A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень правових знань.  КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль".

З 11 листопада в освітньому закладі проходить тиждень правових знань до 30-річчя Конвенції ООН Про права дитини. Протягом тижня згідно плану в ліцеї «Мобіль» було проведено різноманітні заходи: конкурс лепбуків, тренінг "Підлітки мають знати свої права та обов’язки", виховні години в 1-11 класах, тематичні заходи в початкових класах "Подорож в країну Прав дитини". Оформлена чудова виставка аплікацій "Маленька дитина в країні великих прав". Сьогодні для учнів середніх та старших класів спільно з відділом ЮП ГУНП в Харківській області буде проведено правовий квест.

09:46 15.11.2019

Шкільна Спартакіада «Спорт протягом життя». Волейбол.

13 листопада на базі комунального закладу «Пісочинський ліцей» відбулися змагання з волейболу шкільної Спартакіади «Спорт протягом життя» серед хлопців та дівчат. У змаганні взяли участь збірні команди Пісочинського ліцею, Пісочинської ЗОШ, Пісочинського ліцею «Мобіль». За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: Хлопці: - 1 місце – Пісочинський ліцей 1; - 2 місце – Пісочинський ліцей «Мобіль»; - 3 місце – Пісочинська ЗОШ; - 4 місце – Пісочинський ліцей 2. Дівчата: - 1 місце – Пісочинський ліцей; - 2 місце – Пісочинський ліцей «Мобіль»; - 3 місце – Пісочинська ЗОШ. Вітаємо учасників Спартакіади! Бажаємо нових успіхів і досягнень! Пишаємось переможцями та зичимо їм успіхів у наступному колі змагань.

17:12 13.11.2019

Участь КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» у програмі #HealthySchools_UA /

«Зміцнити здоров'я в школі легко!» - саме під таким гаслом проходить освітній процес у 4А класі освітнього закладу.  Щоб дихання було чистим та корисним на уроках трудового навчання учні розсаджували й садили кімнатні квіти; на уроках малювання знайомилися з літературою про здорове харчування та малювали корисні продукти. Перерви - рухливі та цікаві, а перекуси між уроками - це справжнє яблучне свято!  Кожен день у школярів проходить цікаво, корисно та неймовірно активно.

14:20 13.11.2019

Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

12 листопада. Другий день Чемпіонату України з міні-футболу U-13. Чергові матчі, сповнені напруги, азарту та яскравих емоцій: Юніор7 2-4 ДЮСШ12 (Харків); Юніор7 9-0 Футзал (Дніпро).  Віримо в перемогу наших улюблених футболістів! Бажаємо команді та її тренеру Кузьменку С.С. натхнення й нових звершень!

13:49 13.11.2019

Вітаємо Гончаренко Ірину - лауреата обласного фестивалю ораторського мистецтва!

11 листопада в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» були нагороджені переможці та лауреати обласного фестивалю ораторського мистецтва. В 2019 році мистецький захід приурочено до 125-річчя від дня народження видатного українського письменника О. Довженка.  Нам дуже приємно повідомити, що Гончаренко Ірина, учениця 10 класу КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», як лауреат фестивалю була відзначена та нагороджена дипломом і повербанком. Учителю української мови та літератури Заліщук Наталії Володимирівні, яка підготувала Ірину до участі в фестивалі, було вручено подяку та USB-флеш-накопичувач. Вітаємо талановитих представниць нашої громади та бажаємо їм в майбутньому яскравих перемог і успіхів у всіх сферах життя!

13:26 13.11.2019

Місячник здорових сніданків та здорового харчування. КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»

У рамках проекту #Healthtyschool в освітньому закладі проходить місяць корисних сніданків та доповідей про здорове харчування. Для сімей учнів проводиться чудовий конкурс "Здоровий сімейний рецепт". Цікаво, весело, корисно!

09:06 13.11.2019

Вболіваємо за улюблену команду «Юніор» Пісочинської ДЮСШ!

Ще зовсім недавно ми вітали юних талановитих футболістів, які блискуче представили нашу громаду на турнірі Кубок м. Харкова з міні-футболу! Вже сьогодні гравці команди «Юніор7» успішно розпочали нове змагання – чемпіонат України з міні-футболу U-13, що проходить у м. Кобеляки, Полтавської області: Юніор7 5-2 Лідер Кобеляки; Юніор7 5-4 Іста Дніпро. Вітаємо спортсменам та їх наставнику – тренеру Кузьменку нових перемог! Підтримуємо команду!

16:18 11.11.2019

Тематичні заходи до Дня української мови та писемності. Пісочинський ліцей "Мобіль"

09 листопада в Пісочинському ліцеї «Мобіль» пройшли тематичні заходи до Дня української мови та писемності. Старшокласники підготували для учнів молодших класів доповіді про історію української мови та презентації. Школярі оформили стіннівки. Також було проведено класні години, присвячені святу. З любов`ю до України, цікаво та позитивно!

15:54 11.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень