A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Інтегроване заняття з логіко-математичного розвитку Пісочинському ЗДО №2.

30 жовтня в молодшо-середній групі садочка відбулось інтегроване заняття з логіко-математичного розвитку та художньо-продуктивної діяльності (аплікація) "Веселий дощик". Надзвичайно цікаво та корисно! Вихованці з захватом взяли участь у заняттях, які сприяють розвитку та закріпленню навичок дитини, допомагають освоїти нові уміння. Рахувати в межах 4-х, співвідносити цифру та число, знаходити і називати геометричну фігуру – круг, а також розвивати творчі здібності, уяву, логічне мислення та виховувати акуратність в роботі з папером і клеєм – саме такі корисні знання та навички освоювали дітки на чудових заняттях.

19:34 31.10.2019

Чудова екскурсія учнів комунального закладу  «Пісочинська ЗОШ».

Протягом 26-30 жовтня учні освітнього закладу та їх наставники – працівники школи відвідали  історичні місця Волині: Тараканівський форт, Дубнянський замок, замок Любертів, Величне озеро Світязь. Також вони завітали до  будинку Лесі Українки, побували на Шацькіх озерах - Пісочне, Перемот та Люцимер. Взяли участь в пішохідній екскурсії Луцьком та  завітали до тунелю Закоханих.  Острозький замок та національний університет, місто Дубно та Медова хата подарували молоді неповторні враження. Слід зазначити, що подібні екскурсії стали доброю традицією Пісочинської ЗОШ!

14:33 31.10.2019

Привітання з Днем народження Стаканкова А.В., спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Стаканкова Андрія Вікторовича, спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Доброзичливий і позитивний, Андрій Вікторович створює навколо себе гарну позитивну атмосферу. Чудове почуття гумору та добра вдача допомагають йому завжди знаходити рішення будь-якої проблеми, а високий професіоналізм та надзвичайна відповідальність сприяють злагодженій роботі відділу. Шановний Андрію Вікторовичу! Прийміть наші найщиріші побажання успішного життя, сповненого любові, радості та добробуту! Нехай здоров`я буде завжди міцним, наснага на нові звершення - постійною, підтримка найближчих та вірних друзів забезпечить втілення всіх планів і задумів. Цінуємо, захоплюємося, шануємо! З Днем народження!

07:05 31.10.2019

Привітання з Днем народження Заліщук Н.В., заступника директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Вітаємо з Днем народження Заліщук Наталію Володимирівну, заступника директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Шановна Наталіє Володимирівно! У цей святковий день прийміть наші побажання щастя та успіхів у всіх сферах життя. Ваша прихильність до покликання, відповідальність та сумління праця – взірець для наслідування. Доброзичливість і тактовність, щирість та повага, яку Ви проявляєте до оточуючих, викликають щире захоплення! Нехай кожен день дарує Вам приємності, в родині панують любов, злагода і добробут, а нові професійні звершення сприяють процвітанню нашої громади. З Днем народження!

06:54 31.10.2019

Круглий стіл Школи кращих педагогічних практик

29 жовтня 2019 в КЗ «Пісочинський ліцей» відбувся круглий стіл Школи кращих педагогічних практик за темою «Індивідуалізація освітнього процесу на основі диференціації. Робота з обдарованими дітьми.» Учителі Комолова Ю.М.. Михайлюк В.І. поділилися своїм педагогічним досвідом використання найпопулярніших методів критичного мислення – «Обери позицію», Критичне читання», «Асоціативний кущ», «Сенкан». Керівник ШКПП Севолодська В.В. ознайомила присутніх із застосуванням методу Едварда де Боно як засобу розвитку творчих здібностей учнів. Використовуючи презентований метод. Учасники засідання створили Дерево знань – один із дієвих засобів формування критичного читання. Демченко Н.І., керівник медичного об’єднання вчителів української мови та літератури, російської мови, зарубіжної літератури та бібліотекарів, підкреслила необхідність творчого зростання вчителя та підготувала для учасників засідання педагогічні дорожні карти. Завершилось засідання створенням лайфхаків з розвитку критичного мислення для вчителів-філологів та бібліотекарів. Зустріч пройшла в атмосфері творчої співпраці.

16:12 30.10.2019

Нові творчі успіхи артистів народного естрадного коллективу «Шоу-Театр Xcluzity»

12 жовтня на IV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі циркового мистецтва "Хвиля талантів", який проходив у м. Харкові представники колективу посіли безліч призових місць: - "Дюймовочка" - Коваль Владислава, 2 місце; - "Чарлі" - Калюжна Оксана (Еквілібр на котушках), 3 місце; - повітряна гімнастика - Войцехівська Вероніка (петлі), 1 місце; - "Всесвіт" - Козирєва Маргарита, 2 місце; - "Візаві" - Лященко Павло й Куціянова Марія, 1 місце; - "Індиго" - Лошак Кароліна, 2 місце; - "Голубина феєрія" - Лазарева Ірина, 2 місце; - Реприза "Пістолет" - Льолік та Павлуша, 2 місце; - "Неонове Шоу" (світлове шоу), 2 місце; - Клоун Льолік, 1 місце; - Реприза "Бджілка" - Льолік і Павлуша, 3 місце. Вітаємо артистів та їх творчого керівника – Карпенка Олексія з блискучими успіхами! Бажаємо нових цікавих змагань і яскравих перемог!

14:58 30.10.2019

Відкритий турнір зі спортивного самбо - нові успіхи наших спортсменів!

27 жовтня в приміщенні комунального закладу «ФОК «Мобіль» відбувся Відкритий турнір зі спортивного самбо серед дітей 2010 року та молодше. Слід зазначити, що для більшості учасників ці змагання стали спортивним дебютом. 30 учасників, серед яких були представники ФОКу та спортсмени с. Деркачі вразили своїх вболівальників майстерністю та надзвичайною волею до перемоги. Особливо хочеться відзначити наших спортсменів Кошарного Кирила та Приходька Матвія, які перемогли в зустрічах найбільш дорослих суперників і вразили всіх своєю силою духа. Порадували шанувальників Косинцев Артур, Пономарьов Юрій та Герасименко Дмитро, які стали переможцями змагань і володарями кубків Чемпіонату. Призерів чемпіонату нагороджено медалями, а всіх учасників змагань – дипломами та солодощами від Пісочинської селищної ради.  Вітаємо юних талановитих самбістів і бажаємо їм завжди відчувати насолоду від перемог, нових цікавих змагань і яскравих досягнень. Дякуємо тренеру секції самбо КЗ «ФОК «Мобіль» Поміляйко Геннадію Віталійовичу за гідне виховання молоді та чудову підготовку спортсменів громади!

11:31 30.10.2019

Відкритий чемпіонат Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство»

Протягом 25-27 жовтня  в нашій громаді, на базі КЗ «Пісочинський ліцей» та КЗ «ФОК «Мобіль»,  відбувся Відкритий чемпіонат Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство». Спортивний захід проходив за підтримкою Харківської держаної адміністрації, комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» та Пісочинської селищної ради. В чемпіонаті прийняли участь понад 150 учасників у складі 16 команд: с. Хролі, с. Руські Тишки, с. Циркуни, смт. Буди, с. Карачівка, смт. Безлюдівка, смт. Хорошево, смт. Покотилівка, смт. Рогань, смт. Васіщево, смт. Пісочин, смт. Високий, смт Буди, м. Мерефа  та гості змагань з м. Чугуїв, м. Харкова та Дергачі. В перший день спортсмени змагались в стрільбі з пневматичної зброї в тирі Пісочинського колегіуму, а в наступні дні - у всестильовому бою. Командні кубки розподілились наступним чином: І місце - команда ДЮСШ7 (м. Харків), друге команда посіла команда «Рись» (м. Чугуїв) , третє місце у Циркунівської  ОТГ. Також були проведені змагання серед дітей від 6 до 10 років. 60 юних спортсменів з 14 команд виборювали кубки та медалі, демонструя надзвичайну волю до перемоги. По закінченню змагань всі спортсмени отримали солодощі та пам’ятні плакати від Пісочинської селищної ради, переможці отримали відповідні медалі та дипломи, а чемпіони Харківського району отримали кубки за 1 місця та з різних номінацій. Гідно представили Пісочинську громаду наші юні спортсмени: - Тересін Ігор – 1 місце; - Тересін Ігнатій - 2 місце; - Ус Кира – дві срібні медалі; - Зозуля Аріна – 2 місце; - Майданник Олег – 2 місце; - Шепілов Максим – 3 місце. Вітаємо учасників Чемпіонату та бажаємо нових перемог, звершень і спортивних досягнень!

11:29 30.10.2019

Практично-методичний семінар «Шляхи підвищення рівня навчальних досягнень учнів з математика, фізики, астрономії та інформатики»

28 жовтня на  базі комунального закладу «Пісочинський ліцей» відбувся практично-методичний семінар «Шляхи підвищення рівня навчальних досягнень учнів з математика, фізики, астрономії та інформатики» методичного об’єднання вчителів математика, фізики, астрономії та інформатики закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. В ході семінару  було розглянуто сучасні інноваційні форми, прийоми та методи роботи щодо підвищення навчальних досягнень учнів; визначено роль STEM-освіти у підвищенні мотивації учнівської молоді до вивчення навчальних програм.

09:21 30.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень