A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Перемот А.О., двірника Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Перемот Аліну Олегівну, двірника Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановна Аліно Олегівно! Від щирого серця бажаємо щоб щастя було вірним супутником Вашої родини! Нехай у ній пануватимуть любов і злагода, добробут та взаєморозуміння. Зичимо завжди відчувати гордість від успіхів дітей  та задоволення від втілення всіх заповітних мрій! З Днем народження!

07:00 27.12.2019

Нові перемоги «Aquarelly» і «Fantazy»!

21 грудня  хореографічні колективи Пісочинського палацу культури та мистецтв взяли участь у Європейському фестивалі «EUROPEAN Snow Dance Festival». Наші талановиті танцівники з номерами, які  запам'ятовуються  своєю виразністю та яскравістю, посіли безліч призових місць фестивалю: - «Битва за свободу» - Дипломант 1 ступеню; - «Зимние шалости» - Лауреат 1 ступеню; - «Ти моє море»,  «Мы разные, но нас объединяет одна цель» - Лауреати 2 ступеню; - наймолодша група артистів з номером «Сон про маму» - Лауреат 2 ступеню; -«Сад квітів», «Плем’я» та «Girls»  - Лауреати 3 ступеню. Вітаємо  колективи та їх мудрого наставника Маргариту Бесараб з новими творчими успіхами! Ви – наша гордість! Зичимо щодня відчувати радість від втілення всіх планів та задумів, постійного творчого натхнення й нових перемог!

14:10 26.12.2019

Хіміко-біологічна казка "Чарівна школа". Пісочинський ліцей «Мобіль».

20 грудня  в ліцеї «Мобіль» відбулась прем'єра навчальної хіміко-біологічної казки "Чарівна школа", яку поставили талановиті вихованці гуртка "Театральне мистецтво". Пізнавальна та цікава казка розкриває чудеса хімічної науки і вчить дітей любові до природи.

23:18 25.12.2019

Виставка малюнків та поробок «Новорічна казка». КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Напередодні свята Нового року в освітньому закладі відкрилась виставка учнівських малюнків та поробок «Новорічна казка». В своїх мистецьких шедеврах діти розкрили чарівний світ новорічних свят. Малюнки вражають безмежною фантазією та творчими талантами. Вони прекрасні та неповторні!

23:08 25.12.2019

Привітання з Днем народження Устінова Д.Д. , керівника гуртка «Юний фотохудожник» Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Устінова Данила Дмитровича , керівника гуртка «Юний фотохудожник» Пісочинського палацу культури та мистецтв! Бажаємо Вам, Данило Дмитровичу, нескінченного творчого натхнення та нових мистецьких шедеврів! Нехай Вас завжди радують успіхи підопічних та втілення в життя всіх задумів. Любові та злагоди в родині, надійних друзів, добробуту та приємностей від життя! З Днем народження!

06:12 25.12.2019

Нові успіхи велосипедистів громади

21 грудня на базі спортивного комплексу «Динамо» відбулась Відкрита першість КЗДЮСШОР ДИНАМО по ЗФП серед велосипедистів. Спортсмени Пісочинської ДЮСШ, представники команди «MOBIL TEAM» під керівництвом тренера І.К. Гримайла успішно виступили в змаганнях. 1. У віковій категорії 2008-2009 ррн Стецюк Ярослава стала переможцем. Кононенко Карина на 4 місці, Остапенко Катерина – на 5-му. 2. Майданник Вадим - срібний  призер у віковій категорії 2008 - 2009 ррн. 3. В категорії 2010 ррн та молодше перше місце виборола дебютантка Кононенко Вікторія, на 2 місці - Дашевська Аліна. 4. У найчисленнішій за учасниками віковій категорії 2006 - 2007 ррн. спортсмени ДЮСШ Качанюк Арсеній і Косилко Дмитро посіли 9 та 10 місця. До початку змагань, а також після їх закінчення юні спортсмени із задоволенням провели свій час на дитячому майданчику в Саржиному Яру. Прекрасний настрій, нові спортивні успіхи, дружнє спілкування – чудовий день у гарній компанії! Вітаємо спортсменів і бажаємо їм нових перемог і досягнень у майбутньому!

20:35 24.12.2019

Відкритий урок на тему «Ароматерапія і здоров’я». КЗ «Пісочинський ліцей».

17 грудня в ліцеї відбувся відкритий урок з учнями 8-х класів на тему «Ароматерапія і здоров’я». Метою уроку було розширити знання здобувачів освіти про ароматерапію і збереження здоров’я людини. Учні були об’єднані в дві команди: «Лаванда» і «Роза». Суддівську  команду представили учні - відмінники навчання. В ході уроку вироблено алгоритм правил користування ароматною продукцією. Відкритий «ароматний» захід навіяв позитивний настрій на цілий навчальний день! #HealthySchools_UA #HS_UA #afk_distribution

16:39 23.12.2019

«Новорічна майстерня». Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

Саме в ці дні в садочку проходить виставка поробок «Новорічна майстерня». Чарівні вироби для виставки готували батьки разом зі своїми малюками, втілюючи свої мрії про новорічну казку та творчі таланти в композиціях. Кожна робота є неповторною  та особливою, даруючи насолоду та радісний настрій!

16:36 23.12.2019

Новорічні святкові заходи. КЗ «Пісочинський ліцей».

20 грудня в актовій залі ліцею Новий рік святкували 9-ті класи. І не просто святкували, а подорожували різними країнами світу. Глядачам випала унікальна можливість дізнатися про традиції святкування Нового року в  інших країнах світу. Святкова атмосфера, яскраві костюми, танці та пісні зробили подорож незабутньою та вражаючою. Особливо журі відзначило виступи 9В (класний  керівник Саркісова М.Г.) та 9Б (класний керівник Демченко Н.І.) класів. Вітаємо всіх з прийдешніми святами! Вірте в дива, бо вони мають властивість траплятися!

11:54 23.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень