A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові творчі успіхи хореографічного колективу «ALLIANCE»

Вітаємо танцівників хореографічного колективу «ALLIANCE»  та їх керівника Гуцал Анастасію з успішним виступом 19 жовтня на Міжнародному фестиваль хореографічного мистецтва  «Україна збирає друзів». Артисти стали лауреатами ІІ ступеню в двох вікових категоріях: - 12-15 років,  естрадний танець «Make up»; - 8-11 років,  естрадний танець «Let`s go». Пишаємось талановитими танцівниками та бажаємо їм нових творчих успіхів, яскравих перемог  та успішного втілення всіх планів!

09:41 25.10.2019

Семінар «Школи молодого вихователя»

24 жовтня на базі  Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий-садок) №1 ради відбувся перший семінар «Школи молодого вихователя» з теми «Забезпечення якісної дошкільної освіти шляхом розвитку пізнавальної активності дітей». На семінарі були присутні молоді та малодосвідчені вихователі закладів дошкільної освіти Пісочинської об’єднаної територіальної громади. В рамках заходу проведено заняття з екологічного, економічного та валеологічного направлення. Вихователь-методист закладу дошкільної освіти (дитячий-садок) №1 Пісочинської селищної ради Пройдак Вікторія Валеріївна провела з присутніми вихователями майстер-клас «Вихователь-інноватор» з використанням інноваційних технологій.

09:17 25.10.2019

"Дари осені". КЗ "Березівська ЗОШ"

11 жовтня в освітньому закладі відкрилась виставка, присвячена чудовій порі року – чарівної осені. Учні  із задоволенням взяли участь у підготовці експозиції, розкриваючи свої мистецькі таланти.  Красиві вишукані вироби радують всіх відвідувачів школи, даруючи справжнє задоволення!

18:02 24.10.2019

І (міжшкільний) етап змагань з футболу шкільної Спартакіади «Спорт протягом життя»

23 жовтня на базі Пісочинського ліцею з метою виявлення та підготовки школярів до участі в змаганнях обласного рівня, підвищення спортивної майстерності, популяризації та розвитку футболу Україні відбувся І (міжшкільний) етап змагань з футболу шкільної Спартакіади «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. В змаганні брали участь команди Пісочинського ліцею, Пісочинської ЗОШ, Березівської ЗОШ. За підсумками проведених матчів визначено переможця етапу – футбольну команду КЗ «Пісочинський ліцей».  Вітаємо юних спортсменів і бажаємо успіху в наступних етапах змагань!

17:17 24.10.2019

Вітаємо народний театр-студію «Чудеса в решеті» з феєричним творчим успіхом!

Наприкінці жовтня колектив взяв участь у Другому Міжнародному фестивалі "Навпіл", який проходив у м. Раквере, Естонія. У виконанні наших улюблених акторів спектакль за п'єсою Ю. Ран "Ендорфіни" вразив як учасників фестивалю, так і його глядачів. Заслужені нагороди отримали чудові талановиті актори Ольга Глазунова і Данило Устинов в номінації "Пластичний дует". Також колектив відзначено дипломом фестивалю за "Краще музичне оформлення". Представники театру-студії вдячні Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю за надану підтримку в організації поїздки; організаторам фестивалю Ользі Жулай та її команді за прекрасну творчу ідею, а також режисеру Олександру Поулокайнену (м. Таллін) за теплу зустріч та прийом. За словами самих акторів, вони отримали незабутнє враження від фестивалю: стали глядачами 10 вистав талановитих митців, відвідали чудові міста Таллін та Раквере, із задоволенням пропливли на величезному лайнері, ненадовго заглянули до міста Гельсінкі. Ми пишаємось талановитими юними акторами нашої громади! Завдяки своїй унікальності та мудрому керівництву Наталії Устинової колектив театру являє собою єдине ціле! Прекрасні, неповторні, дивовижні – вони захоплюють та надихають своїх глядачів!

16:29 24.10.2019

Відкритий загальношкільний урок трудового навчання в КЗ «Пісочинський ліцей».

Чудова пора осінь! Різнокольорове вбрання дерев зачаровує своєю красою. Але настає пора падолисту і разом з нею – необхідність подбати про чистоту подвір’я. 23 жовтня в ліцеї  для учнів 5-11 класів відбувся відкритий загальношкільний урок трудового навчання, під час якого вони відпрацьовували вміння користуватися садовим інвентарем. Усі впорались із завданням; отримали задоволення від роботи на свіжому повітрі, масу позитивних емоцій, адже колективна праця згуртовує!

16:25 24.10.2019

Звітний концерт ансамблю народної пісні «Водограй» Пісочинського палацу культури та мистецтв

23 жовтня в приміщенні Пісочинського палацу культури та мистецтв відбувся звітний концерт ансамблю народної пісні «Водограй». Шанувальники творчості колективу із задоволенням зустрілися з улюбленими артистами та прослухали чудові народні пісні в їх виконанні. Надзвичайна щирість виконання, мелодійність та яскраві образи кожного учасника створюють на концертах ансамблю неповторну атмосферу мистецтва, яку так люблять мешканці Пісочинської громади! ФОТОАЛЬБОМ

23:02 23.10.2019

Вітаємо танцівників хореографічного колективу «DriveDance» Березівського будинку культури с блискучим виступом на 1-му Відкритому фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірки Харкова»!

19 жовтня в Центрі "ДК ХТЗ" 38 вихованців колективу вразили глядачів своєю харизматичністю й талантом. Виконавши три танцювальних номери в різних вікових категоріях, артисти зайняли призові місця фестивалю: - група 3-6 років - 1 місце; - група 6-9 років - 3 місце; - група 10-13 років-3 місце! Чарівність і натхненність, любов до мистецтва та прагнення до досконалості – ці яскраві якості нашої талановитої молоді. Бажаємо учасникам колективу та їх керівнику – неповторній Ользі Симоновій нових перемог і досягнень! Пишаємось вами!

22:12 23.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень