A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

День пам’яті жертв Голодомору. КЗ «Пісочинський ліцей»

22 листопада в освітньому закладі відкрито виставку плакатів та рефератів, присвячену трагічним подіям 1932-33 років в Україні. Експозиція підготовлена членами учнівського самоврядування ліцею. О 13:00 по закладу було оголошено хвилину мовчання. Ми пам`ятаємо!

14:35 25.11.2019

Тематичне заняття "Осінь в музиці". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

21 листопада музичний керівник Павлунік Т.А. провела в садочку відкрите заняття  для старшого дошкільного віку на  тему "Осінь в музиці". Вона ознайомила вихованців з творчістю видатних композиторів, зокрема Чайковського та Вівальді. Розповіла про струнні музичні інструменти  – скрипку,  віолончель, контрабас. У ході заняття, під час музично-пластичної імпровізації, дітки розвивали свої творчі здібності. Саме через знайомство з кращими творами світового музичного мистецтва у підростаючого покоління виховується любов до музики, розкриваються їх таланти та здібності!

14:32 25.11.2019

Тривають учнівські олімпіади

23 та 24 листопада 2019 року учні закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад відповідно з історії та російської мови та літератури.

10:12 25.11.2019

ІІ тур конкурсу МАН

22 листопада 2019 року 18 юних науковців Пісочинської ОТГ взяли участь в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Кожен з них виконував контрольну роботу з базової дисципліни: української мови та літератури, зарубіжної літератури, історії України, біології, географії чи фізики.

08:55 25.11.2019

Вітаємо Калашнік Яну - талановиту спортсменку нашої громади!

Вітаємо Калашнік Яну - талановиту спортсменку нашої громади, вихованку тренера Мільшина О.В.(Пісочинська ДЮСШ) з перемогою на Чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства! Висока спортивна майстерність, незламний дух, неймовірна сила волі до перемоги – завдяки цим якостям представниця нашої громади неодноразово ставала переможницею міжнародних та національних змагань! Бажаємо Яні нових звершень і успіхів у всіх починаннях!

15:03 24.11.2019

Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

23 листопада юні талановиті спортсмени нашої громади – вихованці тренера Кузьменка С.С провели чергові матчі в рамках Чемпіонату м.Харкова з міні-футболу:  Юніор11 9-0 ДЮСШ13(3); Юніор13 1-10 ДЮСШ13(2); Юніор7 5-2 Сніжків;  Юніор10 4-1 Нова Водолага; Вітаємо футболістів! Бажаємо нових успіхів та перемог. Вітаємо представників команди Юніор13 зі спортивним дебютом! Ваша перша гра – початок блискучого спортивного життя, сповненого звершень, яскравих матчів і феєричних перемог!

09:02 24.11.2019

Тематичні заходи до Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації. КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

18 листопада до Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації для учнів 6-11 класів проведено тематичні заходи.  Учням представлено презентацію  та здійснено перегляд  відеофільм у «Онлайн сексуальне насильство над дітьми в інтернеті».  Останнім часом діти стали частіше страждати від сексуального насильства і шахрайства в інтернеті. Розповідь дорослого наставника про основні типи загроз, з якими  дитина може зіткнутися в мережі, як боротися з таким видом сексуального насильства, як-от кібергрумінг  надає дітям вкрай необхідні знання та підвищує рівень їхньої обізнаності у безпеці життєдіяльності!

13:54 22.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень