A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Хорошевої Л. А., керівника вокального гуртка комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»

Вітаємо з Днем народження Хорошеву Людмилу Анатоліївну, керівника вокального гуртка комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»! Шановна Людмило Анатоліївно! У цей радісний святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя! Нехай життя буде сповнено любові, заповітні мрії втілюються в життя, успіхі вихованців дарують відчуття задоволення та справжньої гордості. Бажаємо злагоди та добробуту в родині, чарівного натхнення, нових творчих ідей та задумів! З Днем народження!

07:00 26.09.2019

Тренінг «Слободенки йдуть на вибори!» для учнів 9-11-х класів

В межах медійної  програми в Україні «USAID» для учнів 9-11 класів освітніх закладів нашої громади - Пісочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пісочинського ліцею, Пісочинського ліцею «Мобіль» був проведений тренінг «Слободенки йдуть на вибори!» Школярі взяли участь в рольовій грі «День виборів», яку провели для них тренери громадської мережі «ОПОРА» в Харківській області та громадська організація «Слобідський край».

22:00 25.09.2019

З Днем народження Сасіну О. О., директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів", Почесного громадянина Пісочина

Вітаємо з Днем народження Сасіну Оксану Олександрівну, директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів", Почесного громадянина Пісочина! Шановна Оксано Олександрівно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя й добробуту! Ваш високий професіоналізм та прихильність до свого покликання, надзвичайна тактовність та повага до оточуючих створюють в школі дивовижну творчу атмосферу. Нехай Ваше здоров’я буде міцним, кожен день сповнений натхнення, радості та гармонії, а в родинній оселі завжди панують любов і злагода. З Днем народження!

08:07 25.09.2019

Продовжують надходити підручники

20 вересня 2019 року книжковий фонд закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради поповнився за рахунок держави на 472 примірника: «Українська мова (рівень стандарту) для загальноосвітніх навчальних закладів» підручник для 11 класу для загальноосвітніх навчальних закладів /ГРАМОТА/Авраменко О. «Англійська мова (11 рік навчання) (рівень стандарту)» підручник для 11  класу для загальноосвітніх навчальних закладів /АСТОН/ Карпюк О.Д. «Історія України (профільний рівень)» підручник для 11  класу для загальноосвітніх навчальних закладів /ЛІТЕРА/ Власов В.С. «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту)» підручник для 11  класу для загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Нелін Є.П., Долгова О.Є.) «Фізика (профільний рівень, за навчальною програмою авторського колективу під керівництвом Локтєва В.М.)» підручник для 11  класу для загальноосвітніх навчальних закладів /ОРІОН/Засєкіна Т.М., Засєкін Д.О. «Захист Вітчизни (рівень стандарту)» підручник для 11  класу для загальноосвітніх навчальних закладів/АСТОН/ Гудима А.А., Пашко К.О. та інші.

13:27 24.09.2019

Привітання з Днем народження Бучинської Г.Л.,  керівника гуртка хорового співу «Мобіль»  комунального закладу  «ЦЮДТ «Імпреза»

Вітаємо з Днем народження Бучинську Ганну Леонідівну,  керівника гуртка хорового співу «Мобіль» комунального закладу  «ЦЮДТ «Імпреза»! Шановна Ганно Леонідівно! Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати  чарівне творче натхнення. Нехай Ваше мудре керівництво сприяє розвитку  талантів та майстерності юного покоління. Бажаємо любові та злагоди в родині, міцного здоров’я та наснаги на нові професійні досягнення! З Днем народження!  

06:52 24.09.2019

Спортивні новини громади. Футбол.

Спортивний азарт, непереборна воля до перемоги та характерна команда гра – ці визначні  риси притаманні футболістам команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ, вихованцям тренера Кузьменка С.С. Юні спортсмени завжди із задоволенням беруть участь у різноманітних спортивних змаганнях. Так, протягом 20-22 вересня футболісти провели чергові матчі в рамках чемпіонатів міста Харкова: 20 вересня. Чемпіонат м.Харкова з міні - футболу (ЦПКВ ім. Горького): Юніор12 4-3 Майстер м'яча1; Юніор9 2-3 Дінамо1; Юніор8 5-3 Хвиля. 21 вересня. Чемпіонат м. Харкова з футболу: Юніор8 0-4 ДЮСШ12; Юніор12 0-17 Майстер м'яча10. 22 вересня. Чемпіонат м. Харкова з міні-футболу (ЦПКВ ім. Горького). Матч з неординарним суперником, який славиться найсильнішою лінією нападу серед команд Харківської області: Юніор11 5-5 Вовчанськ. Вітаємо талановитих спортсменів, завжди підтримуємо та бажаємо нових успіхів і досягнень!

23:34 23.09.2019

До Пісочинського ліцею «Мобіль» завітала англомовний волонтер Go Camp Innovations and Entrepreneurial Culture!

З 23 по 28 вересня на базі комунального закладу "Пісочинський ліцей "Мобіль" функціонуватиме табір, в рамках якого учні будуть брати участь у заняттях з підприємництва. Команда компанії Київстар підготувала для школярів реальні завдання та ситуації, з якими вони будуть працювати на заняттях.  Протягом 7 занять дітям необхідно виконати 3 ключові завдання: - придумати додаток для Київстар і залучити використання зв’язку; - зняти відео-презентацію та презентувати свій проект; - завантажити відео-презентацію на Facebook-сторінку табору. Презентувати свої проекти учні будуть в форматі відео та спікера від кожної команди, який зможе розповісти про ідею. Відео-презентації проектів, які наберуть найбільше голосів від учасників Facebookгрупи, отримають приз для своєї школи. Бажаємо нашої талановитій молоді успіху, плідної командної роботи та успішного втілення проектів у життя!

16:11 23.09.2019

Участь Олени Карпенко, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради в Міжнародному семінарі.

З 15 по 19 вересня методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Олена Карпенко взяла участь у Міжнародному семінарі «Європейські цінності та компетенції у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров`я соціальної політики, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг» з відвідуванням  Литви, Латвії та Польщі. Так, перша сесія семінару пройшла 16 вересня  в Сеймасі Литовської Республіки (Парламент). Друга сесія відбулась у Науково-інформаційному центрі – Бібліотеці Вільнюського університету. 17 вересня українська делегація відвідала Ризький медичний університет імені П. Страдиня та Латвійський  університет. 18 вересня Голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», заслужений працівник соціальної сфери України урочисто вручив сертифікати учасникам заходу. Слід зазначити, що семінар пройшов в атмосфері творчої співпраці. Учасники з задоволенням обмінювались думками щодо  пошуку рішень спільних проблем.

14:09 23.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень