A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Чудова екскурсія учнів КЗ "Березівська ЗОШ".

22 жовтня відбулась екскурсія учнів 1-4 класів освітнього закладу до регіонального ландшафтного парку - об'єкту природно-заповідного фонду України «Фельдман-Екопарк». Незабутні яскраві враження від знайомства з природою парку та її мешканцями назавжди запам`ятаються дітям. Позитивно, радісно, пізнавально - саме так можна охарактеризувати атмосферу, яка панувала на екскурсії!

10:47 23.10.2019

Семінар учителів початкової школи

22 жовтня 2019 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбувся методично-практичний семінар вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради на тему «Впровадження STEM-освіти в освітній процес Нової української школи». Заступник директора з навчально-виховної роботи Вікторія Меламед познайомила учителів ОТГ з тими інноваційними освітніми технологіями, які впроваджуються в освітньому процесі початкової школи ліцею «Мобіль», а саме педагогічна технологія «Росток» та науково-педагогічний проект «Інтелект України».       Ірина Міронік, вчитель початкових класів ліцею «Мобіль», розповіла про STEM, як актуальний напрям в освіті та шляхи впровадження STEM-технологій в освітній процес та надала практичні поради для впровадження STEM під час роботи в класі в умовах НУШ.      Під час практичного блоку семінару учителі відвідали уроки в 2-Б та 2-Є класах з використанням STEM технології.      У рамках семінару учасники відвідали майстер-клас по вирощуванню мікрогріну від фермерського господарства «Green for you». Це благодійний фонд, який залучає до вирощування смачної та корисної їжі «Дітей сонця» Харкова «Каратіс Харків». Вчителі отримали можливість познайомитися з технологією отримання мікрогріну та спробували це зробити самостійно, підготувавши ґрунт та заклавши у нього зернятка. Уже через 5-7 днів із маленьких зернин виросте така популярна, сучасна, корисна їжа, як мікрогрін, адже саме стільки часу потрібно для вирощування паростків гороху, соняшника, редису, руколи, льону, гірчиці, концентрація поживних речовин і вітамінів в яких буде у 20 разів більша, ніж у дорослих рослин.      На майстер-класі панувала дружня та позитивна атмосфера. Наші маленькі гості із організації «Діти сонця» підготували невеличкий концерт, вражаючи своїми талантами. А представники фермерського господарства пригостили незвичною, але смачною їжею: смузі із мікрогріном, імбирним печивом, цукатами із овочів власного виробництва.

09:37 23.10.2019

«Фея Осінь». Пісочинський ЗДО №2.

22 жовтня в середньо-старшій групі закладу пройшла колективна творча робота в нетрадиційній техніці малювання зім‘ятим папером «Фея Осінь». Дітки із задоволенням втілювали свої творчі ідеї. Слід зазначити, що спільна праця сприяла доброзичливому спілкуванню вихованців, а також допомагала створювати вихованцям новий митецький шедевр!

09:33 23.10.2019

День Українського козацтва. КЗ "Березівська ЗОШ".

11 жовтня з нагоди Дня Українського козацтва в освітньому закладі пройшли відповідні тематичні заходи. Їх метою було вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України, виховання учнівської молоді в дусі військових традицій українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу юного покоління громади.

09:30 23.10.2019

Виставка «Чарівна осінь» в Пісочинському ЗДО №1.

Казково, творчо, натхненно! 21 жовтня в приміщенні садочка відкрилась виставка творчих виробів вихованців закладу, присвячена осінній тематиці. Яскраві кольори, цікаві креативні ідеї маленьких митців, які відобразились в їх чудових творіннях, милують око та дарують справжню естетичну насолоду.

09:26 23.10.2019

Футбольні хроніки команди «Юніор».

Продовжують свій виступ в престижних футбольних змаганнях міста Харкова юні футболісти команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ:  19 жовтня. Чемпіонат м.Харкова з футболу. Стадіон «Металіст». Юніор8 0-2 Металіст; Юніор10 1-7 Динамо9; Юніор12 0-9 Динамо10. 20 жовтня. Чемпіонат м.Харкова з міні-футболу (ЦПКВ ім. Горького). Юніор12 2-0 Металіст4. Голи: Сердюченко М., Ткаченко В. 22 жовтня. Кубок м.Харкова по міні-футболу (ЦПКВ ім. Горького) Юніор8 8-2 ДЮСШ7; Юніор11 4-1 ДЮСШ13(1); Юніор9 7-1 Майстер М’яча. Віримо в успіх талановитих спортсменів! Завдяки їх наполегливості та старанності, мудрому керівництву тренера Кузьменка С.С. команда демонструє результати, гідні поваги та захоплення!

09:24 23.10.2019

Засідання творчих учителів української мови та літератури

21 жовтня на базі КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» під керівництвом Гузовської О.Ю. відбулося засідання тимчасової творчої групи вчителів-філологів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради на тему «Панорама  педагогічних знахідок», які працюють над створенням методичного порадника учителю-філологу: розробки уроків позакласного читання з української та зарубіжної літератури».

20:28 22.10.2019

"Бал в Осінньому королівстві". Пісочинський ЗДО №2

18 жовтня в молодшо-середній та середньо-старшій групі садочка відбулось підсумкове музичне заняття "Бал в Осінньому королівстві". Чарівне дійство у виконанні маленьких вихованців вражало своєю щирістю та непідробною красою. Радісні усмішки та веселий сміх діточок,  їх яскраві вбрання та чудові виступи створили справжнє осіннє свято!

14:56 21.10.2019

Екскурсія учнів Пісочинського ліцею «Мобіль».

Протягом трьох днів – з 12 по 14 жовтня учні 7а та 8а класів освітнього закладу відвідали славетні українські міста Кам’янець – Подільський, Чернівці, Хотин. Діти завітали до фортеці, яка відома з XIV століття як частина оборонної системи міста Кам'янець. Вона є складовою частиною Національного історико-архітектурного заповідника «Кам'янець» та належить до «Семи чудес України». Вразила своєю неповторністю Хотинська фортеця - Державний історико-архітектурний заповідник, яка вважається одним з семи чудес України. Багато цікавого дізналися учні під час екскурсії до Буковинського національного університету імені Юрія Федьковича. А відвідування казково прекрасної місцевості Бакота - затопленого села на Поділлі, яке відоме своїми неймовірними краєвидами та тишею, подарувала дітям незабутні яскраві враження.  Подібні екскурсії мають велике навчально-виховне значення. К.Д. Ушинський підкреслював, що чудовий краєвид має такий великий виховний вплив на розвиток молодої душі, з яким важко змагатися впливові педагога, що день, проведений дитиною серед гаїв і полів, вартий багатьох тижнів, проведених па навчальній лаві.

13:24 21.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень