A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Заняття з логіко-математичного розвитку «Число і цифра чотири. Склад числа чотири». Пісочинський ЗДО №2.

18 листопада в середньо-старшій групі пройшло заняття з логіко-математичного розвитку, метою якого було формування поняття про число 4; вміння співвідносити число предметів та цифру, а також писати число 4. Дітки із задоволенням брали участь у занятті, демонструя свої навички та вміння.

14:16 20.11.2019

PRO100FEST «Про здорове харчування». КЗ «Пісочинський ліцей».

20 листопада 2019 р. в ліцеї відбувся захід в рамках проекту #HealthySchools, присвячений Всесвітньому дню здорового харчування. У ньому брали участь діти 5-Б та 7-А класів разом зі своїми класними керівниками Голуб Т.В. та Севолодською В.В. День здорового харчування відзначається у 50 країнах світу. Здорове, правильне харчування – один із найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо.» Цього дня в ліцеї було проведено PRO100FEST «Про здорове харчування». Програма була надзвичайно насиченою: працювала фотозона, були створені «Кошики здоров’я» з овочів та фруктів; дегустаційні столи українських суперфудів. Учні підготували креативні плакати, відеофільми та презентацію про історію фаст-фуду та корисне харчування, презентували флешмоб, у якому взяли участь усі охочі. Опановували мистецтво фударт – «Малювання їжею». Майстер-клас з фударту провела вчитель трудового навчання Черниш Л.А.  Харчуйтесь правильно і будьте здорові!!!

13:23 20.11.2019

Заняття з логіко-математичного розвитку в Пісочинському ЗДО №1.

18 листопаду 2019 року в середній групі «Дзвіночок» (вихователь Дмитренко І.В.) було проведене заняття з логіко-математичного розвитку . Дітки навчалися порівнювати множини, лічити предмети від 1 до 5, розрізняти цифри від 1 до 5, рахувати предмети по порядку. А також вихованцям було цікаво впізнавати знайомі геометричні фігури, називати трикутник, круг, квадрат. Весело, цікаво, пізнавально!

11:16 20.11.2019

Лекція  "Правила дорожнього руху". КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

15 листопада до учнів 1-х класів освітнього закладу завітав поліцейський, який провів лекцію "Правила дорожнього руху". Надзвичайно корисна інформація для юного покоління, адже  знати та дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина - це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами!

11:13 20.11.2019

Правовий квест «Наркотики – не моя тема». КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»

15 листопада для учнів середніх та старших класів ліцею «Мобіль» спільно з відділом ЮП ГУНП в Харківській області було проведено правовий квест. Учні із задоволенням брали участь у заході, адже молодь нашої громади обирає здоровий спосіб життя!

15:52 18.11.2019

#РазомПротибулінгу.  КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Профілактика булінгу в освітньому середовищ і - актуальна тема сучасності. В освітньому закладі з учнями початкової школи соціальним педагогом Надточий В.І. було проведено тренінг #РазмПротибулінгу з елементами гри. Також проведено практичні кейси з ситуаціями для обговорення з дітьми під час вироблення правил взаємодії у ситуаціях ризику. Пізнавально, цікаво, надзвичайно корисно.

15:29 18.11.2019

Участь КЗ «Пісочинський ліцей» в програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Школярі Пісочинського ліцею  беруть участь в програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальній трирічній соціальній програмі, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondel?z International Foundation. #HealthySchools_UA #HS_UA #afk_distribution

11:57 18.11.2019

Вітаємо Кисіль Юлію з новим творчим успіхом!

16 листопада юна представниця нашої громади - учениця 6-го класу КЗ «Пісочинська школа мистецтв «ART NOVA» (спеціальність "фортепіано") Кисіль Юлія зайняла 1 місце на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Запали зірку". Вітаємо Юлію та її наставника - викладач Звегінцову Марину Петрівну з творчим досягненням! Бажаємо нових успіхів і яскравих звершень!

11:39 18.11.2019

Вітаємо команду «Юніор» Пісочинської ДЮСШ (тренер Кузьменко С.С.) з вдалим початком Відкритого чемпіонату м. Харкова з міні-футболу!

Матчі 17 листопада: Юніор10 3-0 Балаклея;  Юніор11 7-0 Балаклея;  Юніор7 2-0 Майстер М`яча Б; Юніор9 2-1 Майстер М`яча С;  Юніор12 1-1 Електрон; Юніор8 7-2 Електрон. Пишаємось успіхами юних талановитих футболістів і бажаємо їм нових перемог!

11:24 18.11.2019

Змагаються знавці фізики

17 листопада 2019 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей» учні 7-11 класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради брали участь в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики. Найвищий результат показав учень 8 класу КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Дешаліт Кирило (учитель Головня Яна Євгеніївна), який буде змагатися із знавцями фізики на обласному рівні. Бажаємо успіхів в  ІІІ етапі олімпіади!

10:05 18.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень