A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо чарівних вокалісток Пісочинського палацу культури та мистецтв, вихованців неповторної Аліни Зуб з новими творчими успіхами!

16 листопада на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Запали зірку" наші улюблені артисти подарували своїм шанувальникам та всім глядачам заходу незабутні прекрасні враження: - зразковий аматорський вокальний ансамбль "Пісочинські Чарівниці" - ІІ місце; - вокальний колектив "Балаганчик" - І місце. Солісти: - Вероніка Перемот - ІІІ місце; - Анастасія Ванькова - ІІ місце; - Маргарита Козирєва - ІІ місце; - Маргарита Семенова - І місце. Пишаємось талановитими дівчатами та їх творчим керівником! Бажаємо постійного творчого натхнення та нових яскравих виступів!

23:14 16.11.2019

Семінар для музичних керівників закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради.

15 листопада на базі Пісочинського ЗДО №2 відбувся семінар для музичних керівників закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради. Слід зазначити особливу атмосферу доброзичливості та гостинності,  яка панувала на заході та сприяла плідній співпраці!

23:12 16.11.2019

Тиждень правових знань.  КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль".

З 11 листопада в освітньому закладі проходить тиждень правових знань до 30-річчя Конвенції ООН Про права дитини. Протягом тижня згідно плану в ліцеї «Мобіль» було проведено різноманітні заходи: конкурс лепбуків, тренінг "Підлітки мають знати свої права та обов’язки", виховні години в 1-11 класах, тематичні заходи в початкових класах "Подорож в країну Прав дитини". Оформлена чудова виставка аплікацій "Маленька дитина в країні великих прав". Сьогодні для учнів середніх та старших класів спільно з відділом ЮП ГУНП в Харківській області буде проведено правовий квест.

09:46 15.11.2019

Шкільна Спартакіада «Спорт протягом життя». Волейбол.

13 листопада на базі комунального закладу «Пісочинський ліцей» відбулися змагання з волейболу шкільної Спартакіади «Спорт протягом життя» серед хлопців та дівчат. У змаганні взяли участь збірні команди Пісочинського ліцею, Пісочинської ЗОШ, Пісочинського ліцею «Мобіль». За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: Хлопці: - 1 місце – Пісочинський ліцей 1; - 2 місце – Пісочинський ліцей «Мобіль»; - 3 місце – Пісочинська ЗОШ; - 4 місце – Пісочинський ліцей 2. Дівчата: - 1 місце – Пісочинський ліцей; - 2 місце – Пісочинський ліцей «Мобіль»; - 3 місце – Пісочинська ЗОШ. Вітаємо учасників Спартакіади! Бажаємо нових успіхів і досягнень! Пишаємось переможцями та зичимо їм успіхів у наступному колі змагань.

17:12 13.11.2019

Участь КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» у програмі #HealthySchools_UA /

«Зміцнити здоров'я в школі легко!» - саме під таким гаслом проходить освітній процес у 4А класі освітнього закладу.  Щоб дихання було чистим та корисним на уроках трудового навчання учні розсаджували й садили кімнатні квіти; на уроках малювання знайомилися з літературою про здорове харчування та малювали корисні продукти. Перерви - рухливі та цікаві, а перекуси між уроками - це справжнє яблучне свято!  Кожен день у школярів проходить цікаво, корисно та неймовірно активно.

14:20 13.11.2019

Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

12 листопада. Другий день Чемпіонату України з міні-футболу U-13. Чергові матчі, сповнені напруги, азарту та яскравих емоцій: Юніор7 2-4 ДЮСШ12 (Харків); Юніор7 9-0 Футзал (Дніпро).  Віримо в перемогу наших улюблених футболістів! Бажаємо команді та її тренеру Кузьменку С.С. натхнення й нових звершень!

13:49 13.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень