A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Конкурс каліграфії. КЗ «Пісочинський ліцей»

27 листопада в освітньому закладі відбувся конкурс каліграфічного письма серед учнів 2-х класів. Діти показали свої вміння каліграфічного та грамотного письма. Вітаємо переможців конкурсу: - Боднар Вероніку, Степанову Ксенію, Орлову Варвару –2-А клас ( вчитель Хмелик О.М.); - Христоєву Анну – 2-Б клас (учитель Козакова Н.Б.); - Ковача Одісея – 2-В клас (учитель Борисенко О.В.)!

09:20 29.11.2019

Насичене спортивне життя футболістів команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ. Нові тріумфи, які подарували справжню насолоду вболівальникам!

27 листопада. Чергові матчі спортсменів у рамках Чемпіонату м.Харкова з міні-футболу. Яскрава, динамічна гра, непереборна воля до перемоги, стійкий командний дух: Юніор13 5-0 ДЮСШ12(2); Юніор12 2-2 Локомотив; Юніор9 10-2 Локомотив. Вітаємо юних дебютантів, неймовірно талановитих футболістів команди «Юніор13» із першою перемогою! Пишаємось! Зичимо нових перемог і звершень!

21:55 27.11.2019

Інтегроване заняття «Хто як до зими готується?» Пісочинський ЗДО №2.

26 листопада в середньо-старшій групі відбулось інтегроване заняття з ознайомлення з природним довкіллям та конструювання з паперу(оригамі) «Хто як до зими готується? Грибочки для білочки». Використовувати орігамі в дошкільній освіті стали в 18 столітті: німецький педагог Фребель зауважив, що діти 6-7 років, захоплені виготовленням паперових фігурок, швидше засвоюють початкові знання в геометрії. Подібні заняття стимулюють роботу руками і покращують дрібну моторику, що в свою чергу позитивно впливає на становлення мови і логічного мислення. Діти вчаться діяти креативно, приймати несподівані рішення, експериментувати. Діти 8 років вже можуть створити оригінальну річ, красиву прикрасу інтер'єру - подарунок мамі або подружці. Творчі успіхи підвищують їхню самооцінку та підштовхують до створення нових шедеврів.

15:03 27.11.2019

Акція "Подаруй бiблioтецi книжку!"  КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Протягом жовтня в лiцеї проводився мicячник шкiльноi бiблioтеки. В його рамках відбулась відповідна акцiя: учні подарували бібліотеці дитячі, а також науково-пiзнавальні книги.  Вдячні за чудові подарунки!

11:50 27.11.2019

Семінар на тему "Використання народознавства на заняттях з музичного виховання". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

22 листопада в садочку відбувся теоретичний семінар на тему «Використання народознавства на заняттях з музичного виховання» Під час семінару, який проводили музичні керівники закладу Шемегон Н.О., Осипець І.В., Павлунік Т.А, було розглянуто наступні питання: - Виховання національної свідомості дітей дошкільного віку через ознайомлення з Українською музичною діяльністю. - Музичний фольклор у розвитку творчості дітей. - Роль народної творчості у розвитку дітей.

11:28 27.11.2019

Профорієнтаційна робота. КЗ «Пісочинський ліцей».

За сприяння Пісочинської селищної ради 22 листопада проведено профорієнтаційну роботу зі здобувачами освіти 11-х класів ліцею на базі філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» міста Харкова. Цікаву екскурсію по телекомпанії «UA Харків» провів головний режисер Міхерев О.П. разом із начальником відділу активної підтримки безробітних ХРФХОЦЗХ Ларіною Л.Р. Захід пройшов в позитивній і пізнавальній атмосфері. Учні ліцею отримали задоволення від екскурсії!

11:23 27.11.2019

День Гідності та Свободи. КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

21 листопада в освітньому закладі до Дня Гідності та Свободи проведено різноманітні тематичні заходи: - відкрито виставку «Україна - єдина країна!"» (бібліотекар Коваль С.В.); - проведено круглий стіл «Чого коштує Свобода?» (вчитель правознавства, 9-11 кл.); - здійснено перегляд документального фільму «Революція гідності» (вчителі історії Сасіна О.О. та Власенко І.І., 5-8 кл.); - проведений конкурс малюнків «Ми пам'ятаємо!» серед учнів 1-11 класів (вчитель образотворчого мистецтва, педагог-організатор Мельник М.П.)

11:22 27.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень