A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Творчо, пізнавально, надзвичайно позитивно - заняття з розвитку мовлення та ХПД у Пісочинському ЗДО №2.

08 жовтня у садочку відбулось інтегроване заняття з розвитку мовлення і ХПД - аплікація в техніці мозаїка з рваного паперу на тему «Родичі Гарбузові». В ході заняття було закріплено та розширено знання вихованців про овочі, збагатився їх словниковий запас. Діти із задоволенням познайомилися з технікою мозаїки з рваного паперу.

08:51 09.10.2019

Нові досягнення спортсменів Пісочинської громади. Чемпіонат Харківської області з карате SKIF.

06 жовтня відбувся чемпіонат Харківської області з карате SKIF.  Боротьба між спортсменами була напруженою, адже чемпіонат став першим змаганням у цьому сезоні! Юні каратисти нашої громади - вихованці тренера Костянтина Недбайла, продемонстрували прекрасну підготовку та високі спортивні якості: - Гончарук Оксана - 2 місце по ката (формальні вправи); - Кушнаренко Марія - 2 місце по ката; - Кушнаренко Олександра - 3 місце по ката; - Матюшин Богдан - 3 місце в куміте (спаринг). Марія та Олександра Кушнаренко дебютували в командному ката і стали переможницями змагання! Пишаємося талановитими каратистами нашої громади й бажаємо їм нових досягнень, впевнених перемог, насиченого та успішного спортивного життя!

08:49 09.10.2019

Новини спортивного життя громади: футбол від «Юніору».

Юні талановиті футболісти команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ продовжують свою боротьбу в Кубку м. Харкова з міні-футболу.  03 жовтня: Юніор12 10-1 Майстер М’яча 4; Юніор10 3-8 ДЮСШ5(1); Юніор11 5-2 Бенфіка; Юніор7 6-1 Бенфіка; Юніор9 9-0 ДЮСШ1. 09 жовтня:  Юніор7 4-0 Динамо; Юніор9 6-0 Слава. Підтримуємо спортсменів, пишаємось їх волею до перемоги та бажаємо успіху в змаганнях! Дякуємо наставнику молоді – тренеру команди Кузьменку С.С. за гідну підготовку спортсменів!

08:45 09.10.2019

Чудові заняття з ниткографії у Пісочинському ЗДО №1.

08 жовтня в садочку відбулися заняття з ниткографії, які сприяють розвитку пам`яті та фантазії, а також дрібної моторики рук дітей. Слід зазначити, що маленькі вихованці закладу із захопленням та цікавістю виконують подібні завдання, створюючи неповторні шедеври дитячого мистецтва!

08:33 09.10.2019

Робочий візіт Міністерки освіти і науки України Ганни Новосад

07 жовтня Міністерка освіти і науки України Ганна Новосад відвідала з робочим візитом Харківську область. У межах поїздки вона завітала до Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок», де відвідала сенсорну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами та поспілкувалась з колективом закладу. Також у цей день в Пісочинському ліцеї «Мобіль» Ганна Новосад провела нараду з керівниками місцевих органів управління в сфері освіти районних державних адміністрацій та об'єднаних територіальних громад.

21:55 07.10.2019

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

04 жовтня 2019 року освітяни Пісочинської селищної об'єднаної територіальної громади святкували День працівника освіти України на базі Дому Акторів. Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай й виконуючий обов'язки старости Березівського старостинського округу Ігор Олександрович Штода привітали працівників освіти з професійним святом.

21:37 07.10.2019

Святкові заходи до Дня Учителя. Комунальний заклад "Пісочинський ліцей".

Один раз на рік настає день, коли ми вимовляємо слово «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне оцінювання чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій. Саме в такий день, 4 жовтня, відбувся святковий концерт для педагогів Пісочинського ліцею. Напередодні професійного свята освітян особисто привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Він звернувся до вчителів зі словами вдячності та побажаннями міцного здоров'я, наснаги на нові професійні звершення, щастя та родинного затишку. Тематичні плакати, оформлення актової зали та вестибюлів – усе створювало святкову чарівну атмосферу. Учителі насолоджувалися концертом по-справжньому. Діти показали неабиякий талант, розкрили свою душу, а вчителі від душі посміялися. Завдяки презентації з дитячими фото педагоги поринули в далекий світ свого дитинства. Не обійшли увагою і вчителів – пенсіонерів. Напередодні свята класні колективи привітали їх солодкими подарунками від Пісочинського селищного голови та квітами. Учнівський колектив Пісочинського ліцею щиро вітає вчителів з професійним святом та бажає здоров’я, успіхів у роботі та творчих злетів та всього найкращого.

20:11 07.10.2019

Екскурсія в рамках програми "Промисловий туризм". Пісочинський ліцей "Мобіль"

Протягом двох днів, 05 та 06 жовтня  учні 5- 9-х класів освітнього закладу відвідали Кривий Ріг за програмою "Промисловий туризм". Кривий Ріг - єдине місто в Європі, де туристи мають змогу зануритись в атмосферу діючих промислових підприємств. Надзвичайно цікаво та пізнавально. Діти із задоволенням відвідали екскурсію, отримав безліч позитивних вражень!

10:21 07.10.2019

Привітання з Днем вчителя (Днем працівників освіти) України.

Сьогодні, 06 жовтня ми відзначаємо  чудове професійне свято — День вчителя (День працівників освіти) України. Шановні освітяни! Ми високо цінуємо Вас і безмежно вдячні за Вашу щоденну нелегку благородну працю, професіоналізм, любов до свого покликання та щиру турботу про дітей, а також за Ваше велике терпіння та самовіддачу! У цей святковий день бажаємо Вам добробуту, щастя, міцного здоров’я та родинного затишку! Зі святом, дорогі освітяни!  

07:05 06.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень