A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всеукраїнський тиждень права. КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

З 09 по 13 грудня в освітньому закладі в рамках Всеукраїнського тижня права в 5-11 класах пройшли різноманітні тематичні заходи, метою яких було: підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини. Протягом кількох днів учителем історії та права О.С. Планідою-Товстоган та класними керівниками були проведені цікаві й змістовні заходи: гра-мандрівка «Правовий букварик» для учнів 1-4 класів; всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини для учнів 5-11 класів. У шкільній бібліотеці організована виставка «Правова література». Учні активно та творчо підійшли до виконання завдань, які підготували для них учителя: розгадували «Правові шаради», кросворди на правову тематику, створювали колаж. Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

20:39 14.12.2019

Участь у ток-шоу «Батьківські збори» методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

12 грудня методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Кисленко Вікторія Іванівна та вихователь Пісочинського ЗДО №1 Дмитренко Ірина Валеріївна взяли участь у ток-шоу «Батьківські збори», яке проходить щочетверга в ефірі 7 каналу. Темою передачі стало сексуальне виховання. «Це - тема сучасності! Завжди цікаво та корисно послухати думку спеціалістів. Батьки повинні бути відвертими зі своїми дітьми та брати активну участь у їх сексуальному вихованні», - зазначили Вікторія Іванівна та Ірина Валеріївна. «На думку психологів, якщо батьки вчасно не почнуть статеве виховання, то дитина з легкістю може дізнатися про все самостійно і точно не у відповідному віку інтерпретуванні».

19:03 14.12.2019

Всеукраїнський тиждень права. КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

В рамках Всеукраїнського тижня права вчителем Яковлєвою О.С. було проведено інтерактивний урок "Права та свободи людини" з учнями 9-10 классів освітнього закладу. Школяри готували доповіді та захищали проекти. Активно та їз задоволенням вони взяли участь в інтерактивній вправі "Повітряна куля". Сучасно та вкрай корисно!

22:02 13.12.2019

Зміцнюємо матеріальну базу закладів освіти Пісочинської громади!

Задля забезпечення комфортних умов для навчання учнів першого класу Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було придбано нові шафи для одягу. Нові меблі для методичного матеріалу в кабінеті географії Комунального закладу «Пісочинський ліцей» безпосередньо сприяють організації освітнього процесу.

21:37 13.12.2019

Зустріч з представниками ДНЗ "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області". Пісочинський ліцей

11 грудня в КЗ "Пісочинський ліцей" пройшла зустріч з представниками ДНЗ "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області". Під час майстер-класів учні ліцею виготовляли український оберег "Зерновуха". Також вони познайомилися зі спеціальностями, які можна отримати в центрі на базі як 9-ти, так і 11-ти класів. Корисно, цікаво та пізнавально!

20:20 13.12.2019

Привітання з Днем народження Шуригіної В.І., виконуючого обов’язки директора комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»

Від щирого серця вітаємо з Днем народження Шуригіну Валентину Іванівну, виконуючого обов’язки директора комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»! Шановна, дорога Валентино Іванівно! Прийміть наші найщиріші побажання благополуччя, міцного здоров’я та щастя! Нехай Вас завжди оточує любов найближчих, підтримка колег дарує відчуття впевненості, а нові професійні звершення сприяють розвитку спортивної сфери в нашій громаді. Неймовірно приємно спостерігати, як дбайливо Ви ставитеся до своїх підопічних. Ваша щирість і порядність, професіональна майстерність і життєва мудрість – взірець для наслідування! Нехай доля буде прихильною до Вас і кожен день буде радісним і світлим! З Днем народження!

08:37 13.12.2019

Вітаємо артистів народного естрадного колективу «Шоу-театр «Xcluzity» з феєричними перемогами!

Два дня поспіль, 7 та 8 грудня, юні прекрасні артисти театру під керівництвом свого  наставника  – Олексія Карпенка взяли участь у Міжнародному фестивалі – конкурсі « Кабріоль Світ» та у Відкритому Всеукраїнському турнірі зі спортивної та циркової акробатики «Зимова казка». Безумовні переможці змагань, володарі Гран-Прі, бронзові призери – чудовий взірець таланту та самовдосконалення! Пишаємось творчими успіхами артистів і бажаємо їм  чарівного натхнення  й нових яскравих перемог!

21:38 11.12.2019

Профорієнтаційна робота. КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль".

05 грудня проведено профорієнтаційну роботу зі здобувачами освіти ліцею. Так, для учнів 11-А класу було організовано наукову екскурсію до музею криміналістики Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

14:50 09.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень