A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо представника Пісочинської громади, вихованця Пісочинської ДЮСШ Качанюка Арсенія - бронзового призера Всеукраїнських змагань з велоспорту.

17-20 жовтня в м. Харкові пройшли Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту. Продемонструвавши високу підготовку і гідні результати на початкових етапах, юний спортсмен нашої громади Арсеній Качанюк увійшов до складу команди молодших юнаків Харківської області. В естафетній гонці команда посіла призове 3 місце.  Вітаємо спортсменів! Бажаємо Арсенію нових перемог і досягнень. Вдячні наставнику спортсмена – тренеру І.К. Гримайлу за належне виховання молоді та гідну підготовку вихованців!

13:21 21.10.2019

"Осіння фантазія". Пісочинський ЗДО №2.

18 жовтня в дошкільному закладі відкрилась виставка дитячих творчих виробів "Осіння фантазія". Чарівний світ дитинства, його щирість, яскравість, неповторність відобразились у творіннях юних митців. Справжнє естетичне задоволення подарувала експозиція всім відвідувачам садочка!

22:55 19.10.2019

Ми – роду козацького  діти! КЗ «Пісочинський ліцей»

Під таким гаслом у ліцеї протягом тижня відбувалися тематичні квести для учнів 2-8 класів. В ході пошукової гри діти  продемонстрували свої  знання з  історія козацтва, називали відомі постаті України, вправно складали карту України та змагалися на станції «козацькі розваги».

10:22 18.10.2019

Семінар «Забезпечення наступності змісту дошкільної і початкової освіти».

17 жовтня 2019 року на базі  Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок»  відбувся семінар з теми «Забезпечення наступності змісту дошкільної і початкової освіти». В заході взяли участь представники закладів дошкільної освіти громади та  вчителі комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль».

09:38 18.10.2019

Вибори президента Президентсько-парламентської республіки «Райдуга» КЗ "Пісочинський ліцей".

19 вересня у Пісочинському ліцеї під час проведення загально-шкільної учнівської конференції стартував проект «Вибори президента Президентсько-парламентської республіки «Райдуга».

09:28 18.10.2019

Привітання з Днем народження Сокола  С.І., тренера секції  самбо комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Сокола  Сергія  Ігоревича, тренера секції  самбо комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Сергію Ігоревичу! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, любов’ю та успіхом! Бажаємо, щоб досягнення підопічних завжди дарували  відчуття гордості та задоволення, а в родині панували злагода та добробут. Яскравих позитивних вражень від життя, міцного здоров’я, наснаги на нові професійні звершення, гармонії та різноманіття! З Днем народження!

07:00 17.10.2019

Відкрите змагання з велосипедного спорту "Пісочинська осінь".

12 жовтня за сприяння Пісочинської селищної ради  та підтримки Обласної федерації велосипедного спорту в зоні відпочинку – мікрорайону «Мобіль» відбулось  Відкрите змагання з велосипедного спорту "Пісочинська осінь".

21:16 16.10.2019

Передвиборчі дебати. КЗ "Пісочинський ліцей".

Сьогодні в актовій залі Пісочинського ліцею відбулися передвиборчі дебати за участю кандидатів на посаду президента президентсько-парламентської республіки "Райдуга", які познайомили присутніх зі своїми програмами та відповіли на запинаття опонентів. Бажаємо успіхів кандидатам. Нехай переможе найдостойніший!

20:07 16.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень