A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Крікунової Я.Ю.,  медичного працівника комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Крікунову Яну Юріївну,  медичного працівника комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановна Яно Юріївно! Прийміть наші щирі побажання щастя та сімейного затишку, успіху,  міцного здоров’я, втілення заповітних мрій і добробуту. Нехай життя до Вас завжди буде щедрим на гарних людей, добрі події, приємні турботи. Бажаємо, щоб у Вашому серці завжди панували весна, любов і радість! З Днем народження!  

07:00 06.10.2019

05 жовтня - Всесвітній день вчителя (World Teacher’s  Day).

Сьогодні у всьому світі відзначається професійне свято працівників сфери освіти: вчителів, викладачів, педагогів. Їх внесок в розвиток суспільства є неоціненним:  саме освітяни передають досвід життя історичного минулого людства його майбутньому. Вони – хранителі суспільних цінностей: загальнолюдських, культурних, інтелектуальних і духовних. Ми безмежно вдячні представникам цієї найблагороднішої професії за любов та терпіння, за передані нам безцінні знання. Від щирого серця бажаємо Вам, шановні освітяни, нових професійних досягнень та успіхів у всіх сферах Вашого життя. Нехай щастя буде нескінченним, у родинах пануватиме злагода та добробут, а міцне здоров’я дарує творчу наснагу на феєричні звершення! Зі святом!

07:06 05.10.2019

Привітання з Днем народження Самойлової А.М., прибиральника службових приміщень  комунального закладу « ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Самойлову Аллу Михайлівну, прибиральника службових приміщень комунального закладу « ФОК «Мобіль»! Шановна Алло Михайлівно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя! Нехай здоров`я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, життя – радісним та сповненим позитивними враженнями! Бажаємо, щоб у Вашій родині панувала любов, злагода та добробут, а сімейний затишок дарував насолоду. Успіху у всіх починаннях! З Днем народження!

07:00 05.10.2019

Чарівні фарби осені. Пісочинський ЗДО №1.

03 жовтня в садочку відбулася аплікація природними матеріалами на асфальті. Діти з захопленням виконували роботи, створюючи свої неповторні шедеври мистецтва. Вони виражали своє задоволення оплесками та щирими усмішками!

15:44 04.10.2019

Чергове надходження підручників

03 жовтня 2019 року, за ініціативи Пісочинської селищної ради, з бібліотечних фондів закладів загальної середньої освіти Харківського району в бібліотечні фонди Комунальних закладів «Пісочинський ліцей «Мобіль» та «Пісочинський ліцей» було передано для тимчасового користування понад 700 підручників для учнів 3, 6, 8, 9 класів.

17:09 03.10.2019

Обласний семінар представників сфери культури: художніх керівників, директорів, культпрацівників.

02 жовтня на базі Пісочинського палацу культури та мистецтв відбувся обласний семінар художніх керівників, директорів, культпрацівників. У семінарі брали участь 20 представників сфери культури на чолі з методистом обласного центру підвищення кваліфікації Кущевськой В.А. В рамках заходу відкриті заняття провели творчі колективи Пісочинського палацу культури та мистецтв: "Альянс", "Танго", хор, Петриківка, народний театр-студія "Чудеса в решеті" (спектакль "Нагороди"). З доповіддю про Пісочинську ОТГ виступила начальник відділу освіти,культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Бєлова Ю.С.

17:13 02.10.2019

Тиждень «Увага! Діти на дорозі!». КЗ "Пісочинський ліцей"

Традиційно протягом вересня в комунальному закладі "Пісочинський ліцей" проходить тиждень «Увага! Діти на дорозі!» Класними керівниками закладу було проведено тематичні заходи, а саме: бесіди, екскурсії на перехрестя, вікторини, конкурси малюнків, квести та багато іншого.

14:51 02.10.2019

День європейських мов. Пісочинський ліцей "Мобіль".

26 вересня вчителі кафедри іноземної філології комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» за підтримкою волонтера Isaura провели захід «День європейських мов». У дружній співпраці вчителі разом з учнями 6-А та 6-Б класів зроблено невеличкі проекти та зняли відеоролики.

14:48 02.10.2019

І етап фестивалю ораторського мистецтва серед учнів 10 та 11-х класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради

02 жовтня 2019 року в актовій залі Комунального закладу «Пісочинський ліцей»  серед учнів 10 та 11-х класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради відбувся І етап фестивалю ораторського мистецтва за темою «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя (О.Довженко)». В заході брали участь:

14:24 02.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень