемонстрували голкіпери обидвох команд. І все ж таки гравцям ФК "Березівка" вдалось підібрати ключ до захисту коротичан: на 20-й хвилині Ігор ЛУЦЕНКО, а на 25-й хвилині Віталій СОБКО засмутили гостей. Рахунок першого тайму - 2:0 на користь березівців. В другому таймі "Промінь" пішов вперед. Напруга сягнула апогею, коли на 57-й хвилині Євген ЗОРЯ потужним ударом з близької відстані вколотив м'яч в ближню "дев'ятку" господарів поля. Далі велику роль відіграла майстерність та досвід діючих чемпіонів Харківського району. Вони завдяки пресингу та контролю мяча перехопили ініціативу та довели зустріч до перемоги. На 65-й хвилині, вийшовши на побачення з воротарем гостей, Владислав МАЛЬОВАНИЙ холоднокровно перекинув мяч через голкіпера. 3:1 - остаточний результат зустрічі. Також 10 жовтня відбулось Пісочинське дербі, де "Пісочинець" переміг "Надію" з рахунком 3:1. В четвер, 14 жовтня, чекаємо на останній тур, де остаточно вирішаться долі золотих медалей конференції "Південь". Вболіваємо за команди громади!

11:15 11.10.2021

Привітання з ювілеєм Устименка В.П., музичного керівника народного вокального ансамблю "Вечірні зорі" селища Коротич

Вітаємо з ювілеєм  Устименка Василя Петровича, музичного керівника народного вокального ансамблю "Вечірні зорі" селища Коротич! Шановний Василю Петровичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та бадьорого настрою, творчого натхнення та невичерпної наснаги. Нехай у Вашій родині завжди панують злагода й добробут, спілкування з друзями дарує насолодження, всі плани успішно втілюються в життя! З ювілеєм!

06:33 11.10.2021

Участь представника Пісочинської громади у третьому регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування»

8 жовтня у місті Дніпро відбувся третій регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування» за участі Першої леді Олени Зеленської, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшко; Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислави Магалецької; Голови Антимонопольного комітету України Ольги Піщанської; генерального директора ДП «Прозорро» Василя Задворного; засновника соціального проєкту «Нове шкільне харчування (Cult Food)» Євгена Клопотенко. Захід відбувся в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі. У складі делегації Харківської області взяла участь у форумі представник Пісочинської громади – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Юлія Бєлова. Під час заходу відбулися виступи спікерів та дискусії щодо впровадження та контролю дотримання нових норм харчування, публічних закупівель, проєктного підходу до переобладнання закладів освіти тощо. В межах форуму відбулась демонстрація можливостей сучасного технологічного процесу від команди ГО «Національна асоціація громадського харчування».

22:33 08.10.2021

#Разом_у_вихідні #Творча_родина. Пісочинський ЗДО №1

Шановні батьки, ми продовжуємо рубрику  #Разом_у_вихідні  #Творча_родина. Кожна дитина унікальна та талановита, а вихователі наших садочків допоможуть розвинути здібності малечі! Різноманітні майстер-класи, які будуть опубліковані на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Відчуйте гордість від шедеврів, створених власноруч! Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги заняття з розвитку мовлення, яке підготувала для вас вихователь Пісочинського ЗДО №1 Грушева Тетяна Сергіївна. Алгоритм використання казки надзвичайно простий.  Батьки читають дітям казку (тут можна видозмінювати текст, додавати і вилучати фрази чи слова),  потім разом обговорюють ключові моменти, мотиви поведінки, результати.  Дитині пропонують (не обов’язково одразу після обговорення) вирізати та наклеїти малюнок з героєм на горшик, що на її погляд ілюструє казку або ключовий момент казки. Інколи можна використати ще один заключний етап – драматизація або “програвання” казки чи її частин. Дайте дитині можливість розподілити ролі, за необхідності задійте членів родини чи іграшки. При цьому можна не слідувати суворо лише сюжету казки. Пам’ятайте, що дитина змінює все так, як їй потрібно. ВІДЕО  

10:32 08.10.2021

ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО ЧОТИРИБОРСТВА

6 жовтня 2021 року на базі Пісочинського ліцею відбувся І (місцевий) етап спортивних змагань Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя» з легкоатлетичного чотириборства серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. У змаганнях взяли участь учнівські команди Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Пісочинського ліцею «Мобіль» та Коротичанського ліцею. За результатами змагань та висновками суддівської колегії: - перше місце у командному складі вибороли учні Пісочинського ліцею; - друге місце у командному складі зайняли учні Коротичанського ліцею; - трете місце у командному складі – учні Пісочинського ліцею «Джерело». Головний суддя змагань Хірна Вікторія Євгенівна, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, вручила переможцям змагань дипломи І,ІІ,ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради. Також дипломи Пісочинської селищної ради з легкоатлетичного чотириборства за найкращий особистий результат отримали учні Пісочинського ліцею: серед дівчат - Петлиця Дар'я, серед юнаків - Швець Богдан. Бажаємо переможцям успіху на обласних змаганнях! Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з легкоатлетичного чотириборства, Хірній Вікторії Євгенівні за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури за підготовку учнівських команд до змагань.

11:23 07.10.2021

Увага, опитування!

Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації для організації відповідної роботи до відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради надіслано лист аспірантки кафедри «Публічного управління та митного адміністрування» УМСФ Кирпале А. В. від 20.09.2021 щодо проведення дослідження. З метою дисертаційного дослідження, для покращення якості освіти в контексті системи неперервної освіти запрошуємо батьків, учнів, представників спільноти та інших небайдужих громадян нашої країни до анкетування - опитування щодо задоволення соціуму якістю освіти у 8-11 класах на території України. Посилання для відповіді на питання: https://docs.google.com/forms/d/19QKB3lUk5blTq3TmrFMO32abwV0z4qvJtXuj ECo8l6o/edit

12:58 06.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень