A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Турнір з бойового самбо "Новорічний"

01 грудня в приміщенні Комунального закладу «ФОК «Мобіль» пройшов турнір з бойового самбо "Новорічний". В змаганнях взяли участь 5 команд, що представляли: Пісочинську ОТГ, м. Дергачі, м. Харків - Залютине, СК «ГТО», «Кімура». 41 учасник продемонстрував у цей день свою майстерність і спортивні таланти. У напруженій боротьбі перемогу у відповідних вагових категоріях отримали: - 23 кг: Бирка Євген; - 26 кг: Плишивий Тімур; - 29 кг: Верменко Єгор; - 32 кг: Жаріков Артем (Залютине); - 35 кг: Тютюнник Денис; - 38 кг: Караєв Дамир; - 42кг: Огнівенко Максим (СК «Кімура»); - 42+: Багиров Парвиз.  Спортсменів нагороджено медалями та дипломами від Пісочинської селищної ради. В командному заліку перемогу здобули представники м-ну «Залютине», на другому місце – СК «Кімура», бронзовим призером стала команда СК «ГТО». Команди відзначено кубками від Пісочинськой селищної ради. Вітаємо учасників турніру та бажаємо їм нових досягнень і перемог! Пишаємось новими успіхами юних вихованців тренера Г.В. Поміляйко (КЗ «ФОК «Мобіль»)!

16:57 02.12.2019

Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!

Неймовірно приємно було отримати лист вдячності та дізнатися, що наша праця високо оцінюється батьками підопічних! Дякуємо за відгук, який є вкрай важливим для нас. Ваша вдячність та увага сприяє підкоренню нами нових професійних вершин!

16:03 02.12.2019

ІІІ тур МАН

29 листопада 2019 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбувся заключний ІІІ тур І (об’єднаної територіальної громади) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, на якому була присутня Панкратьєва Вікторія Вікторівна, методист наукових відділень «Хімія та біологія», «Екологія та аграрні науки». Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради».

11:44 02.12.2019

Олімпіада з хімії

30 листопада  на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбувся ІІ (об’єднаної територіальної громади) етап Всеукраїнської олімпіади з хімії, в якому брали участь 29 учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. На обласний етап олімпіади направляється учениця 8 класу КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Середа Катерина (учитель Водолазька О.В.). Протоколи засідання членів журі розміщено на сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради в розділі «Олімпіади».

08:50 02.12.2019

Олімпіада з іноземних мов

01 грудня  36 учнів 8-11-х класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради були учасниками ІІ (на рівні об’єднаної територіальної громади) етапу Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов (англійської, німецької). Уперше на рівні Пісочинської ОТГ до олімпіади були залучені учні 4-х класів. Вітаємо всіх ПЕРЕМОЖЦІВ та їх учителів! (З результатами участі в олімпіаді можна ознайомитися на сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної радив розділі «Олімпіади»). До участі ІІІ (обласному) етапі будуть готуватися: - з англійської мови: учні КЗ  «Пісочинський ліцей «Мобіль», учитель Богомаз Т.О.: Дешаліт Кирило (8 клас),  Кукліна Марія (9 клас), Остапченко Данило (11 клас); учитель Російчук Н.А.: Циганко Анастасія (10 клас); -  з німецької мови: учениця 9 класу КЗ «Пісочинський ліцей» Єременко Марія (учитель Піковець В.В.). Бажаємо досягти високих результатів!

08:42 02.12.2019

Тематичні заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в освітньому закладі відбулась тематична презентація для учнів старших класів. Школярі відобразили в малюнках своє відношення до цієї глобальної проблеми.

15:45 29.11.2019

Семінар для вихователів та інструкторів з фізичного виховання

29 листопада  на базі  Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» ради відбувся  семінар для вихователів та інструкторів з фізичного виховання  з теми «Впровадження нетрадиційних методів фізичного виховання, безпечної поведінки та догляду за власним здоров’ям у дітей дошкільного віку». На семінарі були присутні вихователі та інструктори з фізичного виховання закладів дошкільної освіти Пісочинської об’єднаної територіальної громади. Учасники семінару переглянули спортивну розвагу  в групі середнього дошкільного віку «Морські пригоди», спортивний парад здоров’язберігаючих технологій (ігровий стретчинг, пілатес, самомасаж, танцювально-рухова терапія), переглянули заняття з фізкультури з дітьми старшого дошкільного віку «Мешканці осінньої галявини (за системою М.Єфименка). Вони також відвідали сенсорну кімнату та переглянули принцип роботи практичного психолога з дітьми дошкільного віку. Вихователі та інструктори з фізичного виховання прийняли участь в ігровій спортивно-руховій діяльності. Отримали позитивні емоції, заряд бадьорості та ознайомились з новими спортивно-руховими вправами.

15:18 29.11.2019

Організація режимного моменту «Підготовка до обіду. Обід». Пісочинський ЗДО №1.

27 листопада в  старшій групі «Ромашка» (вихователь Коваль Л.В.) було здійснено перегляд організації режимного моменту «Підготовка до обіду. Обід». З дотриманням методичних рекомендацій вихователь організувала даний режимний момент зі своїми вихованцями, приділяючи особливу увагу вихованню у них культурно-гігієнічних навичок та культури приймання їжі за столом. Діти залучаються до чергування по столовій і старанно виконують обов'язки чергових, допомагаючи помічнику вихователя накривати на стіл. Вихователь заохочує вихованців до споживання свіжих, смачних і калорійних страв. Адже тільки ті діти, які гарно з'їдають усе до кінця, будуть рости здоровими і сильними!

13:29 29.11.2019

Відкрите заняття з художньо продуктивної діяльності. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

28 листопада музичний керівник дошкільного закладу Осипець І.В. провела в старшій групі «Чомусики»  відкрите заняття  з художньо продуктивної діяльності «Подорож до музею музичних інструментів». У ході заняття були використані здоров`язбережувальні технології . Дітки познайомились з новими музичними інструментами : трембітою, бандурою, цимбалами. Музичний керівник використала  нетрадиційні методики оздоровлення - дихальну гімнастику, вправи, що допомагають  розвивати  мову дитини, а також  підвищувати   координаційні здібності пальців рук вихованців. Було закріплено знання дітей про українські музичні інструменти.

11:45 29.11.2019

"Я фотографую світ". КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"

27 листопада в ліцеї «Мобіль» пройшов єдиний тематичний день "Я фотографую світ". На уроках вчителі та учні виконували відповідні тематичні завдання. Вчителі розширили свої знання про те, як цікаво можна об'єднати тему з програмою та привнести в звичайний урок нові форми та творчі завдання. Неймовірно цікаво та творчо!

10:02 29.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень