A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Інтегроване заняття «Я люблю свою родину». Пісочинський ЗДО №1

06 листопада 2019 року в групі «Білосніжка» молодшого дошкільного віку (вихователь Болібок Л.В.) відбулося інтегроване заняття на тему «Я люблю свою родину». Для активної мовленнєвої діяльності дітей вихователь використала ряд дидактичних картинок, спонукаючи малят до відповідей за їх змістом: про сім'ю, родину. Діти розповіли, за що люблять свою маму й тата, бабусю та дідуся. Сьогодні малята збагатилися знаннями про обов'язки всіх членів сім'ї: мами, тата, бабусі, дідуся, братиків і сестричок. А ще вихователь нагадала малюкам про те, що вони також мають допомагати в усьому своїй мамі. Було дуже цікаво слухати маленьких помічників, які розповідали про те, скільки багато всього їм доводиться робити вдома: і посуд мити, і підмітати, і вареники ліпити, і одяг складати, і взуття на місце ставити. Справжні помічники!

13:12 07.11.2019

Новини футболу. Чемпіонат України

Закінчилося перше коло змагань Чемпіонату України з міні-футболу U-11 серед дітей 2009-2010 р.р.н. За підсумками проведених матчів юні спортсмени команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ  посіли 1 місце в турнірній таблиці.  Шість перемог і одна поразка від представників   ДЮСШ7 (1:3) - чудовий результат! Бажаємо талановитим футболістам та їх наставнику - тренеру Сергію Сергійовичу Кузьменку успіхів у наступному колі Чемпіонату! Вболіваємо за нашу команду!

13:10 07.11.2019

Привітання з Днем народження Асєєвої Т.В., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Асєєву Тетяну  Володимирівну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Тетяно Володимирівно! Прийміть наші щирі привітання та побажання щастя, любові, успіху! Нехай доля буде завжди прихильною до Вас, приємності розмальовують  життя яскравими фарбами, а нові професійні досягнення дарують відчуття гордості та задоволення. Злагоди та добробуту в родині, вірних друзів, позитивних емоцій і вражень щодня! З Днем народження!

07:00 07.11.2019

Свято осені в Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

06 листопада в Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" проходять святкові заходи, присвячені золотій порі - осені. Неймовірно гарні дітки в нарядному вбранні виконують веселі пісні та вірші. Їх радісні щирі усмішки дарують нам невимовне задоволення!

13:38 06.11.2019

Привітання з Днем народження  Хащіної Л.І.,  прибиральника службових приміщень комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження  Хащіну Лідію  Іванівну,  прибиральника службових приміщень комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановна Лідіє  Іванівно! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я та бадьорого настрою! Нехай злагода та добробут назавжди стануть вірними супутниками Вашої родини, кожен день дарує радість та наснагу на нові досягнення,  підтримка люблячих людей вселяє впевненість в успішному втіленні всіх задумів. З Днем народження!

10:41 06.11.2019

Чарівне «Свято осені» в Пісочинському ЗДО №1.

Прекрасні діточки, одягнені в казкові вбрання, щасливі, радісні батьки, турботливі вихователі, сповнені гордістю за своїх підопічних – саме так 31 жовтня проходило чудове «Свято осені» в садочку. Цей день подарував незабутні яскраві враження як діткам, так і дорослим. Подібні свята стали доброю традицією дошкільного закладу громади!

10:01 06.11.2019

«Транспорт. Подорож на повітряній кулі». Художньо-продуктивна діяльність у Пісочинському ЗДО №2.

04 листопада  в середньо-старшій групі садочка відбулось інтегроване заняття з ознайомлення з соціумом та ХПД (аплікація)  «Транспорт. Подорож на повітряній кулі». Діти активно та з задоволенням взяли участь у заході, демонструючи свої творчі здібності та бажання створювати мистецькі шедеври.

21:17 05.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень