A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

До уваги студентів навчальних закладів або молодих людей, які хочуть розпочати або вже розпочали свій кар’єрний шлях в сфері ІТ

Дата: 20.09.2021 17:09
Кількість переглядів: 10

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерства молоді та спорту України розпочинає набір на другу менторську програму Mentorplace 1.1 від фахівців у сфері IT в межах ініціативи «Пакт заради молоді – 2025».

За інформацією Центру більше п’ятидесяти представників з понад 20 IT-компаній України готові ділитися досвідом з активною вмотивованою молоддю, у т.ч. з вразливих категорій населення.

Участь можуть взяти студенти/ки навчальних закладів або молоді люди, які хочуть розпочати або вже розпочали свій кар’єрний шлях в сфері ІТ.

Менторство – це універсальний інструмент передачі досвіду від успішних фахівців компаній до молоді, що допомагає молодій людині зі значним колом питань:

- надає ясності у виборі напрямів кар’єри та власних кар’єрних цілей;

- допомагає отримувати задоволення від роботи й кар’єрного просування;

- навчає новим способам мислення, ставлення до подій і людей;

- розширює мережу контактів, надає доступ до певних ресурсів тощо.

Ментор/ка проведе з кожним/ою не менше 2х індивідуальних зустрічей у зручному для обох сторін форматі (оффлайн чи онлайн) тривалістю до 60 хвилин кожна. Періодичність і тривалість кожної окремої консультації ментор/ка і менті погодять окремо один з одним.

Детальніше про програму можна дізнатися за посиланням: 

https://mentorplace.in.ua/program/programa-mentorplace-1-1-it/

Реєстрація триває до 23 вересня 2021 року (включно).

Контактна особа: Людмила Лук’янова - Координаторка молодіжних програм Центру “Розвиток КСВ” тел. +380959257672, ел.пошта: ll@csr-ukraine.org

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень