A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Практичні міні-навчання "Як навчитися розпізнавати природні та штучні барвники..." КЗ Пісочинський ліцей "Мобіль"

В грудні 2019 року в рамках проекту «Школа здоров'я» в початковій та середній школі ліцею «Мобіль» проведено практичні міні-навчання зі справжніми хімічними дослідами «Як навчитися розпізнавати природні та штучні барвники, щоб пити тільки корисні соки, бо ми хочемо бути здоровими!» Цікаво, пізнавально, надзвичайно корисно для підростаючого покоління!

14:06 08.01.2020

Привітання з Днем народження Бондаренка М.П.,  тренера – викладача  з баскетболу Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»

Вітаємо з Днем народження Бондаренка Миколу Петровича,  тренера – викладача  з баскетболу Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»! Шановний Миколо Петровичу! Від щирого серця бажаємо здійснення всіх заповітних мрій! Ваша прихильність до свого покликання, особистий приклад здорового способу життя та внесок у розвиток футболу в нашій громаді  викликають захоплення та повагу. Нехай  життя буде сповнене  приємностями та радісними емоціями, у родині пануватимуть любов и злагоди, нові досягнення Ваших підопічних дарують відчуття гордості та задоволення. З Днем народження!

09:05 08.01.2020

Привітання з Днем народження Шайгарданова О.В., тренера секції боксу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Шайгарданова Олексія Вадимовича, тренера секції боксу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Олексію Вадимовичу! Бажаємо, щоб  Ваше життя було завжди сповнене щастя, любові, успіху. В родинному колі хай пануватиме  злагода та добробут, спілкування з друзями дарує радість, а спортивні звершення Ваших підопічних викликають відчуття гордості та задоволення! З Днем народження!  

07:00 03.01.2020

Привітання з Днем народження Канцедала І.М., художнього керівника зразкового ансамблю бального танцю «Танго» Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Канцедала Ігоря Миколайовича, художнього керівника зразкового ансамблю бального танцю «Танго» Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановний Ігоре Миколайовичу! У цей святковий день зичимо Вам прихильності муз та  непроминального натхнення, яке даруватиме нові шедевральні творчі ідеї. Нехай Ваше життя буде сповнено успіху та любові, яскравих вражень і спілкування з неординарними людьми.  Ви — творець дива! Митець, який віддав своє серце прекрасній творчості та своїм вихованцям – юним неперевершеним танцівникам чарівного «Танго». Хай кожен день дарує задоволення від втілення мрій і відчуття гордості за нові досягнення  своїх підопічних. З Днем народження!

22:34 30.12.2019

Вітаємо переможців турніру з вільної боротьби серед юнаків «Мобіль новорічний – 2019»!

22 грудня в приміщенні Комунального закладу «ФОК «Мобіль» відбувся ІІ відбірковий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків «Мобіль новорічний – 2019», присвячений Дню Святого Миколая. У динамичному та видовищному змаганні взяли участь 130 учасників: представники ФОКу, СК «Колізей», СК «RDX», КЗ спортивний клуб «Комунар», ДЮСШ 6, СК «Ритм». Нам дуже приємно привітати спортсменів Пісочинської громади, вихованців тренера Івана Будника з перемогою у відповідних вагових категоріях: 24 кг – Софієнко Ренат; 26 кг – Шевченко Тарас; 28 кг – Селезньова Аліса; 30 кг – Косінцев Артур; 34 кг – Кадигроб Владислав; 54 кг – Кузьмін Ярослав; 47 кг – Романенко Борис! Чудовий результат наших талановитих спортсменів викликає щире захоплення. Пишаємось вами та бажаємо нових перемог і досягнень у спорті! Дякуємо тренеру за гідну підготовку молоді до турніру та особистий приклад любові до спорту!

23:05 29.12.2019

Привітання з новорічними святами робітників КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

28 грудня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав з прийдешніми новорічними святами колектив Пісочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Від щирого серця він подякував представникам освітнього закладу за сумлінну працю й безмежну прихильність до покликання, побажав миру, добробуту, міцного здоров’я та нових професійних звершень на благо нашої громади. Солодкі подарунки стали чудовою приємністю до свята!

13:48 28.12.2019

Привітання з Днем народження Руднєвої І.Д., практичного психолога Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Вітаємо з Днем народження Руднєву Ірину Дмитрівну, практичного психолога Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Шановна Ірино Дмитрівно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання втілення всіх заповітних мрій! Нехай здоров’я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, творче натхнення дарує нові ідеї та задуми, а кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги Любові, злагоди та добробуту в родині, задоволення від нових професійних успіхів, позитивних вражень від життя. З Днем народження!

08:45 28.12.2019

Подорож до Новорічної Галактики. КЗ "Пісочинський ліцей".

23-24 грудня в актовій залі КЗ «Пісочинський ліцей» відбувалась подорож до Новорічної Галактики за участі учнів 5-8 класів.  5-ті та 6-ті класи подорожували планетами Снігової Королеви, Веселих Сніговиків, Надзвичайних Ялинок, Диво-Кульок та Санта-Клаусів.  7-мі та 8-мі класи поринули в атмосферу минулих років, подарував змогу глядачам побачити, як змінювалися танцювальні та музичні смаки з 70-х до 2000-х років. Яскраві костюми, запальні танці та пісні - все це створювало гарний настрій та святкову атмосферу. Всі класи добре підготувалися до виступу, але найбільш вразили: 5а, б, в, є; 6 б, в, г; 7а, г; 8 б, в та г класи.  Дякуємо дітям, класним керівникам та батькам за свято!!!

09:00 27.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень