A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Участь Олени Карпенко, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради в Міжнародному семінарі.

Дата: 23.09.2019 14:09
Кількість переглядів: 17

З 15 по 19 вересня методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Олена Карпенко взяла участь у Міжнародному семінарі «Європейські цінності та компетенції у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров`я соціальної політики, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг» з відвідуванням  Литви, Латвії та Польщі.

Так, перша сесія семінару пройшла 16 вересня  в Сеймасі Литовської Республіки (Парламент). Друга сесія відбулась у Науково-інформаційному центрі – Бібліотеці Вільнюського університету.

17 вересня українська делегація відвідала Ризький медичний університет імені П. Страдиня та Латвійський  університет.

18 вересня Голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», заслужений працівник соціальної сфери України урочисто вручив сертифікати учасникам заходу.

Слід зазначити, що семінар пройшов в атмосфері творчої співпраці. Учасники з задоволенням обмінювались думками щодо  пошуку рішень спільних проблем.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень