A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Квест-гра «Бібліотека – дім, де живуть ...». Пісочинський ліцей.

05 листопада до учнів 2-х класів освітнього закладу завітали казкові герої. Вони запросили дітлахів взяти участь у квест-грі «Бібліотека – дім, де живуть …». Захід пройшов весело та цікаво. П’ять станцій та п’ять завдань, що були запропоновані, успішно здолали команди, а саме: розгадували загадки, кросворди, робили поробки, вгадували казкових героїв та шукали «загублену» літеру. Після цієї гри діти зробили висновок: «Хто багато читає, той багато знає».

20:51 05.11.2019

Вболіваємо за наших футболістів!

04 листопада в приміщенні комунального «ФОК «Мобіль» розпочався перший тур Чемпіонату України з футзалу U-11 серед дітей 2009-2010 р.р.н. Команда «Юніор» Пісочинської ДЮСШ (тренер Кузьменко С.С.) провела два матчі, отримав дві перемоги: «Юніор9»  4:1 КДЮСШ 12 ( м.Харків); «Юніор9»  3:0 «Шторм» (Запоріжжя) 3:0. Вітаємо команду та її тренера! Підтримуємо талановитих футболістів громади та бажаємо подальших яскравих перемог!

12:15 05.11.2019

Екскурсійна програма в дні шкільних канікул. КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"

29 -30 жовтня школярі освітнього закладу взяли участь у неймовірно цікавих екскурсіях. Так,  29 жовтня учні 2-Г, 4-А, 4-Б та 4-В класів завітали до міста Чугуїв. Там вони відвідали будинок-музей Іллі Рєпіна, художній музей та взяли участь у майстер-класі з розпису посуду. Кожна дитина привезла додому особисто розписану тарілочку. 30 жовтня учні 7-В та 8-В класів завітали до чайної фабрики "Ахмад", а учні 7-Б класу відвідали Музей фотоілюзій. Безліч яскравих позитивних емоцій і вражень, гарні спогади!

15:42 04.11.2019

Вітаємо артистів народного естрадного колективу «Шоу-Театр Xcluzity» з перемогою!

26 жовтня улюблені артисти естрадного колективу взяли участь в Міжнародному  фестивалі  «Шлях до зірок». Номери «Візаві» у виконанні Лященка Павла та Куціянової Марії, «Гостя з майбутнього»  у виконанні  Лошак Кароліна вразили всіх глядачів своєю неповторністю та майстерністю виконання. Перші місця фестивалю - чудовий результат, гідний захоплення! Вітаємо переможців та бажаємо їм нових творчих успіхів і постійного натхнення!

15:06 04.11.2019

Старт учнівських олімпіад

02 листопада 2019 року на базі КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбувся ІІ (об’єднаної територіальної громади) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

09:58 04.11.2019

Змагаються знавці української мови та літератури

03 листопада  на базі КЗ «Пісочинський ліцей» 33 учні 7-11-х класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради брали участь у ІІ (об’єднаної територіальної громади) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. За результатами участі дітей журі визначили склад команди Пісочинської ОТГ на ІІІ (обласний) етап олімпіади: - Кисіль Катерина Вікторівна, учениця 8 класу КЗ «Пісочинський ліцей» (учитель Нестеренко А.В.); - Павлунік Андрій Юрійович, учень 9 класу КЗ «Пісочинський ліцей» ( учитель Демченко Н.І.); - Рогач Іван Андрійович, учень 11 класу КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» (учитель Гузовська О.Ю.) Бажаємо їм успіху в подальшій інтелектуальній боротьбі!          Протоколи розміщено на сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради в розділі «Олімпіади».

09:44 04.11.2019

Тематичні заходи в рамках акції  «Здорові активності». КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

24 жовтня для школярів 3-го класу комунального  закладу «Березівська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів» було проведено тематичні заходи в рамках акції  «Здорові активності», а саме: оздоровча гімнастика для суглобів рук та ніг, пальчикова гімнастика, вправи для очей, розігріваючі вправи; вікторина  «Мозаїка безпечного життя». Дані заходи сприяють формування у школярів  поняття  безпечної  життєдіяльності та відпрацюванню  навичок аналізу ситуацій та оцінювання небезпеки щоденного життя. Також вони ознайомлюють учнів  із сучасними уявленнями про безпеку людини. Пізнавально, цікаво, позитивно!  

09:37 04.11.2019

Методично-практичний семінар вчителів іноземних мов

31 жовтня  на базі КЗ  «Пісочинський ліцей» відбувся методично-практичний семінар вчителів іноземних мов за метою: «Шляхи підвищення та удосконалення професійної компетенції вчителя». На даному семінарі вчителі обговорили питання, присвячені компетенції професіоналізму сучасного вчителя та підвищення самоосвіти вчителя іноземних мов за допомогою інтернет ресурсів. Вчителі Демченко Людмила та Оленіченко Ольга поділилися практичними розробками з власного досвіду. В кінці семінару вчителі активно прийняли участь у майстер-класі, де поставили себе на місце дітей.

09:21 04.11.2019

Привітання Днем народження Скороход О.В.,  заступника директора з господарської роботи комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Скороход Ольгу  Вікторівну,  заступника директора з господарської роботи комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Ольго Вікторівно! Від щирого серця бажаємо Вам щастя! Нехай кожен день буде сповнений любові та радості, в родині завжди панують злагода та добробут, професійні успіхи наповнюють відчуттям гордості. Ваш високий професіоналізм і самовідданість викликають повагу, а людяність і доброзичливе ставлення до оточуючих створюють гармонійну  позитивну атмосферу. Бажаємо Вам нових звершень і досягнень, яскравих вражень і спілкування з люблячими Вас людьми.   З Днем народження!

09:03 04.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень